صفحه 139 از 476 نخستنخست ... 3989129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149189239 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,381 تا 1,390 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا دعوت به مصاحبه (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    دوست عزيز سلام من اين و ازنامه اپديت براتون كپي كردم شايد بتونه كمكتون كنه وكمي خيالتون واحت بشه

Note: If you are unable to provide proof of social security contributions or

proof of exemption from payment of social security premiums, you must

provide proof of payment of personal income tax.

ممنونم. ولی واقعیتش ما در ایران مالیات شخصی بر خلاف کبک نداریم که برای هر چیزی مالیات میدن. پس باید طبق گفته آیدا عزیز ملاکمون همون پرداخت مالیات توی فیش حقوقی باشه به همراه فیش پرداخت مالیات شرکت که نشون میده شرکت داره مالیات میده و خوب بر همون اساسم از همسرم بر طبق فیش حقوقیش داره مالیات کم میشه؟ ضمنا یه سئوال دیگم داشتم. میخواستم بدونم همسر من تقریبا سه سال سابقه داره و الان تقریبا یکساله که کار نمیکنه. موردی نداره که دیگه کار نمیکنه و همون سه سال براش کفایت میکنه. چون این کبکیا یه چیزیشون میشه نگن چرا الان کار نمیکنه چون طبق گفته خودشون ملاکشون 1 سال سابقه یا مدرک تحصیلی در 5 سال اخیر هستش!

ممنونم

Junior Member

با سلام
    دوست عزیز. همین الان یه سوال برام پیش اومد! آیا نامه آپدیت شما به زبان انگلیسی هست؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    دوست عزيز سلام من اين و ازنامه اپديت براتون كپي كردم شايد بتونه كمكتون كنه وكمي خيالتون واحت بشه

Note: If you are unable to provide proof of social security contributions or

proof of exemption from payment of social security premiums, you must

provide proof of payment of personal income tax.
    اصلی خودم رشته 6 امتیازی - همسر 0 امتیازی - ارسال مدارک می 2011 - فایل نامبر اوت 2011 ( DA000046xxx)- فرانسه نفر اصلی B2-B2- همسر A2-B2- دریافت نامه آپدیت می 2014

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nob نمایش پست ها
    ممنونم. ولی واقعیتش ما در ایران مالیات شخصی بر خلاف کبک نداریم که برای هر چیزی مالیات میدن. پس باید طبق گفته آیدا عزیز ملاکمون همون پرداخت مالیات توی فیش حقوقی باشه به همراه فیش پرداخت مالیات شرکت که نشون میده شرکت داره مالیات میده و خوب بر همون اساسم از همسرم بر طبق فیش حقوقیش داره مالیات کم میشه؟ ضمنا یه سئوال دیگم داشتم. میخواستم بدونم همسر من تقریبا سه سال سابقه داره و الان تقریبا یکساله که کار نمیکنه. موردی نداره که دیگه کار نمیکنه و همون سه سال براش کفایت میکنه. چون این کبکیا یه چیزیشون میشه نگن چرا الان کار نمیکنه چون طبق گفته خودشون ملاکشون 1 سال سابقه یا مدرک تحصیلی در 5 سال اخیر هستش!

ممنونم
    در یک نامه توضیح بدید که از یکسال پیش کار نمیکنن و چرا.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

نقل قول نوشته اصلی توسط Dan نمایش پست ها
    دوست گرامی در ایمیل آپدیت مدارک از من مدرک B2 خواستند و یک مهلت 18 ماهه دادند .من B2 در پقله دارم و آیا اگر در یک آزمون دیگر یک B2 در اکوته بگیرم و هر دو مدرک را بفرستم برایشان قابل قبول هست؟
    دوست عزیز یعنی در انکس آ (اجباری)مستقیما گفتن مدرک زبان بفرست. یا اینکه جزو انکس بی هست و اختیاری؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

این هم ایمیل در جواب آپدیت مدارکم که پارسال اومد :

No réf. ind. A0099---

Objet : Votre demande de certificat de sélection du Québec
    Référence en francisation
    Monsieur,
    À l’issue de l’examen de votre dossier, nous avons constaté que votre demande de certificat de sélection ne satisfaisait pas aux exigences législatives et réglementaires du Québec[1].

Toutefois, nous estimons que vous pourriez satisfaire aux exigences législatives et réglementaires du Québec si vous amélioriez votre connaissance du français. Dans cet objectif, nous vous accordons un délai de 18mois, à partir de la date de la présente lettre, pour améliorer vos connaissances en français de façon à atteindre le niveau de compétences requis vous permettant d’obtenir un nombre de points suffisant pour vous qualifier à cette étape du traitement de votre demande.

Au moment de l’examen de votre dossier, nous avons évalué que votre niveau de compétences en français est de 6(B1) à l’expression orale et de 6(B1) à la compréhension orale. Vous devrez atteindre le niveau B2 à l’expression orale et à la compréhension orale.
    À la fin de votre formation, vous aurez à démontrer que vous avez atteint le niveau demandé en fournissant l'original du résultat d’un test d’évaluation du français reconnu par le Ministère. Des tests sont disponibles dans tous les bassins de recrutement du Québec. Pour connaître les tests reconnus, consultez notre page Internet à l’adresse suivante : www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/competenceslinguistiques

Dès que le ministère aura reçu l’original de votre attestation d’évaluation en français, nous pourrons poursuivre l’examen de votre demande.

