صفحه 132 از 476 نخستنخست ... 3282122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142182232 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,311 تا 1,320 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

با سلام خدمت دوستان عزیز ، در یک قسمت از نامه آپدیت من از من مدارک تحصیلی خواسته ولی نمی دونم آیا مدارک دیپلم رو هم باید بفرستم یا ریز نمرات دبیرستان رو ، متن رو می زارم لطفا مرا راهنمایی کنید . چون میبینم که بسیاری از دوستان مدارک دبیرستان رو هم روانه می کنند .

ÉTUDES ET FORMATION· Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R
    · Original de la traduction : Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

· Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R
    · Original de la traduction : Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

تاریخ ارسال مدارک : 2011 تاریخ دریافت آپدیت : 2014/05 رشته :مهندسی نرم افزار مدرک زبان ب 1 ، ب 2

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1981 نمایش پست ها
    دوست عزیز،

داخل فرم A-1520-AA که در مورد مدارک لازم توضیح داده شده و در قسمت مدارک درخواستی جهت اثبات تجربه کاری نوشته شده فتوکپیPhotocopie فیشهای حقوقی 3 ماه آخر و نه کپی تایید شده یا همون Certified Copy!

یعنی اینکه حتی فتوکپی نسخه انگلیسی فیشهای حقوقی 3 ماه آخر هم کفایت میکنه و تاییدشون توسط دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست، این که همون چیزی هست که تو فرمت مدارک درخواستی آمده!

چیزی که مهم ترین قسمته، همون گواهی بیمه هست که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه و داخل فرم A-1520-AA از عبارت Certified Copy براش استفاده شده!

http://www.immigration-quebec.gouv.q...dcs-en-dyn.pdf
    دقيقا همينطوره، ميخواستم توضيح بدم ديدم طولاني ميشه حوصله نكردم، ممنون كه ذحمتش رو كشيديد
    سه فيش حقوقي اخر هم براي شغل فعلي هست

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز ، در یک قسمت از نامه آپدیت من از من مدارک تحصیلی خواسته ولی نمی دونم آیا مدارک دیپلم رو هم باید بفرستم یا ریز نمرات دبیرستان رو ، متن رو می زارم لطفا مرا راهنمایی کنید . چون میبینم که بسیاری از دوستان مدارک دبیرستان رو هم روانه می کنند .

ÉTUDES ET FORMATION· Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

· Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

براي من هم اين مبهم بود ولي دبيرستا و پيشدانشگاهي رو هم با ريز نمراتشون گذاشتم كه خوشبختانه بدون مشكل قبول كردن ازم، به شمت هم توصيه ميكنم بگذاريد چون متن نوشته شده كمي مبهم هست

دوستان یه سوال
    من تمام مدارک آپدیت رو ترجمه و آماده کردم و همه رو چک کردم و تمام مهرها رو زدم
    یه چیزی که خیلی نگرانم میکنه اینه که یکی از سوابق کاری قدیمی خانومم در اداره ای بوده که این اداره فرمت نامه ای که واسه گواهی اشتغال به کار میده ثابته و میگه من توی نامه شرح وظایف و دستمزد اعلام نمیکنم
    بیمه هم رد شده برای اون 2 سال
    به نظرتون خطر ریجکت داره این مسئله ؟؟ چه کنیم؟
    رشته عمران- فایل نامبر : AUGUST 2011- انگلیسی آیلتس (4 از 6)، فرانسه (b1, b2)، همسر (a2, b1) ، دو فرزند ، 3 سال سابقه، نامه آپدیت JULY 2014، دریافت 10 اکتبر 2014، امتیاز بدون انطباق 71، صدور CSQ (ویو): 2015/02، رسید مدارک فدرال 2015/05/13 ، فایل نامبر فدرال 2015/7/21، مدیکال 2015/09/04 ویزا 30 اکتبر 2015

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط rainy_man_1984 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال
    من تمام مدارک آپدیت رو ترجمه و آماده کردم و همه رو چک کردم و تمام مهرها رو زدم
    یه چیزی که خیلی نگرانم میکنه اینه که یکی از سوابق کاری قدیمی خانومم در اداره ای بوده که این اداره فرمت نامه ای که واسه گواهی اشتغال به کار میده ثابته و میگه من توی نامه شرح وظایف و دستمزد اعلام نمیکنم
    بیمه هم رد شده برای اون 2 سال
    به نظرتون خطر ریجکت داره این مسئله ؟؟ چه کنیم؟
    نه نگراننباش بقول دوستمون براشون صادقانه توضیح بده توی نامه
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

دوستان با عرض شرمندگی میشه فرم هایی که یه مجرد و دیمند باید پر کنه برای آپ دیتاینجا بذارین من ببینم درست پر میکنم همین فرم ها هستن یا نه
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

