صفحه 142 از 476 نخستنخست ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152192242 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    سلام. من همراه با مدارک آپدیتم اصل سابقه بیمه را نفرستادم و بلافاصله بعد از ارسال متوجه شدم بایستی اصل سابقه بیمه را براشون میفرستادم. منم بلافاصله مجددا اصل سابقه بیمه را همراه با ترجمه و تاییدیه ها براشون فرستادم. 5 روز بعد از اینکه بسته دوم بدستشون رسید برام ایمیل ریجکت اومد و دقیقا نوشته بود به علت اینکه سابقه بیمه را فقط دفتر اسناد رسمی تایید کرده و طبق فرمت درخواستی ما نبوده شما ریجکت شدین.
    حالا من یک نامه اعتراض نوشتم و میخام به همراه نامه ریجکت و اصل سابقه بیمه و ترجمش براشون ارسال کنم.
    میخاستم بدونم دوستان تجربه یا راهنمایی در این زمینه دارن که بتونم پروندم را نجات بدم !؟
    سلام
    من چون فکر میکردم ممکن هست برام مشکلی پیش بیاد خیلی در این رابطه تحقیق کردم که توی پستهای قبلیم تفاوت بین رجکت و رفیوز رو گفتم. اگر رفیوز شدید این لینک رو بخونید که برای بازدید مجدد پروندتون هست اگرم ریجکت شدید به نظر من بازم یه نامه به ادرسی که گفته بفرستید ضرر نداره
    این لینکشه
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...istrative.html

موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaee_meh نمایش پست ها
    سلام
    من چون فکر میکردم ممکن هست برام مشکلی پیش بیاد خیلی در این رابطه تحقیق کردم که توی پستهای قبلیم تفاوت بین رجکت و رفیوز رو گفتم. اگر رفیوز شدید این لینک رو بخونید که برای بازدید مجدد پروندتون هست اگرم ریجکت شدید به نظر من بازم یه نامه به ادرسی که گفته بفرستید ضرر نداره
    این لینکشه
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...istrative.html

موفق باشید
    ممنون از راهنماییتون . من تو این چند روز به هر جایی که میدونستم زنگ زدم و ایمیل فرستادم و حتی فکس فرستادم.
    در جواب یکی از ایمیل هام یک ایمیل اومد که 90 روز فرصت دارم تا نامه اعتراض خودم را با اصل سابقه بیمه و کپی نامه ریجکتیم براشون پست کنم. تو اون ایمیل به همین آدرس که شما نوشتین اشاره کرده بود.
    از دوستان میخام اگر مطلبی به ذهنشون میرسه بهم بگن.
    یک نفر پیشنهاد میداد و میگفت حتی اصل دفترچه بیمه را هم براشون بفرست! آیا به نظرتون موثره !؟
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

دوستان آیا کسی اطلاع داره رشته IT برای همراه چند امتیازی هست؟

امتیاز آیلتس LISTENING 7.5 SPEAKING 7 READING 7 WRITING 6.5 چند هست ؟

و در زمان ارسال ، مدرک تحصیلی لیسانس ریاضی بوده ، فکر کنم شش امتیازی ، بعد در ضمن کار تمام وقت ارشد MBA ، آیا ارسال مدرک ارشد موجب از دست دادن نمره ریاضی نمیشه و یا اصلا بخاطر دو نمره به ریسکش می ارزه ؟
    تاریخ csq :
    20150917

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط world نمایش پست ها
    دوستان آیا کسی اطلاع داره رشته IT برای همراه چند امتیازی هست؟

امتیاز آیلتس LISTENING 7.5 SPEAKING 7 READING 7 WRITING 6.5 چند هست ؟

و در زمان ارسال ، مدرک تحصیلی لیسانس ریاضی بوده ، فکر کنم شش امتیازی ، بعد در ضمن کار تمام وقت ارشد MBA ، آیا ارسال مدرک ارشد موجب از دست دادن نمره ریاضی نمیشه و یا اصلا بخاطر دو نمره به ریسکش می ارزه ؟
    رشته it تو لیست رشته ها نیست.اما اگر کار مرتبط با رشته کامپیوتر داشته باشن٬ رشتشون گروه B به حساب میاد که برای همراه ۳ امتیاز داره.

