دوستان یه سوالی دارم ، اگه کسی مطلع هست به من جواب مناسب بده لطفا:
برای مرحله آپدیت من میخوام سابقه کارمو توضیح بدم و رشتم مهندسی کامپیوتر هست و چون در زمینه های مختلف در این رشته کار کردم ، میخوام اونی که الان بازارش در کبک بیشتر نیاز هست رو بیشتر نمایان کنم لذا از دوستان کسی میدونه چه فیلدی از رشته مهندسی کامپیوتر الان نیاز بالایی در اونجا هست ؟ (مثلا برنامه نویسی ، پشتیبانی شبکه ، مدیریت شبکه ، تحلیلگر سیستم و پایگاه داده و ... که من تقریبا در همه این زمینه ها کار کردم )
ارسال : دسامبر 2011 فایل : ژانویه 2012رشته خودم :نرم افزار مدارک b1-b2 و5 Ielts رشته همسر : نرم افزار مدرک b1-b2 یک فرزند 15 سال سابقه بیمه خودم و حدود 2سال همسر دریافت آپدیت : ژوئیه 2015 ارسال آپدیت : اکتبر 2015 دریافت CSQ : دسامبر 2015
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
سلام دوستان
شما به هر دلیل ریجکت شده باشی سعی کن من چنذ نفر را دیدم که بعداز ایمیل بهشون مهلت ۹۰ روزه دادن ، هنوز پاسخی نگرفتن، به محض اینکه خبری شد بهتون خبر میدم
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
به نظرم از اين طريق وارد عمل نشيد چون رسما تو سايت گفته كه كپي برابر اصل بيمه بايد توسط خود سازمان صورت بگيره يا اصلش فرستاده بشه، پس اصرار روي اسن مسئله به نظرم كار رو خراب تر ميكنه...
اما اگر توي نامه تون توضيح بديد كه خيلي برابر اصل در ايران متعارف نيست و مهر دادگستري و امور خارجه ارزش صد چندان داره و بگيد كه به دليل اشنا نبودن و تغيير ناگهاني قوانين اداره مهاجرت در مورد ايران دچار سردرگمي شديد و اشتباهي سهوي رو انجام داديد قطعا جاي پيگيري داره، چون اين اشتباهيست كه هر كسي ممكنه بكنه، اصلا يكي از موارد اعتراض همينه كه مدركتون ناقص بوده و دوباره ميفرستيد تا اگه درست بود پرونده دوباره به جريان بيافته، اين رو توي سايتش گفته. حتي اگه گروهي جواب نداد اگر درست عمل كنيد تك تك هم مطمئن هستم جواب ميده ولي حالا كه جمع شديد خوب بهتره با هم بزنيد، وزنه تان خيلي قويتره، يادتون باشه شماره پرونده هاتون و اسم و مشخصات وامضا هم بزنيد كه معلوم باشه نامه معتبر هست،
من حتي براتون اسم نامه رو هم انتخاب كردم اگر دوست داشتيد استفاده كنيد:
Objet: Recours Gracieux
موفق باشيد
دوستان به سوال
من مهلت 90 روزه ارسال مدارکم دقیقا 13 اکتبر هست
اگر 8 یا 9 اکتبر مدارکم آماده بشه و بفرستم و مثلا 15 اکتبر دستشون برسه به تاریخ ارسالم استناد میشه یا ریجکت میشم؟
رشته عمران- فایل نامبر : AUGUST 2011- انگلیسی آیلتس (4 از 6)، فرانسه (b1, b2)، همسر (a2, b1) ، دو فرزند ، 3 سال سابقه، نامه آپدیت JULY 2014، دریافت 10 اکتبر 2014، امتیاز بدون انطباق 71، صدور CSQ (ویو): 2015/02، رسید مدارک فدرال 2015/05/13 ، فایل نامبر فدرال 2015/7/21، مدیکال 2015/09/04 ویزا 30 اکتبر 2015
سلام دوستان،
الان تقريبا يكي دو هفته است كه من مي خوام آپديتم رو بفرستم ولي مدام در مورد هر قسمت دچار شك و شبهه مي شم.
با توجه به طولاني شدن روند جمع آوري مدارك و ...آخرين فيش حقوقي كه من دارم مي فرستم مربوط به مرداد ماه هست نه شهريور ماه.يه وكيل بهم پيشنهاد داد كه ريسك نكنم و فيش حقوقي شهريور رو هم بگيرم.به نظر شما اين مسخره نيست كه به دليل يك ماه عقب بودن فيش حقوقي ريجكت كنن؟!؟آخه من با كلي دردسر موفق شدم تأييد وزارت امورخارجه رو بگيرم...
سوال اصلي من در مورد انكس B هست كه قبلا هم همين جا پرسيدم ولي پرسيدم دريافت نكردم.بعضي ها إز جمله همين وكيلي كه من باهاشون مشورت كردم معتقدن كه انكس B خلاصه ي انكس A هست و بايد همه ي آيتم هايي كه داريم مي فرستيم رو در انكس b تيك بزنيم .در حالي كه برداشتي كه من إز متن إيميل دارم آين نيست.مثلا در مورد études گفتن در صورتي كه مدرك جديدي داريم تيك بزنيد.من نمي دونم در انكس B بايد études رو تيك بزنم يا نه؟
بعضي إز موارد انكس A هم أصلا در انكس B وجود ندارند،مثلا مدارك كاري همسر يا فيش حقوقي.
همچنين نمي دونم ترتيب قرار دادن مدارك بايد مطابق انكس A باشه يا انكس B؟
خواهش مي كنم اگه جواب ابن سؤالات رو مي دونيد يا آپديتتون رو فرستاديد و أوكي مورد قبول بوده من رو راهنمايي كنيد.
متشكرم
رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015
از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود ، گاهی نمی شود که نمی شود!
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود!
گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست! گاهی تمام شهر گدای تو می شود
در عین ناباوری برام ایمیل انتظار مصاحبه اومده................................. خدایا شکرت ، ممنونم.
رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015
آقاي مجيد تبريكككككككككككككككك فراوان. انشاله كه به درخواست تجديد نظر ماها هم اهميت بدن و مثل شما خوشحال بشيم. ميشه لطفا بگيد كه مضمون نامه ارساليتون چي بود؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)