صفحه 149 از 476 نخستنخست ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199249 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,481 تا 1,490 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

پيروي آقاي مجيد قابل توجه دوستاني كه ميگن ريجكت شدن=پايان قضيه. آقاي مجيد هم خلاف قوانين عمل كرده بودن و آپديت رو در دو بسته ارسال كرده بودن كه صراحتا اشاره شده بوده در اينصورت پرونده رو ريجكت مي كنن بنابراين من مطمئنم كه ما هم هر كدوم اگر اصل بيمه رو با يه نامه درخواست بررسي مجدد ارسال كنيم نتيجه مي گيريم. ريجكت پايان داستان نيست. اميدوار باشيد

Junior Member

سلام دوستان گرامی

آیا برای ارسال ترجمه شناسنامه، همون ترجمه توسط دارالترجمه و تایید ترجمه توسط دادگستری و بعد وزارت امورخارجه کافیه؟ یا کار اضافه ای لازمه؟ از اینا بعید نیست بگن شناسنامه باید بره ثبت احوال دوباره ))

ممنونم از راهنمایی و پاسخگویی
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود ، گاهی نمی شود که نمی شود!
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود!
    گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست! گاهی تمام شهر گدای تو می شود

در عین ناباوری برام ایمیل انتظار مصاحبه اومده................................. خدایا شکرت ، ممنونم.
    سلام و تشکر فراوان از همه دوستان.
    نکته ای که لازمه بگم اینه که قبل از اینکه نامه اعتراض من به دستشون برسه برام ایمیل انتظار مصاحبه اومده. این نشون میده که خودشون متوجه شدن قبل از بررسی پروندم اصل بیمه را بدستشون رسونده بودم. ولی قطعا تماسهای مکرر و ایمیل هایی که بعد از ریجکت شدنم باهاشون داشتم و توضیح دادم که قبل از بررسی پروندم مدارکم کامل بوده اونا را مجبور کرده دوباره پروندم را بررسی کنن.
    این امیدواری هست که اداره مهاجرت اونقدر هم غیر منطقی و بی انصاف نیست.
    این ایمیل 4 روز پیش برام ارسال شده و هنوز خودمم متعجبم که چطور زودتر ایمیل به این مهمی را ندیدم !!!
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود ، گاهی نمی شود که نمی شود!
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود!
    گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست! گاهی تمام شهر گدای تو می شود

در عین ناباوری برام ایمیل انتظار مصاحبه اومده................................. خدایا شکرت ، ممنونم.
    تبريك مى گم
    منم به خاطر اشكال كپى برابر اصل سابقه بيمه ريجكت شدم. مى خوام اصل سابقه بيمه رو بفرستم. مى شه لطفا بگيد نامه اعتراض و اصل سابقه بيمه رو به چه آدرس پستى اى فرستايد؟
    و اينكه به چه آدرسى ايميل زديد كه تو جوابش بهتون فرصت ٩٠ روزه اعتراض دادن؟

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

برای اعتراض با همون قسمت Revision Administrative تماس گرفتم و مکاتبه کردم ولی یکی دیگه از دوستام که ریجکت شده بود و قبل از ریجکت شدن مدارک صحیح را براشون ارسال نکرده بود جواب بهش ندادن.
    درضمن همونطور که قبلا توضیح دادم ، قبل از این که نامه اعتراضم به دستشون برسه ، ایمیل انتظار مصاحبه برام ارسال شده بوده .
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1981 نمایش پست ها
    سلام دوستان گرامی

آیا برای ارسال ترجمه شناسنامه، همون ترجمه توسط دارالترجمه و تایید ترجمه توسط دادگستری و بعد وزارت امورخارجه کافیه؟ یا کار اضافه ای لازمه؟ از اینا بعید نیست بگن شناسنامه باید بره ثبت احوال دوباره ))

