صفحه 560 از 5471 نخستنخست ... 6046051055055155255355455555655755855956056156256356456556656756856957061066010601560 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,591 تا 5,600 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    اعتبار مدرك آيلتس براي سفارت كانادا تا چه مدت هستش؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اعتبار مدرك آيلتس براي سفارت كانادا تا چه مدت هستش؟
    یک سال ، نقل از بوکلت دمشق :

Test results from an approved language-testing organization: We strongly
    recommend that you submit test results if you are claiming proficiency in a
    language that is not your native language. You must provide the original.
    Photocopies are unacceptable. Language test results must not be older than one
    year upon submission.

سلام جناب Rady .من به اين خاطر ميخواهم سابقه كار از حسابداري هم بياورم چون در 38 رشته اعلام شده فقط و فقط مديران كامپيوتر و مديران سيستمهاي كامپيوتري را ميخواهند ولي سمت كاري من كارشناس فني كامپيوتر ميباشد .
    راستي جناب rady براي سابقه كار بيمه هم لازم ميباشد يا خير.
    نامه سابقه كار حتما بايد شركتي باشد اگر از مثلا اصناف باشد ايراد دارد؟
    زياد مزاحم ميشم ببخشيد.ممنون

Junior Member

Thumbs up پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام به دوستان عزیز

من حدود ۱۱ ماه پیش مدارکم را از امریکا به سیدنی فرستادم و خیلی به سرعت شماره فایلم اومد. اما الان حدود ۹ یا ۱۰ ماه است که فقط در بخش RECEIVED BY VISA OFFICE هستم. آیا کسی اطلاعی داره کا با این قوانین جدید که هیچ تخمینی هم به زمان نمیده، چقدر طول میکشه؟

ممنون از دوستان عزیز و آرزوی موفقیت برایتون

احسان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام برادر

يك لطفي مي‌كنيد تاريخ دقيق ارسال مدارك مديكال را بنويسيد. چون من هم مثل شما در انظار پاسپورت ريكوئست هستم و فكر كنم مديكالمان هم در يك زمان ارسال شد.

موفق باشي
    آقا مهرداد سلام
    ماهم مدیکالمون رو انجام دادیم و 21 دسامبر رسیده فرانسه ، میشه بگید شما کی مدیکال شما به فرنسه رسیده است.
    ممنون از پاسخ شما.

نقل قول نوشته اصلی توسط esn نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز

من حدود ۱۱ ماه پیش مدارکم را از امریکا به سیدنی فرستادم و خیلی به سرعت شماره فایلم اومد. اما الان حدود ۹ یا ۱۰ ماه است که فقط در بخش RECEIVED BY VISA OFFICE هستم. آیا کسی اطلاعی داره کا با این قوانین جدید که هیچ تخمینی هم به زمان نمیده، چقدر طول میکشه؟

ممنون از دوستان عزیز و آرزوی موفقیت برایتون

احسان
    سلام،
    شما باید روی لینک RECEIVED BY VISA OFFICE کلیک کنید تا جزئیات پرونده را ببینید.
    بعید میدانم بعد از 10 ماه کماکان پندینگ باشید.
    دوستانی هستند در این فروم که 11 ماه پیش اقدام کردند و ویزیا دریافت کردند.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط poiuyt نمایش پست ها
    سلام جناب Rady .من به اين خاطر ميخواهم سابقه كار از حسابداري هم بياورم چون در 38 رشته اعلام شده فقط و فقط مديران كامپيوتر و مديران سيستمهاي كامپيوتري را ميخواهند ولي سمت كاري من كارشناس فني كامپيوتر ميباشد .
    راستي جناب rady براي سابقه كار بيمه هم لازم ميباشد يا خير.
    نامه سابقه كار حتما بايد شركتي باشد اگر از مثلا اصناف باشد ايراد دارد؟
    زياد مزاحم ميشم ببخشيد.ممنون
    سلام،
    برای همین گفتم اگر میتوانید نامه کاری مناسب ارائه دهید از کد کامپیوتر استفاده کنید. بعضی از شرکت ها و کارفرما ها مخصوصا" در شرکتهای خصوصی انعطاف بیشتری دارند و شما میتوانید دقیقا" نامه کاری را که نیاز است ارائه دهید.
    اما اگر تهیه نامه کاری در رشته کامپیوتر مقدور نیست از طریق حسابداری هم میتوان اقدام کرد بازهم به شرطی که نامه کاری مناسبی ارائه دهید.
    از آنجا که در سایت اداره مهاجرت هیچ کجا درباره ارسال سوابق بیمه مطلبی وجود ندارد، شما احتیاجی به ارسال آن ندارید. البته هستند کسانی که سوابق بیمه را هم ارسال میکنند.
    اینرا گفتم که اگر بیمه ندارید نگران نباشید و اگر دارید و دوست دارید آنراهم ارسال کنید ضرری ندارد.
    درمورد گرفتن نامه سابقه کار از اصناف اطلاعی ندارم ولی به نظر میرسد آنها به هیچ عنوان انعطاف به خرج ندهند و شما مجبور شوید سابقه کاریتان را تنها با درج سمت و بصورت خلاصه وار دریافت کنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

مدارک مرحله اول رو باید به courier address 196 george street sydney ns b1pj3 بفرستم؟

چند تا کپی باید در مرحله اول باید بگیرم ؟(سیدنی)

چند تا کپی از فرمها منظورمه
    ویرایش توسط Pearson : January 7th, 2010 در ساعت 06:51 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    شما باید روی لینک RECEIVED BY VISA OFFICE کلیک کنید تا جزئیات پرونده را ببینید.
    بعید میدانم بعد از 10 ماه کماکان پندینگ باشید.
    دوستانی هستند در این فروم که 11 ماه پیش اقدام کردند و ویزیا دریافت کردند.
    سلام

ممنون.وقتی روی لینک کلیک میکنم این نوشته میاد.

We received your application for permanent residence on February 24, 2009.

We reviewed your application and sent you a letter on March 5, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

Your application and supporting documents were received by the Buffalo office. They are pending review.

We transferred your application to the Buffalo office on March 10, 2009. The Buffalo office may contact you.
    الان که دقت کردم، میبینم که خط سوم در مرده PENDING میگه که بعدش مدارک رو فرستادند به بافلو. پس تو پندینگ نباید باشه.
    آیا مورد خاصی داره یا اینکه طبیعی هست؟

خیلی ممنون
    احسان

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)