امتیاز زبان در مجموع ۵ امتیاز میشه. البته زبان انگلیسی برای همراه امتیازی نداره.
    Spk(2) List(1) wrt(1) rd(1

در حالت کلی امتیاز رشته در صورتی تعلق میگیرد که شما سابقه کار مرتبط داشته باشید.بایستی جزییات کد رشته ریاضی را ببینید که آیا سابقه کارتون مرتبط با پستها و مسئولیتهای این رشته هست یا نه.
    در اونصورت مدرک فوق را هم اگر ارائه بدید تاثیری روی امتیاز رشته نخواهد داست.اما اگر سابقه کار مرتبط با ارشد که امتیازش کمتره هست٬ بهتره ارشد رو ارائه ندهید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون . من تو این چند روز به هر جایی که میدونستم زنگ زدم و ایمیل فرستادم و حتی فکس فرستادم.
    در جواب یکی از ایمیل هام یک ایمیل اومد که 90 روز فرصت دارم تا نامه اعتراض خودم را با اصل سابقه بیمه و کپی نامه ریجکتیم براشون پست کنم. تو اون ایمیل به همین آدرس که شما نوشتین اشاره کرده بود.
    از دوستان میخام اگر مطلبی به ذهنشون میرسه بهم بگن.
    یک نفر پیشنهاد میداد و میگفت حتی اصل دفترچه بیمه را هم براشون بفرست! آیا به نظرتون موثره !؟
    دوست عزیز
    در حالت کلی در صورتیکه پرونده ریجکت بشه و نه رفوزه٬ جایی برای اعتراض روی پرونده وجود ندارد.مگر اینکه شما شکایت داشته باشید از نحوه بررسی پروندتون.یعنی دلیلی دال بر اون داشته باشید پس میتونید شکایت کنید. که در راهنمای بروزرسانی که فایلش رو تو چند صفحه قبل گذاشتم نوشتم جهت اعتراض یا شکایت به نحوه بررسی پرونده چکار باید بکنید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    این تاپیک مجدداباز شده است
    سلام دوستان
    من سال2010 مدارک فرستادم و 6 ماه بعد برام ind اومد و تقریبا 3 ماه پیش هم ایمیل آپدیت رو گرفتم و تمامی مدارکی رو که خواسته بودن دادم ترجمه(هزینه ای معادل 1.5 میلیون) و همه اصل ترجمه ها رو فرستادم که البته به همراه کپی فارسیش بود یعنی پانچ شده بود. الان بعد از یک ماه ایمیل ریجکت زدن به دلیل اینکه مدارکی مثل شناسنامه، سند ازدواج، مدارک دانشگاهی، گواهی اشتغال و بیمه رو کپی فارسیشو قبول نداشته و میگه باید انگلیسی باشه البته من اینطور متوجه شدم. این هم قسمتی از متنش:
    Les documents en langue originale (farsi ou perse)
    auraient dû être assermentés par un notaire public de l’Iran OU par
    l’université OU par l’établissement qui a émis les documents. Le relevé de
    cotisations sociales aurait dû être en format original.

