صفحه 563 از 5471 نخستنخست ... 6346351355355455555655755855956056156256356456556656756856957057157257361366310631563 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,621 تا 5,630 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    سلام, من یک سوال در مورد خدمت سربازی دارم: چه اطلاعاتی در فرم باید وارد بشه؟ فقط محل خدمت (مثلا وزارت دفاع) و درجه کافیه یا اطلاعات دیگه ای هم باید داد؟
    سلام.درجه-محل خدمت(ارتش سپاه ) فرمانده ای که داشتین.البته اگه یادتون رفته همون افرادی که در پشت کارت پایان خدمت اسمشون اومده را با ذکر درجه قید کنین. و فراموش نکنین که تاریخ خدمت هم نوشته بشه.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

من این سوال رو قبلا مطرح کردم و دوستان خوشبختانه جواب دادند، اما چون می خوام خیالم راحت بشه اگر دوستی نمونه ی عینی رو دیده ممنون می شم که بگه آیا با داشتن معافیت پزشکی ممکن هست مشکلی در مراحل اقدام به کانادا مثلا در سوابق پزشکی یا سایر موارد پیش بیاد که بتونند از این طریق توجیهی برای مشکل داشتن فرد اقدام کننده داشته باشند و در نهایت باعث رد شدن بشه؟
    ممنون

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

مدارک مرحله اول رو که به سیدنی میفرستم باید به آدرس courier بفرستم؟

چند تا hard copy باید برای مرحله اول که به سیدنی مدارک رو میفرستیم نهیه کنم؟

Junior Member

Talking پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام

با توجه به زمان بندی گفته شده توسط دوستمون، میتونم بگم که من نگران پرونده خودم هستم. چون مدت زمان زیادی ازش گذشتست. من شنیده بودم که اقدام کردن از امریکا موجب سریع شدن کار ها میشه.
    لطفآ دوستانی که از امریکا، و از ژانویه ۲۰۰۹ به بعد اقدام کردن، اطلاع بدن که از روند کار همدیگر با خبر باشیم.

خیلی ممنون

احسان

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    مدارک مرحله اول رو که به سیدنی میفرستم باید به آدرس courier بفرستم؟
    اگر با پست TNT DHL و یا Aramex ارسال می کنید بله

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    چند تا hard copy باید برای مرحله اول که به سیدنی مدارک رو میفرستیم نهیه کنم؟
    منظورتان از کپی چی است؟
    کپی از مدارک فقط به درد خودتان می خورد که در مرحله ی بعدی دچار تناقض در اطلاعات نشوید.

سلام . ايا اين حرف وكلا (بعضي البته) درست است كه در فدرال اگر فايل نامبر نيايد پول عودت داده ميشود هم از طرف وكيل و هم از طرف سفارت؟ در قراردادشان هم ذكر ميشود.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    كسي كه 9 سال سابقه كار داره و فقط 2 سال آخر رو توي 38 رشته هستش آيا امتياز كامل كه 21 هست رو مياره؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس

سلام دوستان
    من یکماه که در وضعیت پندینگ هستم ولی هنوز فایل نامبر دومم رو نگرفتم از روی سایت چک کردم بنظر کی برای وکیلم فایل نامبر دوممم می یاد ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)