سلام دوستان:
من میخوام آپدیت مدارکم رو تا چند روز دیگه بفرستم، مشکلم فیش حقوقی سه ماه اخیر هست که شرکت برام مهر و امضاء نمیکنه چون به گفته خودشون مسوولیت مالیاتی ایجاد میکنه!! ولی گواهی شغلی مهر و امضاء شده حاوی شرح وظایفم رو دادند. حالا اگه گواهی شغلیم رو ببرم ترجمه با مهر وزارت دادگستری و امورخارجه ولی فیشها رو بدون مهر و فقط با کپی برابر اصل بفرستم ازم قبول میکنن؟
چون دارالترجمه برای ترجمه رسمی فیش های حقوقی که همراه با تایید امور خارجه و دادگستری باشه، مهر و امضاء شرکت رو میخواد!!
رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
سلام من 1 سوال دارم.برای اپدیت من میتونم ترجمه های 3 سال قبلم رو بفرستم یا باید مجددا بدم ترجمه بشه؟
دوست گرامی
زمانی که اداره مهاجرت کبک، فیش حقوقی را در فهرست مدارک Annexe A خواسته به منزله اینست که شما باید اونو مطابق فرمت خواسته شد تهیه کرده و ارسال کنید و هیچ راهی ندارد. قبلاً براتون توضیح دادم که فیش حقوقی را جوری تنظیم کنید که وزارت خارجه از شما برگه مالیات نخواهد، سقف خالص پرداختی را به هشتصد تا یک میلیون برسانید. باید هر طور شده راه تعامل با شرکت را پیدا کنید و برایشان توضیح دهید که صدور فیش حقوقی با مبلغ تعیین شده هیچ گونه مسئولیت حقوقی و مالیاتی ندارد و تاکید کنید که بسیاری از شهروندان ایرانی از شرکتهای متبوعشان همین کار را بدون دردسر انجام می دهند.
دوست عزیز مدارک تحصیلیتون یعنی دیپلم یا لیسانس و ریز نمراتتون موردی نداره اگر از قدیم هم داشتید میتونید همونارو بفرستید ( چون تغییر نمیکنند) ، من خودم از قبل داشتم فرستادم مشکلی هم پیش نیومد. اگر هم ارتقا تحصیلی داشتید که باید ترجمه کنید مدرک جدیدتون رو ولی مدارک ازدواج و شناسنامه ، بیمه و نامه های اشتغال به کار باید به روز باشند چون ممکن کارتون ، بیمتون و یا وضعیت تاهل شما تغییر کرده باشه و یا بچه دار شده باشید بنابراین این اطلاعات باید به روز باشند.
رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون
تا جایی که من میدونم فیش حقوقی اگر سربرگ نداشته باشه اشکال نداره ولی باید مهر شرکت رو داشته باشه ولی اینجا بودن بچه هایی که خودشون فیش حقوقی تنظیم کردن چون شرکتشون نمیداده بهتره بگن چیکار کردن و آیا مورد قبول بوده یا نه. فقط شما اینجا نوشتید کپی ترجمه هارو میخوان!!!!! اتفاقا اونا دقیقا اصل ترجمه رو میخوان نه کپی یه وقت کپی ترجمتون رو نفرستید اشتباهی !! خود فیش حقوقی رو کپیشو میخوان که دیگه برابر اصل کردن نمیخواد ( البته بستگی به نامه ی آپدیت شما داره که چطوری خواسته باشن ازتون) در ضمن ترجمه ها همه مهرها رو لازم داره پس اصلا ریسک نکنید با ترجمه ی عادی بدون مهر بفرستید.
رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون
با سلام
من دانشجوی دکتری کامپیوتر هستم. 1.5 سال سابقه کار توی بانک دارم(85-87) و به مدت 1.5 سال بعد در شرکتی خصوصی که بیمه نبودم و گواهی اشتغال به کار گرفتم و مدارکم را برای کبک فرستادم. سپتامبر 2011 فایل نامبر دریافت کردم . و اکنون نامه update اومده برام. 3 سال است که عضو هیات علمی دانشگاه هستم ( تقریبا یک ماه بعد از ارسال مدارک). آیا هیات علمی جزو سوابق کاری مرتبط شناخنه می شود؟ اگر خیر چه پیشنهادی دارید. ممنون
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
علاقه مندی ها (Bookmarks)