صفحه 133 از 476 نخستنخست ... 3383123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143183233 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,321 تا 1,330 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanslsi نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون که زحمت پاسخ سوال من را کشیدید من فکر می کردم فقط مواردی که تغییر کرده است باید در annexe bB تیک زد
    ببینید شناسنامه و میزان تحصیلات من تغییری نداشته است ولی تعداد ماه های سابقه کار من اضافه شده است با توجه به گفته شما من باید هر چهار مورد یعنی مدارک هویتی، تحصیلات و سوابق کار و قانونی بودن کارم را تیک بزنم درست است؟
    با تشکر
    ببینید هرچی در annexe a ازتون خواستن رو باید با فرمت مناسب براشون بفرستید و هیچ جایی رو تیک نزنید فقط به همراه نامه ای که دادن بفرستید.
    مدارکی رو که خودتون دوست دارید بفرستید برای اعلام تغییر وضعیت یا بروزرسانی رو اینبار annexe b رو تیک میزنید، اون سمتی رو تیک میزنید که یعنی دارم میفرستم. و با فرمت مناسب خودش میفرستید
    بقیه جاهای annexe b رو اینبار اونوری تیک میزنید که یعنی نیاز به بروز رسانی نداره
    در نهایت در حال حاضر مهمترین چیز اینه که annexe a هرچی خواستن رو بهشون بدید وگرنه درجا ریجکتید
    حواستون باشه همش باید با هم فرستاده بشه چیزی جا بگذارید پرونده ریجکت هست حتی اگه 10 دقیقه بعدش پست کنید.

حالا برای کیس مربوط به شما بهتره مدارکی که خواستن رو بدید بعد سابقه کارتون رو یکی اضافه توی بخش مربوط به خودش بگذارید.

نامه رو چندین بار با دقت نقطه به نقطه بخونید که اشتباه نکنید

موفق باشید

سلام چون من تغییر آدرس و مدرک فرانسم را یک سال پیش خودم براشون تحت عنوان آپدیت آدرس و مدرک زبان ارسال کرده بودم، دیگه تو آپدیتی که امسال اول تابستون خودشون اجباری برام فرستادن، انکس b را هیچی تیک نزدم ، نه non و نه oui هیچکدام !! اشکالی پیش میاد یانه؟ اشکالی نداره non را تیک نزدم؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

با سلام خدمت دوستان عزیز ، در یک قسمت از نامه آپدیت من از من مدارک تحصیلی خواسته ولی نمی دونم آیا مدارک دیپلم رو هم باید بفرستم یا ریز نمرات دبیرستان رو ، متن رو می زارم لطفا مرا راهنمایی کنید . چون میبینم که بسیاری از دوستان مدارک دبیرستان رو هم روانه می کنند .

ÉTUDES ET FORMATION· Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires Pour : Requérant principal ou requérante principaleR Conjoint ou conjointe R
    · Original de la traduction : Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

· Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes Pour : Requérant principal ou requérante principaleR Conjoint ou conjointe R
    · Original de la traduction : Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R
    تاریخ ارسال مدارک : 2011 تاریخ دریافت آپدیت : 2014/05 رشته :مهندسی نرم افزار مدرک زبان ب 1 ، ب 2

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز ، در یک قسمت از نامه آپدیت من از من مدارک تحصیلی خواسته ولی نمی دونم آیا مدارک دیپلم رو هم باید بفرستم یا ریز نمرات دبیرستان رو ، متن رو می زارم لطفا مرا راهنمایی کنید . چون میبینم که بسیاری از دوستان مدارک دبیرستان رو هم روانه می کنند .

ÉTUDES ET FORMATION· Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires Pour : Requérant principal ou requérante principaleR Conjoint ou conjointe R

· Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes Pour : Requérant principal ou requérante principaleR Conjoint ou conjointe R
    نه فقط دانشگاهی میخواد چون زده univertitaire
    اگه دبیرستان هم میخواست میزد secondaire که نزده، خرج اضافی نکن
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵

Non زدن انکس بی وقتی هیچمون تغییر نکرده واجب بوده؟
    خوب وقتی oui نزدم یعنی non بوده دیگه

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

راهنمای مرحله آپدیت برای دوستان مهاجر کبک
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    راهنمای مرحله آپدیت برای دوستان مهاجر کبک
    فایل جامع و کاملی بود و مشخصه خیلی روش زحمت کشیدین
    خوندنشو به همه دوستان توصیه میکنم
    ممنون
    رشته عمران- فایل نامبر : AUGUST 2011- انگلیسی آیلتس (4 از 6)، فرانسه (b1, b2)، همسر (a2, b1) ، دو فرزند ، 3 سال سابقه، نامه آپدیت JULY 2014، دریافت 10 اکتبر 2014، امتیاز بدون انطباق 71، صدور CSQ (ویو): 2015/02، رسید مدارک فدرال 2015/05/13 ، فایل نامبر فدرال 2015/7/21، مدیکال 2015/09/04 ویزا 30 اکتبر 2015

Junior Member

بچه ها تو جواب نامه آپدیت دوستم این اومده
    Requerante avec conjoint, referee seule)
    La requerante principals est referee en francisatlon, car ella repond aux deux ballses : le couple
    attaint le seull minimal de 49 points a i'examen prellminalre pour Atre refere en francisation (le
    minimum requls est 47) et le nfveau de connalssance du franQals oral de Ia requerante est dans
    Ia zone d'admlssiblllte a Ia reference.

ازشون دو تا B2 خواسته شده و جع امتیازشون 49شده ولی گفته باید مینیمم 47 باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بدون امتیاز سازگاری و زبان باید چند باشیم ؟برای متاهل؟
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

Junior Member

سلام
    فایل نامبر من sep2013 و هنوز Update خواسته نشده. سئوالی که دارم اینه : مدرک Ielts من آبان منقضی می شه. اگه update بعد از اون بیاد باید مدرک جدید بفرستم؟ یعنی دوباره امتحان بدم؟
    با تشکر

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط queenshi نمایش پست ها
    سلام
    فایل نامبر من sep2013 و هنوز Update خواسته نشده. سئوالی که دارم اینه : مدرک Ielts من آبان منقضی می شه. اگه update بعد از اون بیاد باید مدرک جدید بفرستم؟ یعنی دوباره امتحان بدم؟
    با تشکر
    به مدارک منقضی شده هیچ نمره ای تعلق نمیگیره.البته قبلا اینطور نبود اخیرا سختگیری میشه.امتحان بدید حتما.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)