نقل قول نوشته اصلی توسط bahram20 نمایش پست ها
دوست عزیز بحث بر سر خوبی یا بدی های پیام نور نیستش من بعنوان کسی که در یه دانشگاه دولتی و در تهران درس میخوندم ولی ول کردم آمدم و از پیام نور لیسانس گرفتم اینو باید بگم که درسو پیام نور یا دولتی یا آزاد نمیخونه درسو دانشجو میخونه و اگه کسی اهل درس و تحقیق و.. براش فرق نمیکنه پیام نور بخونه یا دانشگاه دولتی.. منتها بحث ما بر سر این هستش که آیا میشه با مدرک پیام نور از آمریکا یا هر کشور دیگه ی خوبی پذیرش گرفت؟ چه جوریی؟ آیا منع قانونی نداره؟ منظورم اینکه دقیقا قوانین یا روال پذیرش دانشگاههای مثلا آمریکا چی میگن؟ من (گفتم) چون قبلا تو یه دانشگاه خوب دولتی درس میخوندم خیلی از دوستام اروپا یا آمریکان و با بعضی هاشون که صحبت کردم میگن اونا دانشگاههای ما رو نمیشناسن و تو پذیرش دادن و .. معدل و نمره تافل و تعداد مقاله و رکمندیشن و.. براشون مهم هستش.. ولی وختی اومدم آپلای آبرود میبینم که یه تعداد میگن که با دانشگاههای مختلف آمریکا مکاتبه کردن و مدرک پیام نور از راه دور محسوب میشه و قبول نمیکنن.. من متاسفانه فرصت نداشتم بشینم و به دانشگاههای مختلف ایمیل زده و در این مورد بپرسم و اگر کردم حتما اینجا میزارم و پیشنهادی هم که دارم اینکه یه تیمی همینجا تشکلیل بدیم و شروع کنیم با دانشگاههای مختلف جهان مکاتبه کنیم سایت پیام نور رو براشون بزاریم و.. و دقیقا بفهمیم که پیام نور را قبول دارن یا نه؟ و اگه قبول دارن با چه شرایطی؟ ..؟ اینکه اگه نمیشناسن ثبت نام میکنن یعنی چه !! ؟ من میخوام بدونم دقیقا تکلیف ما چییه؟ نه اینکه پا در هوا باشم! تا تکلیف ما و بعد از ماها مشخص شه.. میدونید اینکه شریف یا .. برا بعضی از دانشگاههای آمریکا شناخته شده اند دانشجوهاش باعث شدن مام بایستی خودمون کارای خودمونو بکنیم من از کسی که مثلا دانشگاه فلان دولتی یا فلان آزاد مدرک گرفته نمیتونه انتظار داشته باشم که بیاد و اینجا بهم اطلاعات بده ما دانشجوها و فارغ التحصیل های پیام نور باید خودمون فعالیت کنیم..
فکر کنم خیلی ساده قسمت اصلی سوالاتتون رو پاسخ دادم - اگر باز نوشته های منو با دقت بخونین متوجه میشین که چی نوشتم ، اجازه بدین کپی کنم و براتون مجدد بزارم:
تعداد انگشت شماری از دانشگاه های تراز اول جهان مثل هاروارد استنفورد ییل و ... پذیرش گرفتند و تعداد انگشت شمار تری (تا امروز دو یا سه نفر اگه اشتباه نکنم) از هاروارد و یکی از اونها فارغ التحصیل فوق لیسانس پیام نور بوده
خوب این پاسخ قسمت اصلی سوال شما نیست مبنی بر اینکه پیام نوری ها میتونند از امریکا پذیرش بگیرند یا نه؟
در آخر هم بنده با اینکه نامه بدیم و تیم تشکیل بدیم که آیا پیام نور را میپذیرند یا نه موافق نیستم چون حساسیت زا هست. من فکر میکنم وقتی چند نفر در همین سایت پذیرش از بهترین دانشگاه های جهان یا آمریکا گرفتند اگر شما قانع نشدید به نوعی ترس و وسواس ممکن دچار باشید.
البته شاید هم ترستون منطقی باشه چون مرجع اطلاعات من دوستانی هستند که در همین سایت با مدرک پیامنور پذیرش گرفتند