این هم بگم که غیر از گواهی اشتغال و بیمه، هیچکدوم از مدارک اصل مهر برابر اصل نداشت ینی شناسنامه اینا...
    الان نمیدونم باید چی کار کنم میشه کمکم کنین؟
    فکر کنم اشتباه کردم کپی برابر اصل نکردم یعنی از دارالترجمه پرسیدم گفت وقتی مهر دادگستری روی ترجمه هست دیگه نیازی به برابر اصل مدرک فارسی نیست
    ویرایش توسط badri : September 30th, 2014 در ساعت 03:45 AM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من سال2010 مدارک فرستادم و 6 ماه بعد برام ind اومد و تقریبا 3 ماه پیش هم ایمیل آپدیت رو گرفتم و تمامی مدارکی رو که خواسته بودن دادم ترجمه(هزینه ای معادل 1.5 میلیون) و همه اصل ترجمه ها رو فرستادم که البته به همراه کپی فارسیش بود یعنی پانچ شده بود. الان بعد از یک ماه ایمیل ریجکت زدن به دلیل اینکه مدارکی مثل شناسنامه، سند ازدواج، مدارک دانشگاهی، گواهی اشتغال و بیمه رو کپی فارسیشو قبول نداشته و میگه باید انگلیسی باشه البته من اینطور متوجه شدم. این هم قسمتی از متنش:
    Les documents en langue originale (farsi ou perse)
    auraient dû être assermentés par un notaire public de l’Iran OU par
    l’université OU par l’établissement qui a émis les documents. Le relevé de
    cotisations sociales aurait dû être en format original.

این هم بگم که غیر از گواهی اشتغال و بیمه، هیچکدوم از مدارک اصل مهر برابر اصل نداشت ینی شناسنامه اینا...
    الان نمیدونم باید چی کار کنم میشه کمکم کنین؟
    فکر کنم اشتباه کردم کپی برابر اصل نکردم یعنی از دارالترجمه پرسیدم گفت وقتی مهر دادگستری روی ترجمه هست دیگه نیازی به برابر اصل مدرک فارسی نیست
    به نظر من با توجه به اینکه این یک اشتباه دسته جمعی بین دوستانی که تقریبا قبل از اواسط مرداد ماه مدارک فرستادند، بوده و علت اصلیش هم غیر معمول بودن اینکار (زدن مهر برابر اصل فارسی برای ارسال به ارگانهای غیر فارسی زبان) بوده، همه اونایی که ریجکت شدن یه نامه دسته جمعی به یکی از مسئولین رده بالا تر از آفیسر ها بنویسین و کاملا توضیح بدین که این روال در ایران معمول نبوده و دارالترجمه ها مارو اینطور راهنمایی کردن و احتمالا در نامه های آپدیت اون زمان هم تاکید کمتری به این مهر شده بوده...
    ان شاا... که نتیجه بگیرید...

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام. من نمره آیلتسم به این ترتیب هست:
    Speaking=7
    Listening=6
    Reading=6
    Writing=6.5
    از کجا بفهمم امتیاز زبان انگلیسیم چند میشه ؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member

مرسی از راهنماییتون ولی آخه چجوری میشه؟ میتونم شکایت کنم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

دوستانی که شرایط مشابه داشته اند لطفا راهنمایی کنند:
    من گواهی شغلی شرکتی که الان کار میکنم فاقد شرح وظایفم هست یعنی با وجود کلی اصرار و ابرام برام ننوشتند! از طرفی فیش حقوقی 3 ماه آخرم هم مهر و امضاء نکردند تنها لطفی که کردند این بود که مبلغ جمع حقوق و مزایا رو مطابق فیش حقوقی در متن گواهی شغلیم نوشتند:

1- آیا فقط با ترجمه عادی فیشهای حقوقی که فاقد مهر و امضاء شرکت و وزارت دادگستری و امورخارجه هستند ولی به انضمام کپی برابر اصل اونها به کبک ارسال بشه، مشکلی برام پیش میاد؟
    2- اگه پاسخ سوال اول مثبته، میتونم در نامه ای بطور مبسوط شرح بدم و مشکل عدم امکان تایید و امضاء توسط کارفرما رو توضیح بدم ، ممکنه قبول کنن؟
    3- آیا برای ترجمه گواهی شغلیم و تایید اون توسط وزارت امورخارجه و دادگستری مشکلی پیش میاد با توجه به اینکه مبلغ حقوق و مزایای مندرج در متن گواهی بیشتر از یک میلیون تومان هست؟

ممنون از راهنمایی تون
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)