من این سوال رو قبلا مطرح کردم و دوستان خوشبختانه جواب دادند، اما چون می خوام خیالم راحت بشه اگر دوستی نمونه ی عینی رو دیده ممنون می شم که بگه آیا با داشتن معافیت پزشکی ممکن هست مشکلی در مراحل اقدام به کانادا مثلا در سوابق پزشکی یا سایر موارد پیش بیاد که بتونند از این طریق توجیهی برای مشکل داشتن فرد اقدام کننده داشته باشند و در نهایت باعث رد شدن بشه؟
ممنون
مدارک مرحله اول رو که به سیدنی میفرستم باید به آدرس courier بفرستم؟
چند تا hard copy باید برای مرحله اول که به سیدنی مدارک رو میفرستیم نهیه کنم؟
سلام
با توجه به زمان بندی گفته شده توسط دوستمون، میتونم بگم که من نگران پرونده خودم هستم. چون مدت زمان زیادی ازش گذشتست. من شنیده بودم که اقدام کردن از امریکا موجب سریع شدن کار ها میشه.
لطفآ دوستانی که از امریکا، و از ژانویه ۲۰۰۹ به بعد اقدام کردن، اطلاع بدن که از روند کار همدیگر با خبر باشیم.
خیلی ممنون
احسان
سلام . ايا اين حرف وكلا (بعضي البته) درست است كه در فدرال اگر فايل نامبر نيايد پول عودت داده ميشود هم از طرف وكيل و هم از طرف سفارت؟ در قراردادشان هم ذكر ميشود.
سلام دوستان
كسي كه 9 سال سابقه كار داره و فقط 2 سال آخر رو توي 38 رشته هستش آيا امتياز كامل كه 21 هست رو مياره؟
ممنون
سلام دوستان
من یکماه که در وضعیت پندینگ هستم ولی هنوز فایل نامبر دومم رو نگرفتم از روی سایت چک کردم بنظر کی برای وکیلم فایل نامبر دوممم می یاد ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)