صفحه 151 از 476 نخستنخست ... 51101141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161201251 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,501 تا 1,510 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    دقیقا اون دوستم ریجکت شده بود به علت نداشتن مهر برابر اصل دفتر اسناد رسمی که بعد از نامه نگاری بهش فرصت ۹۰ روزه دادن
    سلام،
    آيا براتون امکان داره لطف کنيد و از دوستتون بپرسین با کدوم یکی از نامه نگاری ها تونستن جواب بگیرن؟
    من اصل ليست بیمه رو نفرستاده بودم و کپی برابر با اصلی که فرستادم از دفتر اسناد رسمی گرفتم و ریجکت شدم. باهاشون تماس گرفتم و ايميل هم زدم فايده ای نداشت. اصل ليست بیمه رو ايميل کردم و 22 سپتامبر به دستشون رسیده ولی هنوز جوابی ندادن. کاملا ناامید بودم اما با ديدن پيغام شما و جواب گرفتن مجید دوباره یه خورده امیدوار شدم. در ضمن فکر می کنم بین Refuse و Rejet تفاوت چندانی نباشه و حتی با اينکه Rejet شدم بازم اميد هست. امروز توی صفحه Demande de révision administrative که آدرسش رو مجيد گذاشته بود دیدم که حتی اونهایی که Refuse شدن هم نمی تونن درخواست تجديد نظر کنن:
    Une lettre du Ministère vous informant d’une intention de refus, d’une intention de rejet, d’une décision de rejet, d’une fermeture de dossier ou du retour d’une demande de certificat de sélection incomplète ne peut pas faire l’objet d’une révision administrative.

در حالیکه همونطور که تا حالا چند نمونه رو دیدیم تجديد نظر شده و خوشبختانه پروندشون به جریان افتاده. پس معلوم میشه که اگه ازشون بخوایم ممکنه اينجور اشتباهات کوچک ما رو نادیده بگیرن. اگر مجيد یا دوست شما بعد از ریجکت شدن به حرفهای دوستان که میگن ريجکتی ها نمی تونن تقاضای تجديد نظر بکنن گوش کرده بودن الان به نتيجه نمی رسیدن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    بله از شما هر دو دیپلم و ریز نمراتش رو خواستند. غیر ممکن نیست حتما ارسال کنید.
    ممنون ازپاسختون... ريزنمرات شامل سال اخرهست يا هر٤سال؟ ترجمش هم ممكن هست توضيح بدين كپي برابر اصل ميشه دفتراسناد؟ بعد بايد به ترجمه رسمي بفرستم؟
    رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    ممنون ازپاسختون... ريزنمرات شامل سال اخرهست يا هر٤سال؟ ترجمش هم ممكن هست توضيح بدين كپي برابر اصل ميشه دفتراسناد؟ بعد بايد به ترجمه رسمي بفرستم؟
    ترجمه رسمی ریز نمرات همه سالها. اگر هنرستانی بودید ۳ ساله. اگر دبیرستانی ۴ ساله. دقت کنید که همه سالها به هم اتچ بشن.مهر دادگستری و خارجه به اضافه مهر برابر اصل دفتر اسناد رسمی به همه کپی ها.
    البته برخی مدارک اصلشون اتچ میشه به ترجمه مثل بیمه و سابقه کار. نیازی به برابر اصل ندارن.
    نکته مهم: برخی مترجمین لیسانس و باقی مقاطع رو هم اتچ میکنن کلا همه با هم بقول خودشون برای کمتر شدن هزینه مهرها. بفرمایید اینکار رو بهیچ وجه انجام ندن. هر مقطع مجزا.
    فایل راهنمایی که چند صفحه قبل هست رو بخونید.
    ویرایش توسط aidav : October 8th, 2014 در ساعت 12:29 AM
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

سلام دوستان مهر وزارت امور خارجه حتما باید روی مدارک باشه یا لزومی نداره
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

نقل قول نوشته اصلی توسط newly نمایش پست ها
    سلام دوستان مهر وزارت امور خارجه حتما باید روی مدارک باشه یا لزومی نداره

سلام

تمامی مهرهای وزارت امورخارجه و دادگستری باید روی ترجمه ی مدارکتون بخوره.
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

Junior Member

تنها مرجعی که میتونه مهرهای داخل کشور برای خارج کشور تایید کنه وزارت امورخارجه هست پس برای تمامی مدارکی که کپی تایید شده را لازم دارند، مهر تایید وزارت امورخارجه لازمه!!
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