À défaut de fournir les documents demandés dans le format requis, cette lettre constituera, à l’expiration du délai prescrit, une décision de refus de votre demande sans autre préavis, comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

این تاپیک مجدداباز شده است

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

سلام به همگی

من به تازگی مدارک آپدیتم رو ارسال کردم و نامه ی انتظار هم گرفتم و الان یه سؤال دارم راجع به زبان. از من نه قبلا نه در نامه ی آپدیت مدرک زبان نخواستن ولی من قبلا همونطور که در امضام میبینید خودم کپی مدرکم رو براشون فرستاده بودم الانم جزء مدارک آپدیت اصلشو با اینکه تقریبا مال 2 سال و نیم پیش بود ولی ارسال کردم براشون . حالا سؤال من اینه که به نظر شما نیازی هست من برای مصاحبه باز امتحان بدم مدرک ببرم روز مصاحبه؟ یا اینکه خوب بخونم برای مصاحبه کافیه ؟ چون الان دارم برای مصاحبه شروع میکنم به خوندن دوباره (بعد از یک سال و نیم که هیچی نخوندم) و قطعا امتحان دادن و گرفتن ب2 مشکل هستش الان.
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rayi نمایش پست ها
    سلام به همگی

من به تازگی مدارک آپدیتم رو ارسال کردم و نامه ی انتظار هم گرفتم و الان یه سؤال دارم راجع به زبان. از من نه قبلا نه در نامه ی آپدیت مدرک زبان نخواستن ولی من قبلا همونطور که در امضام میبینید خودم کپی مدرکم رو براشون فرستاده بودم الانم جزء مدارک آپدیت اصلشو با اینکه تقریبا مال 2 سال و نیم پیش بود ولی ارسال کردم براشون . حالا سؤال من اینه که به نظر شما نیازی هست من برای مصاحبه باز امتحان بدم مدرک ببرم روز مصاحبه؟ یا اینکه خوب بخونم برای مصاحبه کافیه ؟ چون الان دارم برای مصاحبه شروع میکنم به خوندن دوباره (بعد از یک سال و نیم که هیچی نخوندم) و قطعا امتحان دادن و گرفتن ب2 مشکل هستش الان.
    دوست عزیز
    اگر در زمان آپدیت مدرک زبان شما دارای اعتبار بوده باشد و در زمان مصاحبه از نظر آفیسر در حد مدرکتون صحبت کنید امتیاز مدرک رو براتون حساب میکنن و به امتیاز سازگاری کمتری از آفیسر نیاز خواهید داشت٬ اما اگر مدرک رو قبول نکنن به سازگاری بیشتری نیاز خواهید داشت.سرچهای قوی و زیاد با خودتون ببیرید خصوصا در زمینه حرفه و کارتون و کلا سازگاریتون رو به آفیسر ثابت کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط homi123 نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز. همین الان یه سوال برام پیش اومد! آیا نامه آپدیت شما به زبان انگلیسی هست؟!!!
    سلام،خيربه فرانسه هست وكيلم ترجمه فرستاده
    رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی - آزاد

دوستان سلام .جواب آپدیت ما هم اومد . من اسنادی رو که احتمال تغییر داشت به تاریخ روز کپی برابر اصل کردم و تمام مهرها رو ترجمه کردم، بعلاوه امور خارجه و دادگستری . نامه سابقه کارمو دادم ترجمه و ترجمشو روی برگه سر برگ شرکت پرینت گرفتم و مهر اصل شرکتو زدن برام و ارسال کردم . در مورد بقیه مدارک از قبل ترجمه 3 سال پیشو داشتم ،بردم دفتر اسناد و مهر برابر اصل فارسی زدم . بعد مجددا بردم دارالترجمه به همون تاریخ مهرهای برابر اصل انگلیسی رو برام زد .فیش حقوقی رو هم خودم ترجمه کردم و پرینت گرفتم و روی فیش خوم هم امضا داشت هم مهر شرکت ولی فیش خانومم فقط امضا داشت.رشته من 12 بود ( لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت مرکزی) ولی الان 6 امتیازی هستم . که به من تو جدولشون صفر دادن .نمیدونم چرا اگه کسی میدو نه بهم بگه .سنمم امتیازشو کامل دادن یعنی الان من 39 سال دارم ولی اونا به تاریخ 2011 امتیاز سنو دادن . من هیچ مدرک زبانی بهشون ندادم ولی امتیاز پغلرو از7 به من 5 دادن . زمان ارسال مدارک می 2011 رشته همسر من(مدیریت دولتی) صفر بود ولی الان ایشون رییس امور کارکنان هستند وشرح وظایفشونو طبقه بندی مشاغل ورسیدگی به امور کارکنان ارسال کردیم از 4 بهشون 2 دادن.امتیازمون شده 48 و ازما دوتا B2خواستن(طی 18 ماه) . امید وارم این اطلاعات کمکتون کنه.ارسال می 2011- رشته 12 الان 6- فایل اوت 2011- درخواست آپدیت می 2014
    - ارسال آپدیت 26اوت 2014- جواب 27سپتامبر2014-

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)