سلام دوستان
من سایت نه چندان جالب دانشگاه رو دیدم که خب واقعا گیج کننده بود و برای من که دانش آلمانیم پایینه سخت بود فهمیدنش چون تا یه جاهایی انگلیسی بود بعد وارد اطلاعات دقیق تر که می شدی آلمانی می شد . بگذریم . من نظرات دوستان رو هم خوندم . اونطور که فهمیدم برخی از رشته ها آزمون ورودی دارن . حالا من هرچی گشتم نتونستم بفهمم که معماری آزمون داره یا نه ؟ اون متنی که گفته تو سایت بنویسیم براشون دقیقن چیه( همچنین TUM هم این متنو می خواست) ؟ آیا اینجا هم مثل TUM مصاحبه حضوری یا تلفنی داره ؟
با تشکر
ابي كه براسود زمينش بخورد زود ..... دريا شود ان رود كه پيوسته روان است
گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري .... داني كه رسيدن هنر گام زمان است
یکی از رشته های انگلیسی زبانش نوشته بود که ب ۱ المانی هم میخواد و در طول ترم اول باید در کلاسهای المانی د س ها شرکت کنین و در پایان ترم ازمون بدین و قبول بشین . هزینه امتحان رو زده بود ۱۱۰ یورو و کلاس هم ۱۸۰ یورو که فکر کنم کلاس المانی هزینش بیشتر باشه ! تنها مزیتش این بود که در طول ترم هم درسای اصلی رشته رو میخونین هم برای د س ها اماده میشین.
بچه ها کسی ایمیل اداره مهاجرت کالزروهه رو داره؟!
در واقع دو زبانه است . هم ایلتس ۶.۵ و هم المانی ب۱ برای پذیرش میخواد .
Resources Engineering
a water-oriented Master Study Program
http://www.bgu.kit.edu/resources-eng...nglish/170.php
من این ایمیل رو از immigration office پیدا کردم. هر کاری کردم ایمیلم بهشون دلیور نشد و برگشت خورد. حالا شما هم امتحان کن:
auslaenderstelle@bus.karlsruhe.de
از دوستانی که KIT تحصیل می کنن کسی فرصت داره من کمی درباره خوابگاه و دانشگاه ازشون سوال بپرسم؟
برای هرچی خوابگاه بود اقدام کردم و نشد. به اینترنشنال افیس دانشگاه ایمیل زدم گفتم اما هنوز جوابم رو نداده. چه کنم؟
پروگرمم هم اپتیک و فوتونیک هست (KSOP)
علاقه مندی ها (Bookmarks)