صفحه 135 از 476 نخستنخست ... 3585125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145185235 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,341 تا 1,350 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

دوستان، مدارک زبان فرانسه (TCFQ) که جای امضاء کاندید روش هست رو باید امضاء کنیم با خودکار یا نیازی نیست؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member

اولا تبریک واسه B2-B2 ،دوما امضا کنید .
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

ممنون از آیدای عزیز بابت فایل کاملشون ،
    حالا یه سوالی برام پیش اومده، من موقع بازگشایی پرونده ام (2011)یکسال از دریافت بیمه بیکاریم میگذشت یعنی اونموقع شاغل نبودم ولی از تمام شرکتهایی که تا اون زمان باهاشون کار کرده بودم گواهی شغلی گرفتم و بهمراه اصل سابقه بیمه ام فرستادم مونترآل.
    از اون تاریخ به بعد هم دوجا مشغول کار شدم یکیش 11 ماه و یکیش هم یکسال که هنوز هم مشغول بکار هستم. سوال در رابطه با سوابق شغلی 5 سال گذشته است. با توجه به اینکه اگر 5 سال گذشته رو از مهر 88 درنظر بگیریم و من اون موقع از آخرین شرکت (قبل از بیکاری ام) 11 ماه سابقه کار داشتم (هرچند که از سال 84 بطور پیوسته از اونجا برام بیمه رد شده بوده) آیا باز باید از اون شرکت گواهی شغلی بگیرم با همون فرمت خواسته شده؟ چون اصل این مدرک رو فرستاده بودم رفت مونترآل! از یکطرف جزء شرکتهاییه که در 5 سال گذشته من توش کار میکرده ام از طرفی اصلش سابقه کارش رو قبلا فرستادم (2011) همه اینها رو هم بذارید کنار این آیتم از انکس آ که گفته:
    EXPÉRIENCE PROFESSIONNELLE ACQUISE AU COURS DES CINQ DERNIÈRES ANNÉES

· Photocopie des trois dernières fiches de paie de l’emploi actuel
    Pour : Requérante principale R
    · Original de la traduction :
    Pour : Requérante principale R
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member

دوستان میتونید کمک کنید چند تا سوال،برای اضافه کردن نوزاد به پرونده،
    1.ایا باید در فرم اپلیکیشن که برای هر دو( زن ومرد) در گوشه بالا سمت چپ فایل نامبر ورفرنس نامبر رو نوشت؟
    2. این N/A رو دقیقا کجاها باید نوشت،هر جایی که جواب نداریم؟ تو قسمت اعداد قرار نمیگیره؟!
    3.در مورد تاریخهای کار و محل اقامت از یک تاریخ تا یک تاریخ رو باید بزنیم؟ یعنی تا تاریخ روز؟
    4.برای فیلد 8 برای همسر که مین هم نیستند چطور باید عمل کنیم،رشته شون رو بزاریم حتی اگه کد نداره؟!
    خیلی ممنون
    ارسال مدارک ژانویه2011/فایل نامبر جولای2011//درخواست اپدیت نوامبر2013/ارسال مدارک اپدیت دسامبر2013/ درخواست مدارک زبان ب2 فوریه 2014/ارسال مدارک زبان ژوییه 2015/ نامه انتظاراکتبر 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط Heidelberg نمایش پست ها
    1.ایا باید در فرم اپلیکیشن که برای هر دو( زن ومرد) در گوشه بالا سمت چپ فایل نامبر ورفرنس نامبر رو نوشت؟
    2. این N/A رو دقیقا کجاها باید نوشت،هر جایی که جواب نداریم؟ تو قسمت اعداد قرار نمیگیره؟!
    3.در مورد تاریخهای کار و محل اقامت از یک تاریخ تا یک تاریخ رو باید بزنیم؟ یعنی تا تاریخ روز؟
    4.برای فیلد 8 برای همسر که مین هم نیستند چطور باید عمل کنیم،رشته شون رو بزاریم حتی اگه کد نداره؟!
    خیلی ممنون
    سلام من جواب سوال 2 و چهار رو میتونم بدم بهتون.
    n/a بطور کلی یعنی non-applicable یا به انگلیسیش not-applicable یعنی هرجا به شما مربوط نمیشه، من توی قسمت مدارک ازش استفاده میکنم مثلا برای مدرک زبان انگلیسی همسرم چون نمیخوان میزنم n/a

