صفحه 141 از 476 نخستنخست ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151191241 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,401 تا 1,410 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mumbojumbo نمایش پست ها
    با سلام
    من دانشجوی دکتری کامپیوتر هستم. 1.5 سال سابقه کار توی بانک دارم(85-87) و به مدت 1.5 سال بعد در شرکتی خصوصی که بیمه نبودم و گواهی اشتغال به کار گرفتم و مدارکم را برای کبک فرستادم. سپتامبر 2011 فایل نامبر دریافت کردم . و اکنون نامه update اومده برام. 3 سال است که عضو هیات علمی دانشگاه هستم ( تقریبا یک ماه بعد از ارسال مدارک). آیا هیات علمی جزو سوابق کاری مرتبط شناخنه می شود؟ اگر خیر چه پیشنهادی دارید. ممنون
    دوست عزیز اگر جزییات رشتتون رو بر اساس کدش پرینت بگیرید مسئولیتها و پستهای قابل قبول در اون رشته رو توش نوشته و درباره کامپیوتر تدریس هم جزئش میشه.سابقه کاری واقعیتون یعنی همون هیات علمی رو ارائه بدید.ضمن اینکه مسئولیتهای شما فقط تدریس نیس پس همه مسئولیتهاتون رو دز نامه سابقه کار بنویسید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر جزییات رشتتون رو بر اساس کدش پرینت بگیرید مسئولیتها و پستهای قابل قبول در اون رشته رو توش نوشته و درباره کامپیوتر تدریس هم جزئش میشه.سابقه کاری واقعیتون یعنی همون هیات علمی رو ارائه بدید.ضمن اینکه مسئولیتهای شما فقط تدریس نیس پس همه مسئولیتهاتون رو دز نامه سابقه کار بنویسید.
    بسیار ممنون که پاسخ دادید. اما دانشگاه برای من شرح وظایف نمی نویسد و تنها ذکر می کند که من از چه تاریخی مشغول به کار شده ام. امکانش هست که لینکی جزییات رشته را برای من بگذارید خودم پیدا نکردم.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mumbojumbo نمایش پست ها
    بسیار ممنون که پاسخ دادید. اما دانشگاه برای من شرح وظایف نمی نویسد و تنها ذکر می کند که من از چه تاریخی مشغول به کار شده ام. امکانش هست که لینکی جزییات رشته را برای من بگذارید خودم پیدا نکردم.
    NOC 2173 مهندسی نرم افزار
    NOC2147 مهندسی کامپیوتر جز نرم افزار
    این دوتا رو سرچ کنید
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

پیش فرض پاسخ : درخواست آپدیت مدارک قبل از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

شوخی می فرمایید؟!!! ناسلامتی اسمش را گذاشته اند آپدیت یعنی به روزرسانی فعالیتهایی که در این 3 سال در زندگی شما اتفاق افتاده اعم از ازدواج، فرزند، تحصیلات و شغل و صد البته ترجمه ها باید به روز و تاریخ آن پس از ارسال ایمیل اداره مهاجرت کبک باشد
    دوست عزیز
    ترجمه های سه سال پیش برای مدارکی ماهیت آنها تغییر ناپذیر است قابل قبوله. مثل مدرک های تحصیلی دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاه به همراه ریز نمرات آنها
    حالا اگر مدرک دانشگاهی ارتقاء یافته است، اون مدرک به همراه ریز نمرات آن باید ترجمه و ارسال شود.
    موفق باشید
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط rayi نمایش پست ها
    تا جایی که من میدونم فیش حقوقی اگر سربرگ نداشته باشه اشکال نداره ولی باید مهر شرکت رو داشته باشه ولی اینجا بودن بچه هایی که خودشون فیش حقوقی تنظیم کردن چون شرکتشون نمیداده بهتره بگن چیکار کردن و آیا مورد قبول بوده یا نه. فقط شما اینجا نوشتید کپی ترجمه هارو میخوان!!!!! اتفاقا اونا دقیقا اصل ترجمه رو میخوان نه کپی یه وقت کپی ترجمتون رو نفرستید اشتباهی !! خود فیش حقوقی رو کپیشو میخوان که دیگه برابر اصل کردن نمیخواد ( البته بستگی به نامه ی آپدیت شما داره که چطوری خواسته باشن ازتون) در ضمن ترجمه ها همه مهرها رو لازم داره پس اصلا ریسک نکنید با ترجمه ی عادی بدون مهر بفرستید.
    بله ، متوجهم.. منظورم این بود که کپی برابر اصل فیش حقوقی که مهر و امضاء هم نداره + اصل ترجمه های عادی که دارالترجمه میده و مهرهای امورخارجه و دادگستری هم نیست رو بفرستم
    در رابطه با گواهی شغلی هم دیگه با کلی خواهش تمنا و اصرار به مدیر اداری، فقط حاضر شدند گواهی شغلیم رو با ذکر مبلغ حقوق و مزایا ولی بدون شرح وظایف برام توی سربرگ بنویسند و مهر و امضاء کنند. امیدوارم دیگه دارالترجمه و بعد هم دفاتر اسناد رسمی بهونه جدید نیارن!
    ضمن اینکه در متن ایمیل آپدیت ازم خواسته شده:
    EXPÉRIENCE PROFESSIONNELLE ACQUISE AU COURS DES CINQ DERNIÈRES ANNÉES

