صفحه 24 از 52 نخستنخست ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 511

موضوع: Karlsruher Institut für Technologie

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    KIT

پیش فرض پاسخ : Karlsruher Institut für Technologie

نقل قول نوشته اصلی توسط rocana نمایش پست ها
    از دوستانی که KIT تحصیل می کنن کسی فرصت داره من کمی درباره خوابگاه و دانشگاه ازشون سوال بپرسم؟
    برای هرچی خوابگاه بود اقدام کردم و نشد. به اینترنشنال افیس دانشگاه ایمیل زدم گفتم اما هنوز جوابم رو نداده. چه کنم؟
    پروگرمم هم اپتیک و فوتونیک هست (KSOP)
    وضعیت خوابگاه ها مثل اینکه یه مقدار خرابه و خیلی طول میکشه تا نوبت به آدم برسه برای همین خود من با اینکه شهریور سال آینده میرم از الان برای خوابگاهش فرم پر کردم، متوجه منظورتون از اینکه میگین برای هرچی خوابگاه بود اقدام کردین ولی نشد نمیشم،یعنی نوبت بهتون نرسیده؟ یا موقع فرم پر کردن به مشکل بر خوردین؟

Junior Member nimamazroob آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Karlsruher Institut für Technologie - KIT

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    بچه ها کسی ایمیل اداره مهاجرت کالزروهه رو داره؟!
    auslaenderbehoerde@oa.karlsruhe.de

Junior Member nimamazroob آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Karlsruher Institut für Technologie - KIT

نقل قول نوشته اصلی توسط rocana نمایش پست ها
    از دوستانی که KIT تحصیل می کنن کسی فرصت داره من کمی درباره خوابگاه و دانشگاه ازشون سوال بپرسم؟
    برای هرچی خوابگاه بود اقدام کردم و نشد. به اینترنشنال افیس دانشگاه ایمیل زدم گفتم اما هنوز جوابم رو نداده. چه کنم؟
    پروگرمم هم اپتیک و فوتونیک هست (KSOP)
    وضعیت خونه اینجا جالب نیست... طول میکشه تا چیزی گیرت بیاد. احتمالا مجبوری شعاع گشتن برای خونه رو بیشتر کنی...

Junior Member

دوستانی که دنبال خوابگاه می گردن می تونن تو سایت www.hadiko.de اپلای کنن. من حدود یک ماه قبل درخواست دادم. چند روز پیش جوابمو دادن و گفتن که از نوامبر چندتا اتاق خالی میشه و اگه میخوای بگو... که امروز تائید کردن و از اول نوامبر بهم اتاق میدن. لیست بقیه خوابگاههای شبیه این هم تو سایت استودنتنورک هست.
    موفق باشید

سلام دوستان
    آیا کسی هست تونسته باشه واسه رشته مکانیک یا انرژی توی مستر پذیرش گرفته باشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng-Karlsruhe Inst. of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط joe_nilo نمایش پست ها
    دوستانی که دنبال خوابگاه می گردن می تونن تو سایت www.hadiko.de اپلای کنن. من حدود یک ماه قبل درخواست دادم. چند روز پیش جوابمو دادن و گفتن که از نوامبر چندتا اتاق خالی میشه و اگه میخوای بگو... که امروز تائید کردن و از اول نوامبر بهم اتاق میدن. لیست بقیه خوابگاههای شبیه این هم تو سایت استودنتنورک هست.
    موفق باشید
    دوست عزیز ،اول دعوتت میکنن به مصاحبه،بعد از بینتون چندتارو انتخاب میکنن.البته اگه برای kurzzeitzimmer زده باشی،مصاحبه نداره ولی اونم تا نوامبر پر بود،برای langzeitzimmer باید تقریبا 4،5 ماه زودتر اپلای کرد.خیلی خوش شانس بودی که الان بت اکی دادن بیای مصاحبه.موفق باشی.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng-Karlsruhe Inst. of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1989 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آیا کسی هست تونسته باشه واسه رشته مکانیک یا انرژی توی مستر پذیرش گرفته باشه؟
    بله.خیلیا هستن که مکانیک میخونن اینجا و معمولا برای مکانیک یا اینفورماتیک میان اینجا.سوالتون چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط saom نمایش پست ها
    وضعیت خوابگاه ها مثل اینکه یه مقدار خرابه و خیلی طول میکشه تا نوبت به آدم برسه برای همین خود من با اینکه شهریور سال آینده میرم از الان برای خوابگاهش فرم پر کردم، متوجه منظورتون از اینکه میگین برای هرچی خوابگاه بود اقدام کردین ولی نشد نمیشم،یعنی نوبت بهتون نرسیده؟ یا موقع فرم پر کردن به مشکل بر خوردین؟
    چه جالب که از الان می دونید یک سال دیگه می رید. پذیرش من June همین امسال اومد. از اون موقع هم هر چی فرم خوابگاه بود پر کردم. اما جوابی نگرفتم از هیچکدوم.

گوگل ترنسلیت به درد همین روزا می خوره دیگه. آدرس سایت رو کپی پیست کنید تا کلشو براتون ترجمه کنه.
    البته من که برای پروگرم خودم هنوز به یک صفحه آلمانی هم بر نخوردم!
    ولی برای پیج خوابگاه ها این کار رو کردم و فایده داشت.

نقل قول نوشته اصلی توسط polymath نمایش پست ها
    سلام دوستان

من سایت نه چندان جالب دانشگاه رو دیدم که خب واقعا گیج کننده بود و برای من که دانش آلمانیم پایینه سخت بود فهمیدنش چون تا یه جاهایی انگلیسی بود بعد وارد اطلاعات دقیق تر که می شدی آلمانی می شد . بگذریم . من نظرات دوستان رو هم خوندم . اونطور که فهمیدم برخی از رشته ها آزمون ورودی دارن . حالا من هرچی گشتم نتونستم بفهمم که معماری آزمون داره یا نه ؟ اون متنی که گفته تو سایت بنویسیم براشون دقیقن چیه( همچنین TUM هم این متنو می خواست) ؟ آیا اینجا هم مثل TUM مصاحبه حضوری یا تلفنی داره ؟

با تشکر

دوستان کسی بوده که ویزاش دیر برسه و دانشگاه برای ثبت نام باهاش همکاری کرده باشه؟ چند هفته مهلت گرفتید؟ این موضوع دانشکده به دانشکده فرق داره یا دانشگاه یه سیاست کلی داره براش؟