صفحه 138 از 476 نخستنخست ... 3888128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148188238 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,380 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط nob نمایش پست ها
    سلام

ممنونم. فقط منظورتون از مالیات به ازای اون کارمند چیه؟ به هر صورت توی فیش حقوقی میزان مالیات مشخصه و شرکت هم نهایتا نامه مالیاتی که به اداره مالیات پرداخت کرده را به ما بده اونم به زور!!! گواهی پرداخت مالیات کارمندانش که دیگه نمیده و کلا چنین چیزی هم وجود نداره چون یک شرکت با کسر تمام هزینه هاش یک مالیات کلی پرداخت میکنه! حالا همون نامه مالیاتی ترجمه کنم و بفرستم تا نشون بده شرکت دروغی نیست کفایت میکنه؟
    دوست عزیز یک گواهی پرداخت مالیات بیشتر وجود نداره که همون منظورم هست گواهی پرداخت مالیاتی شرکت.
    در حالت کلی قابل توجه دوستان.تمام تلاشتون رو بکنید که محکمترین مدارک دال بر کارکرد یا کلا هر مدرک دیگه ای رو بصورت کامل طبق درخواست ارسال کنید.اما اگر نهایتا در شرایطی قرار گرفتید که جز انتخاب یک راه چاره دیگه ای نداشتید واون یک راه حتی ذره ای٬ با اونچه از سوی سفارت درخواست شده از شما٬ مغایرت یا کاستی داره حتی اندازه سر سوزن٬ با توجه به اینکه شما قطعا در این شرایط دلایل مطمئن داشتید. یک نامه ضمینه کنید به اون گواهی و توضیح بدید شرایط رو.
    حتی خودشون از ما خواستن که اگر نتونستید بدلیلی مدرک مورد نظر مارو برامون ارسال کنید با دلیل توضیح بدید.اگر توحیه پذیر بود برامون میپذیریم اگر نه که هیچ.
    البته درباره سابقه کار گواهی مالیات اعتبارش با گواهی بیمه فرقی نداره و هردوش به اندازه هم معتبر هست اما من توصیه میکنم دو خط توضیح بدید که ایشون به این خاطر بیمه نیستن و کارشون رو با گواهی مالیات ثابت کردم.نگران نباشید مشکلی ایجاد نمیکنه.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا دعوت به مصاحبه (کبک)

سلام ، جهت اطلاع دوستان خواستم بگم نامه اپديت ما هم امد
    رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011

Junior Member

باسلام به دوستان عزيز ، تواپديت ازمن مدرك زبان نخواستن حالا اگرمدارك اپديت وبفرستم وازمن مدرك بخوان اياشمل فرصت ١٨ ماهه ميشم يا ٩٠ روزه؟؟؟ ممنون

Junior Member

سلام به همه،
    خواستم بگم تولد سه سالگی فایل نامبر من هم چند روز پیش آمد و رفت اما نامه ی آپدیت نیومد. این 36 ماه رو که توسایت اخیرا عوض کردن نمیشه روش حساب کرد.
    صدور فایل نامبر: ۲۰۱۱/۰۹ آپدیت : 16 اکتبر 201٤
    ویو و دریافت سی اس کیو : 27 ژانویه 2015،،دریافت مدارک فدرال در سیدنی : 17 مارس 2015،فایل نامبر فدرال 30 ژوئن؛آپدیت ۲۱ ژوییه . نامه مدیکال ۴ اوت، دريافت نامه پاس ريكوئست ٩ سپتامبر

Junior Member

عزيزان نامه اپديت من بعد از يك ماه به دستم رسيده (ايميل) ...چطورهمچين چيزي ممكنه ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fate83 نمایش پست ها
    سلام به همه،
    خواستم بگم تولد سه سالگی فایل نامبر من هم چند روز پیش آمد و رفت اما نامه ی آپدیت نیومد. این 36 ماه رو که توسایت اخیرا عوض کردن نمیشه روش حساب کرد.
    دوست عزيزحتمابه زودي دريافت ميكنين من دقيقاشرايط شمارودارم رشته صفرامتيازي تاريخ اپديتم يك ماه پيش هست

Senior Member atarod آواتار ها

حالا زیاد با اونش کاریتون نباشه، هر چه سریعتر مدارکتون رو آماده کنین و بفرستین تا ۹۰ روزتون تموم نشده.موفق باشین.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    عزيزان نامه اپديت من بعد از يك ماه به دستم رسيده (ايميل) ...چطورهمچين چيزي ممكنه ؟

Junior Member

دوستمون آیدا زحمت کشید و جواب منو داد بابت اثبات سابقه کار که میشه هم از طریق بیمه تامین اجتماعی و یا از طریق پرداخت مالیات شرکت ثابت کرد. فقط میخواستم بدونم که صحت این حرف از کجا میتونم مطلع بشم یعتی توی خود سایت مهاجرت زده که میشه اگر سابقه بیمه نداشت با ارسال فیش پرداختی مالیات شرکت ثابت کرد که شرکت صوری نبوده و سابقه کار جعلی نیست. دوستان اگر منبعی دارن لطفا اعلام کنن. ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    باسلام به دوستان عزيز ، تواپديت ازمن مدرك زبان نخواستن حالا اگرمدارك اپديت وبفرستم وازمن مدرك بخوان اياشمل فرصت ١٨ ماهه ميشم يا ٩٠ روزه؟؟؟ ممنون

واقعیتش من دوبار آپ دیت دادم از من مدرک زبان نخواستن اما هر دوباره مدرک زبان داشتم و فرستادم ایندفعه هم مدرک داشتم و نامه یا کارت ورود به جلسه امتحان 20 اکتبر رو هم براشون فرستادم .
    حالا داشتی بفرست مشکلی نداره
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nob نمایش پست ها
    دوستمون آیدا زحمت کشید و جواب منو داد بابت اثبات سابقه کار که میشه هم از طریق بیمه تامین اجتماعی و یا از طریق پرداخت مالیات شرکت ثابت کرد. فقط میخواستم بدونم که صحت این حرف از کجا میتونم مطلع بشم یعتی توی خود سایت مهاجرت زده که میشه اگر سابقه بیمه نداشت با ارسال فیش پرداختی مالیات شرکت ثابت کرد که شرکت صوری نبوده و سابقه کار جعلی نیست. دوستان اگر منبعی دارن لطفا اعلام کنن. ممنونم
    دوست عزيز سلام من اين و ازنامه اپديت براتون كپي كردم شايد بتونه كمكتون كنه وكمي خيالتون واحت بشه

Note: If you are unable to provide proof of social security contributions or

proof of exemption from payment of social security premiums, you must

provide proof of payment of personal income tax.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)