· Photocopie des trois dernières fiches de paie de l’emploi actuel
    Pour : Requérante principale R
    · Original de la traduction :
    Pour : Requérante principale R
    از طرفی هم در فرم A-1520-AF که مرجعی است برای فرمت مدارک، در آیتم 25 آورده که فقط کپی فیش های حقوقی رو میخوان.
    روی همین حساب فکر نمیکنم حساسیتی روی ترجمه عادی (بدون تایید دادگستری و امورخارجه و مهر دفاتر اسناد رسمی) باشه.
    از دوستان با تجربه که شرایط مشابه دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند- تشکر
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

سلام. من همراه با مدارک آپدیتم اصل سابقه بیمه را نفرستادم و بلافاصله بعد از ارسال متوجه شدم بایستی اصل سابقه بیمه را براشون میفرستادم. منم بلافاصله مجددا اصل سابقه بیمه را همراه با ترجمه و تاییدیه ها براشون فرستادم. 5 روز بعد از اینکه بسته دوم بدستشون رسید برام ایمیل ریجکت اومد و دقیقا نوشته بود به علت اینکه سابقه بیمه را فقط دفتر اسناد رسمی تایید کرده و طبق فرمت درخواستی ما نبوده شما ریجکت شدین.
    حالا من یک نامه اعتراض نوشتم و میخام به همراه نامه ریجکت و اصل سابقه بیمه و ترجمش براشون ارسال کنم.
    میخاستم بدونم دوستان تجربه یا راهنمایی در این زمینه دارن که بتونم پروندم را نجات بدم !؟
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

سلام دوستان عزیز. ایا این همه سخت گیری درخصوص فرمت مدارک و تائیدیه اونها مربوط به مرحله آپدیت هست؟؟؟ راستش من دو ماه پیش مدارکم رو برای گشایش پرونده ارسال کردم. اما هیچ کدوم از مدارک رو اصل نفرستادم بجز مدرک آیلتس. همه رو دفترخونه برابر اصل کرد. ایا به نظر شما ممکنه ریجکت بشم؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

نقل قول نوشته اصلی توسط senobar5 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز. ایا این همه سخت گیری درخصوص فرمت مدارک و تائیدیه اونها مربوط به مرحله آپدیت هست؟؟؟ راستش من دو ماه پیش مدارکم رو برای گشایش پرونده ارسال کردم. اما هیچ کدوم از مدارک رو اصل نفرستادم بجز مدرک آیلتس. همه رو دفترخونه برابر اصل کرد. ایا به نظر شما ممکنه ریجکت بشم؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سلام

اول از همه اینکه شما مدارکتون رو تازه ارسال کردید بنابراین حتی اگر احتمال ریجکت وجود داشته باشه چیزی رو از دست نمیدید (فقط 2-3 ماه عقب میفتید) چون میتونید دوباره ارسال کنید، بچه هایی که اینجا متأسفانه ریجکت شدند بعد از حدود 4 سال انتظار این اتفاق افتاده براشون.

در مورد مدارک شما هم اونا به جز مدرک زبان و خود ترجمه ها هیچی رو اصلش رو نمیخوان همون کپی برابر اصل دفتر اسناد کافیه فقط بیمه باید توسط خود بیمه کپی برابر اصل بشه نه دفتر اسناد مگر اینکه خودتون بخواید به جای کپی برابر اصلش خود اصل بیمه رو بفرستید.
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

Junior Member

سلام خیلی ممنونم از شما بابت پاسخ. راستش من بیمه رو هم فقط دفترخونه برابر اصل کردم. تازه مشاور هم داشتم و اون به من نگفت که باید ببرم بیمه برابر اصل کنم. پس با این حساب امیدی نداشته باشم.
    کبک هم که بسته شده . باید صبر کرد تا ببینیم سال جدید چه قانونی وضع میکنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط senobar5 نمایش پست ها
    سلام خیلی ممنونم از شما بابت پاسخ. راستش من بیمه رو هم فقط دفترخونه برابر اصل کردم. تازه مشاور هم داشتم و اون به من نگفت که باید ببرم بیمه برابر اصل کنم. پس با این حساب امیدی نداشته باشم.
    کبک هم که بسته شده . باید صبر کرد تا ببینیم سال جدید چه قانونی وضع میکنند.
    به نظرم این احتمال وجود داره که الان کاری نداشته باشد و بعدا برای آپدیت بهتون بگن که مطابق فرمت مناسب بفرستید. فعلا باید 4 تا 6 ماه صبر کنید ببینید پرونده باز میشه یا نه. اگر امتیاز خوبی داشته باشید ایشالا که مشکلی پیش نمیاد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)