ممنونم از راهنمایی و پاسخگویی
    ترجمه شناسنامه توسط مترجم رسمی+مهر مترجم رسمی+ مهر برابر اصل توسط دفتر اسناد رسمی بر روی کپی اتچ شده به ترجمه+ مهر دادگستری و خارجه
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام دوستان.. من دارم فردا همه مدارکو میبرم اسناد رسمی برام مهر بزنه..
    1- آیا روی همون کپی اتچ و پانچ شده به اصل ترجمه ها باید مهر زده بشه یا کپی جدید میخواد؟
    2- سوابق بیمه و گواهی های اشتغال به کارم رو دارم اصل میفرستم، آیا کپی اتچ شده اونها هم مهر اسناد رسمی میخواد؟
    3-آیا محدودیتی برای این دفاتر وجود داره در خصوص لینکه چه مدارکی رو باید مهر کنند و چه مدارکی رو نباید؟!
    4- فیش حقوقی سه ماهه آخرم رو بدون مهر و امضاء شرکت و فقط با ترجمه عادی و بدون مهرهای دادگستری و امور خارجه ولی در سربرگ دارااترجمه میفرستم.مشکلی که پیش نمیاد ؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط f_haeri نمایش پست ها
    تبريك مى گم منم به خاطر اشكال كپى برابر اصل سابقه بيمه ريجكت شدم. مى خوام اصل سابقه بيمه رو بفرستم. مى شه لطفا بگيد نامه اعتراض و اصل سابقه بيمه رو به چه آدرس پستى اى فرستايد؟و اينكه به چه آدرسى ايميل زديد كه تو جوابش بهتون فرصت ٩٠ روزه اعتراض دادن؟ممنون
    دوست عزیزتبریک میگم. مدارک وقتی به دستشون میرسه یکم زمان میبره تا سوار بر پرونده شما بشه و قبل ازینکه بسته دوم رو سوار بسته اول کنند شما رو ریجکت کردند.و با رویت بسته دوم درحالیکه متوجه میشن قبل از پایان ۹۰ روز و حتی شاید قبل از بررسی پروندتون به دستشون رسیده متوجه اشتباهشون شدن.در نامه درخواست طبق متن زیر À défaut de recevoir dans le délai fixé une réponse de votre part ainsi que tous les documents exigés, nous avons l'intention de rejeter votre demande de certificat de sélectionگفته شده اگر توی موعد مقرر و طبق فرمت نفرستید ریجکت میشید.و درباره ارسال مدارک در یک بسته اشاره نکرده توی این بند.هرچند که قبلش اشاره کرده تو یک بسته باشه اما نگفته ریجکت میشید اگر در یک بسته نفرستید.من امروز این رو متوجه شدم. حالا باقی دوستان میتونن مدارک ناقص رو در یک بسته دیگه بفرستند و به این بند اکتفا کنند‌. البته شما یکم وضعیتتون فرق میکرده و ممکنه قبل بررسی پرونده مدارکتون به دستشون رسیده باشه.
    امید موفقیت برای همه دوستان
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوست عزیزتبریک میگم. مدارک وقتی به دستشون میرسه یکم زمان میبره تا سوار بر پرونده شما بشه و قبل ازینکه بسته دوم رو سوار بسته اول کنند شما رو ریجکت کردند.و با رویت بسته دوم درحالیکه متوجه میشن قبل از پایان ۹۰ روز و حتی شاید قبل از بررسی پروندتون به دستشون رسیده متوجه اشتباهشون شدن.در نامه درخواست طبق متن زیر À défaut de recevoir dans le délai fixé une réponse de votre part ainsi que tous les documents exigés, nous avons l'intention de rejeter votre demande de certificat de sélectionگفته شده اگر توی موعد مقرر و طبق فرمت نفرستید ریجکت میشید.و درباره ارسال مدارک در یک بسته اشاره نکرده توی این بند.هرچند که قبلش اشاره کرده تو یک بسته باشه اما نگفته ریجکت میشید اگر در یک بسته نفرستید.من امروز این رو متوجه شدم. حالا باقی دوستان میتونن مدارک ناقص رو در یک بسته دیگه بفرستند و به این بند اکتفا کنند‌. البته شما یکم وضعیتتون فرق میکرده و ممکنه قبل بررسی پرونده مدارکتون به دستشون رسیده باشه.
    امید موفقیت برای همه دوستان
    تو نامه آپديت من نوشته:
    À défaut de recevoir dans le délai fixé une réponse de votre part ainsi que tous les documents exigés dans un seul envoi, nous avons l'intention de rejeter votre demande de certificat de sélection comme le prévoit la Loi sur l'immigration au Québec, et ce, sans aucun autre avis. Notre décision sera rendue sur réception de votre envoi, et ce, même si le délai maximal accordé n’est pas expiré.
    که میگه اگه مدارک رو با تاخير بفرستين يا توی یک بسته نفرستين ریجکت می شین. به نظر میاد خوشبختانه بر خلاف قانون خودشون به مجيد یه فرصت ديگه دادن و اميدوارم اينکار رو درباره ما هم انجام بدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    سلام دوستان.. من دارم فردا همه مدارکو میبرم اسناد رسمی برام مهر بزنه..
    1- آیا روی همون کپی اتچ و پانچ شده به اصل ترجمه ها باید مهر زده بشه یا کپی جدید میخواد؟
    2- سوابق بیمه و گواهی های اشتغال به کارم رو دارم اصل میفرستم، آیا کپی اتچ شده اونها هم مهر اسناد رسمی میخواد؟
    3-آیا محدودیتی برای این دفاتر وجود داره در خصوص لینکه چه مدارکی رو باید مهر کنند و چه مدارکی رو نباید؟!
    4- فیش حقوقی سه ماهه آخرم رو بدون مهر و امضاء شرکت و فقط با ترجمه عادی و بدون مهرهای دادگستری و امور خارجه ولی در سربرگ دارااترجمه میفرستم.مشکلی که پیش نمیاد ؟
    - من اول کپی برابر اصل از اسناد رسمی گرفتم و همون رو به دارالترجمه دادم تا اتچ و پانچ کنه. به نظرم اگه روی همون مهر داشته باشه بهتره.
    - درباره سابقه بیمه بهتره اصلش رو اتچ کنين.
    - فیش حقوقی هم بهتره مهر و امضاء شرکت رو داشته باشه و مهرهای دادگستری و امورخارجه رو هم بگیرین بهتره. روزه شک دار نگيرين.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)