با سلام دوستان چند تا سوال داشتم از دوستان ممنون می شوم اگر پاسخ آنرا بدهند 1- برای آپدیت یک سری مدارک ارسال می شود. بعضی از مدارک همانند آنچه قبلا برای تشکیل فایل نامبر ارائه شده، می باشد و بعضی مدارک تغییر کرده است. برای annexe B در چه صورتی باید تیک بزنیم ؟ اگر در مدارک تغییری صورت گرفته باشد، باید ردیف مربوطه تیک زده شود یا تمام مدارک ارسال شده باید تیک بخورد؟ 2- منظور از Légalité de l’expérience professionnelle چیه؟ همون بیمه است؟ با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanslsi نمایش پست ها
    با سلام دوستان چند تا سوال داشتم از دوستان ممنون می شوم اگر پاسخ آنرا بدهند 1- برای آپدیت یک سری مدارک ارسال می شود. بعضی از مدارک همانند آنچه قبلا برای تشکیل فایل نامبر ارائه شده، می باشد و بعضی مدارک تغییر کرده است. برای annexe B در چه صورتی باید تیک بزنیم ؟ اگر در مدارک تغییری صورت گرفته باشد، باید ردیف مربوطه تیک زده شود یا تمام مدارک ارسال شده باید تیک بخورد؟ 2- منظور از Légalité de l’expérience professionnelle چیه؟ همون بیمه است؟ با تشکر
    سلام من به نظرم شما از ۱۰ صفحه قبل اگه شروع به خوندن بکنید اطلاعاتتون برای آپدیت خیلیی بالا میره !
    اولا مدارکی الان میخواد یعنی چیزی که برای فایل نامبر فرستادید ناقص بوده حالا باید کامل کنید. حواستون باشه اشتباه نکنید که خیلی از بچه ها رو ریجکت کردن.
    دقیقا تو خود نامه تون بهتون گفته باید چه کار کنید (ترجمه یا کپی برابر اصل یا ...)
    برای annexe B باید همه موارد رو تیک بزنید باز هم میگم اشتباه نکنیداااااا
    همه باید تیک بخوره یعنی یا چیزی میفرستید که تیک میزنید فرستادی یا چیزی نمیفرستید و نمیخواهید به روز کنید تیک میزنید که نمیخواهید
    مدارک annex A مربوط به نقص پرونده شماست و annexe B برای بروز رسانی هست که اگر تغییری کرده پروندتون یا علی الخصوص آدرستون حتما اطلاع بدین چون یکی از دوستای من رو به دلیل نگفتن تغییر آدرس ریجکت کردن. حتما این مدارکی هم که میفرستید باید فرممت مورد درخواستشون باشه ها
    برای دیدن فرمت درست به نامه ای که براتون می فرستن توچه کنید و نامه رو هم با مدارک براشون بفرستید حتما تاریخ و امضا داشته باشه
    بله منطور همون سابقه بیمه هست که یا باید اصلش رو بفرستید یا کپی برابر اصل خود نهاد صادر کننده (فقط برای سابقه بیمه باید کپی برابر اصل مال خودشون باشه نه برای دفتر اسناد رسمی وگرنه خیلی احتمال ریجکت بالا میره پس اگه نشد بگیرید حتما اصلش رو بفرستید)
    ولی کپی برابر اصل باقی مدارک میتونه توسط دفتر اسناد رسمی انجام شه

موفق باشید

Junior Member

با سلام
    ممنون که زحمت پاسخ سوال من را کشیدید من فکر می کردم فقط مواردی که تغییر کرده است باید annexe bB در تیک زد
    ببینید شناسنامه و میزان تحصیلات من تغییری نداشته است ولی تعداد ماه های سابقه کار من اضافه شده است با توجه به گفته شما من باید هر چهار مورد یعنی مدارک هویتی، تحصیلات و سوابق کار و قانونی بودن کارم را تیک بزنم درست است؟
    با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaee_meh نمایش پست ها
    سلام من به نظرم شما از ۱۰ صفحه قبل اگه شروع به خوندن بکنید اطلاعاتتون برای آپدیت خیلیی بالا میره !
    اولا مدارکی الان میخواد یعنی چیزی که برای فایل نامبر فرستادید ناقص بوده حالا باید کامل کنید. حواستون باشه اشتباه نکنید که خیلی از بچه ها رو ریجکت کردن.
    دقیقا تو خود نامه تون بهتون گفته باید چه کار کنید (ترجمه یا کپی برابر اصل یا ...)
    برای annexe B باید همه موارد رو تیک بزنید باز هم میگم اشتباه نکنیداااااا
    همه باید تیک بخوره یعنی یا چیزی میفرستید که تیک میزنید فرستادی یا چیزی نمیفرستید و نمیخواهید به روز کنید تیک میزنید که نمیخواهید
    مدارک annex A مربوط به نقص پرونده شماست و annexe B برای بروز رسانی هست که اگر تغییری کرده پروندتون یا علی الخصوص آدرستون حتما اطلاع بدین چون یکی از دوستای من رو به دلیل نگفتن تغییر آدرس ریجکت کردن. حتما این مدارکی هم که میفرستید باید فرممت مورد درخواستشون باشه ها
    برای دیدن فرمت درست به نامه ای که براتون می فرستن توچه کنید و نامه رو هم با مدارک براشون بفرستید حتما تاریخ و امضا داشته باشه
    بله منطور همون سابقه بیمه هست که یا باید اصلش رو بفرستید یا کپی برابر اصل خود نهاد صادر کننده (فقط برای سابقه بیمه باید کپی برابر اصل مال خودشون باشه نه برای دفتر اسناد رسمی وگرنه خیلی احتمال ریجکت بالا میره پس اگه نشد بگیرید حتما اصلش رو بفرستید)
    ولی کپی برابر اصل باقی مدارک میتونه توسط دفتر اسناد رسمی انجام شه

موفق باشید
    با سلام
    ممنون که زحمت پاسخ سوال من را کشیدید من فکر می کردم فقط مواردی که تغییر کرده است باید annexe bB در تیک زد
    ببینید شناسنامه و میزان تحصیلات من تغییری نداشته است ولی تعداد ماه های سابقه کار من اضافه شده است با توجه به گفته شما من باید هر چهار مورد یعنی مدارک هویتی، تحصیلات و سوابق کار و قانونی بودن کارم را تیک بزنم درست است؟
    با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)