پیش فرض پاسخ : درخواست آپدیت مدارک قبل از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Choi نمایش پست ها
    برای من هم دقیقا همین متن اومده. آیا پیش از لیست مدارک این متن براتون ارسال شده؟
    Nous avons débuté l’examen de votre demande de certificat de sélection du Québec. Nous constatons que des documents sont manquants. Afin de poursuivre le traitement de votre demande, nous avons besoin des documents indiqués dans la liste ci-jointe.
    Vous devez nous transmettre ces documents, en un seul envoi, dans le format exigé (original, copie certifiée conforme ou photocopie), à l’intérieur d’un délai de 90 jours suivant l’envoi de la présente lettre, à l’adresse indiquée dans le bas de cette page.
    Veuillez noter que tout document rédigé dans une langue autre que le français ou l’anglais doit être accompagné d’une traduction officielle en français ou en anglais. Veuillez joindre la présente lettre à votre envoi.
    Pour obtenir plus d’informations concernant les formats exigés, consultez le document de référence intitulé Documents soumis à l’appui de votre demande de certificat de sélection, disponible à l’adresse suivante: http://www64.immigration-quebec.ca
    Si vous ne nous transmettez pas les documents demandés dans un délai de 90 jours suivant cet envoi, la présente lettre constituera une décision de rejet de votre demande et ce, sans autre préavis, comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec. Votre dossier sera rejeté. Si, par la suite, vous souhaitez poursuivre votre projet d’immigration, vous devrez soumettre une nouvelle demande et payer à nouveau des frais d’étude de dossier. Cette nouvelle demande serait alors évaluée en fonction du règlement en vigueur au moment de sa réception.
    من شک دارم فرم دیگه ای بخوان چون قاعتا اگه لازم بود تو لیست مدارک لازم قید می کردن. راستش منم مثل شما همین تردید رو داشتم و دارم مدارکم رو آماده می کنم. از سایر دوستانی که اطلاع بیشتری دارن خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند.
    سلام واسه منم نامه اپدیت اومد با وکیلم که صحبت کردم گفت فقط مدارکی رو که نوشته اند بفرست . خانم من مین بود ولی سطح زبانش b1 بود وکیل گفت چون نخواسند شما هم مدرک زبان نفرستید و تا مصاحبه خودتونو به اون سطح برسونید

Junior Member hamid8717 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی

دوستان ضمن سلام و عرض ادب،
    آیا بررسی پرونده های امثال من که سه سال قبل فرستادیم و فایل نامبر داریم و منتظر نامه آپدیت هستیم، ارتباطی با پر شدن ظرفیت پرونده های کبک هم داره؟ تو سایت یه بنده خدایی که وکیله همچین حرفی بهم زده. لطفا جواب بدین.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid8717 نمایش پست ها
    دوستان ضمن سلام و عرض ادب،
    آیا بررسی پرونده های امثال من که سه سال قبل فرستادیم و فایل نامبر داریم و منتظر نامه آپدیت هستیم، ارتباطی با پر شدن ظرفیت پرونده های کبک هم داره؟ تو سایت یه بنده خدایی که وکیله همچین حرفی بهم زده. لطفا جواب بدین.
    خیر دوست عزیز
    توی اخبار سایت صراحتا نوشته شده از این تاریخ به بعد هیچ پرونده ای پذیرفته نمیشود مگر در موارد خاصی که نامبرده.
    انشاله آپدیت میاد بزودی. یک پیگیری تلفنی هم بکنی.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

دوستان نامه اپ دیت اومده وقتی می خواهید مدارک بفرستین توجه کنید .... تازگی ها این توجه مهم برای بعضی ها هست خدایی نپرسید این چیه برید معنیش کنید . فقط بگم مدارکتون باند پیچی کاغذ پیچی توی کاستور نذارید همینطوری ساده توی پاکت حبابدار
    Afin que le personnel du Ministère puisse rapidement identifier votre dossier, il est important que vous placiez cette fiche d’identification sur le dessus de vos documents.
    Il est également important de ne pas placer vos documents dans des protège-documents (feuilles plastifiées, reliures à anneaux, couvertures opaques, etc.). Nous vous conseillons d’utiliser tout simplement une enveloppe matelassée (à bulles d’air ou à mousse).
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)