در مورد سوال دوم اولا حواستون باشه تاریح درست مطابق فرمت خودشون بزنید و برای هرجی تا امروز هست میزنید present.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Heidelberg نمایش پست ها
    خیلی ممنون
    دوست عزیز رشته بدون کد وجود نداره.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

سلام
    دوستان به راهنمایی شما نیاز دارم. بیمه من خدمات درمانی و سوابق بیمه ای مثل تامین اجتماعی به ما ارائه نمیشه. من فقط 3 فیش آخر حقوقی را که به بازنشستگی و مالیات اشاره شده را ترجمه کردم . به نظر شما کفایت میکنه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

با عرض سلام ، براي من نامه آپديت اومده ، آيا جز مواردي كه در قسمت annex a , b از ما خواسته ، فرمي هم بايد بفرستيم ، چون مي بينم كه خيلي ها دارن اين فرمها رو مي فرستند .متن نامه من هم تا انكس ب چيزي از من نخواسته

تاریخ ارسال مدارک : 2011 تاریخ دریافت آپدیت : 2014/05 رشته :مهندسی نرم افزار مدرک زبان ب 1 ، ب 2

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با عرض سلام ، براي من نامه آپديت اومده ، آيا جز مواردي كه در قسمت annex a , b از ما خواسته ، فرمي هم بايد بفرستيم ، چون مي بينم كه خيلي ها دارن اين فرمها رو مي فرستند .متن نامه من هم تا انكس ب چيزي از من نخواسته

برای بار دوم که ازتون آپدیت خواسته شده ؟با توجه به اینکه قبلا" ماه می براتون آپدیت ارسال شده بود
    فایل نامبر : 2012/10/15- Numéro de dossier : DA000053XXX
    فرانسه :
    B2-B1انگلیسی : 4
    رشته : 6 امتیازی-ریاضی ( کاربردی)
    ارسال آپدیت خود جوش : 2 مرتبه .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

سلام دوستان،

می تونید لطفا منو راهنمایی کنید؟
    شاید سوالاتم بدیهی به نظر بیاد ولی به دلیل حساسیت مرحله آپدیت می خوام مطمئن بشم که کاراشتباهی انجام نمی دم.
    دوستانی که آپدیت ارسال کردید ، آیا پرینت ایمیل آپدیت را هم روی مدارک گذاشتید؟
    با توجه به جمله زیر در ایمیل آپدیت من فکر می کنم باید پرینت ایمیل را هم بفرستیم:
    Vous devez vous assurer de soumettre la documentation dans le format exigé, accompagnée de la présente lettre et des annexes A et B, à l’adresse suivante :

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام به همگی،

1 - من چند ماه قبل از دریافت ایمیل آپدیت، بدون اینکه ازم خواسته بشه مدارک زبان را ارسال کرده بودم. الان می خوام کپی مدارک زبان را به همراه رسید آرامکس ارسال کنم و در یک نامه توضیح بدم که قبلا این مدارک رو فرستاده ام .در Annex B که لازم نیست آیتم های مربوط به زبان رو تیک بزنم؟
    2- من موقع فرستادن مدارک زبان، فرم A-0520-MA-dyn , change to the application for a selection certificate را هم پر کرده بودم. می خواستم بدونم الان برای موارد Annex B که تغییر کرده اند (مثلا گواهی کار )، آیا لازم هست این فرم را دوباره پر کنم؟
    3- در Annex A گواهی کار از من خواسته نشده ولی بیمه خواسته شده ، در Annex B باید هر دوآیتم را تیک بزنم یا فقط مواردی که در Annex A نیستند؟
    4- باید پرینت ایمیل آپدیت را روی مدارک بذاریم، درسته؟

متشکرم!
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)