صفحه 566 از 5471 نخستنخست ... 6646651655655755855956056156256356456556656756856957057157257357457557661666610661566 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,651 تا 5,660 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط shida نمایش پست ها
    دوستان غیر پزشک یا پزشک کسی جوابی ندارد من شدیدا منتظر جواب شما دوستان خوب فروم هستم
    قربان فکر می کنم شدنی باشد. بنده البته خودم را بیمه کردم ولی ظاهرا تاثیری نداشت. یعنی زمانی که بنده برای سوریه مدارک فرستادم حدود ۹ ماه بود که در یک جایی مشغول بودم. اما ظاهرا همان دوره اینترنی را معیار می گیرند. البته اگر شما امتیاز کم داشته باشید و نیاز دارید که مثلا ۴ سال سابقه رد کنید ِ باز هم فکر نمی کنم مشکلی باشد. شما فقط با شخصی که نامه را امضا می کند هماهنگ کن که اگر زنگ زدند توضیح صحیح در مورد شغل شما زمانی که انجا بوده اید و طیف کارهایی که انجام می دادید به ایشان بدهند
    موفق باشید

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

ممنون از شما صبای عزیز همونطور که شما گفتید نامه تنظیم میکنیم فقط اگه نامه انگلیسی باشه نیاز به ترجمه نداره دیگه؟
    اگر صاحب کار تان به انگلیسی به قدری مسلط هست که بعدا مشکلی در تماسی که بایشان می گیرند پیش نیاید ( این قدری که یک موقع مثلا نپرسند که شما انگلیسی نوشتی بگوید نمی دانم ) به نظرم انگلیسی بهتر هم هست. توصیه ام این ست که متن را حرفه ای تهیه کنید و طوری باشد که نشان بدهد که طیف کاری شما مدت زمانکار کردن در طول هفته شما و همین طور فول تایم بودن و با حقوق و مزایا بودن شما را بنویسد. ترجیحا بنویسد که خدمات ایشان در این مدت بسیار مفید بوده و در صورت پرسش ایشان را به همه توصیه می کنم.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام برادر

يك لطفي مي‌كنيد تاريخ دقيق ارسال مدارك مديكال را بنويسيد. چون من هم مثل شما در انظار پاسپورت ريكوئست هستم و فكر كنم مديكالمان هم در يك زمان ارسال شد.

موفق باشي
    واقعا شرمنده که دیر جواب می دهم
    عرض شود که بنده تاریخ نامه مدیکال ام ۲۶ اکتبر بوده و حدود ۵ نوامبر به دست وکیل رسید و او هم ۱۶ نوامبر به دست من داد و من هم ۲۳ نوامبر رفتم انجام دادم. دکتر گفت که تا اخر هفته ارسال می کند
    بعد من یک سری مدارک دیگر شامل کارکرد حساب خواسته بودند که من پاسپورت ام را هم تجدید کردم همراه این مدارک کپی از پاسپورت جدید فراهم کردم و فکر میکنم ۱۵ دسامبر فرستادم.
    الان هم که ای میل امد که خانم carolin از سرویس یو پی اس مدارک ما شامل پاسپورت را تحویل گرفته است و احتمالا چهارشنبه پس ام می فرسته
    موفق باشید

Junior Member Serena آواتار ها

سلام دوستان
    در پركردن فرمها براي سيدني در قسمت سوابق تحصيلي لازمه يك سال پيش دانشگاهي و سه سال ديپلم جدا ذكر بشه يا ميشه كلا به عنوان 4 سال ديپلم اشاره كرد؟ و درصورتيكه بايد جدا آورد پيش‌دانشگاهي چطور ترجمه مي‌شود.

مرسي
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

ممنون از شما صبای عزیز همونطور که شما گفتید نامه تنظیم میکنیم فقط اگه نامه انگلیسی باشه نیاز به ترجمه نداره دیگه؟
    ممنون از دوستان عزیز که پاسخ دادن، با جناب King_Dani خیلی موافقم.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در پركردن فرمها براي سيدني در قسمت سوابق تحصيلي لازمه يك سال پيش دانشگاهي و سه سال ديپلم جدا ذكر بشه يا ميشه كلا به عنوان 4 سال ديپلم اشاره كرد؟ و درصورتيكه بايد جدا آورد پيش‌دانشگاهي چطور ترجمه مي‌شود.

مرسي
    سلام دوست عزيز

من جدا كردم چون دو مدرك جدا مي‌باشد و براي هر كدام به شما يك مدرك مي دهند و خدا را شكر به مشكلي هم برنخوردم.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member Serena آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز

من جدا كردم چون دو مدرك جدا مي‌باشد و براي هر كدام به شما يك مدرك مي دهند و خدا را شكر به مشكلي هم برنخوردم.

موفق باشي
    ممنون از جوابتون
    ميشه بگين پيش دانشگاهي رو چي ترجمه كردين؟
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    بله. شما فقط کافی است که 1 سال در یکی از 38 سابقه کار داشته باشید. البته بقیه سالها در صورتی حساب میشوند که skill level 0,A,B باشند یعنی کار کارشناسی باشد یا مدیریتی
    سلام دوستان
    البته اين اضهار نظر فقط برداشت افراد از جملات هست. آيا كسي با اين شرايط اقدام كرده و نتيجه گرفته باشه. من هم همين شرايط رو دارم ولي به دليل ريسك موضوع هنوز كامل قانع نشدم. با ايميل از سوريه هم سوال را بطور شفاف و حتي با ذكر مثال پرسيدم ولي جواب مشخص ندادند و فقط يك سري كليات رو گفتند.

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs up پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    ميشه بگين پيش دانشگاهي رو چي ترجمه كردين؟
    من همان Diploma ترجمه كردم با اين تفاوت كه يك با ديپلم جداش كردم يعني 3 سال و يك سال
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    سلام دوستان
    البته اين اظهار نظر فقط برداشت افراد از جملات هست. آيا كسي با اين شرايط اقدام كرده و نتيجه گرفته باشه. من هم همين شرايط رو دارم ولي به دليل ريسك موضوع هنوز كامل قانع نشدم. با ايميل از سوريه هم سوال را بطور شفاف و حتي با ذكر مثال پرسيدم ولي جواب مشخص ندادند و فقط يك سري كليات رو گفتند.
    ما فقط يك سال سابقه در 38 رشته داشتيم و مابقي مربوط به آن نبود و به هيچ مشكلي نيز بر نخورديم. در خود بوكلت هم به هيچ عنوان اشاره نشده است كه همه 4 سال مربوط به 38 رشته باشد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)