از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015
سلام دوستان. ببخشید واسه من نامه آپدیت ایمیل شده و تمام مدارکمون حتی شناسنامه و مدرک تحصیلیمون رو مجدد میخوان. من قبلا تمام اینا رو ترجمه کردم و کپی برابر اصل کردم و فرستادم. آیا بایستی دوباره ترجمه کنم ؟ و کپی برابر اصل رو کی باید انجام بده؟ در ضمن من همون زمان دو نسخه ترجمه کردم و حدود یکسال و چند ماه از تاریخ ترجمه میگذره. ممنون
ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
, رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015
مدارک تحصیلی نیاز به ترجمه مجدد نداره. فقط همه کپیهاتون باید توسط دفتر اسناد رسمی مهر برابر اصل بخورن.
باقی مدارک مثل شناسنامه و... باید ترجمش حداکثر مربوط به ۶ ماه گذشته باشه.
مدارک کاری مثل گواهی سابقه کار و بیمه باید اصلش ارسال شه.
دقت و حساسیت زیادی داشته باشید در این مرحله. تو چند صفحه قبل یک فایل راهنمای بروزرسانی گذاشتم مطالعه بفرمایید و حداقل تا ۲۰ صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید.
ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
, رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015
یه سوال: من تغییر آدرس محل سکونتم رو طی فرم A-0520-MF دارم اطلاع میدم، آیا باید اتیکت های زبان فارسی و فرانسه - که در آیتم 42 فرم A-1520-AF بهش اشاره شده - رو بهمراه مدارک آپدیتم بفرستم که اگر احیاناً خواستند سی اس کیو رو صادر کنند بتونند به آدرس جدیدم بفرستند؟
اگر جوابتون مثبته، با چه فرمتی باید اتیکت رو تهیه کرد؟ همون سایز A6 مناسبه؟
رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015
سلام و عرض تبریک. امیدوارم آنچه که خیر شماست براتون اتفاق بیافته. آقا مجید من در حال تنظیم یک نامه هستم که به قول یکی از دوستان همین فروم، درخواست فرصت مجدد است برای ارسال مدارک آپدیتی که ناقص بوده و باعث ریجکت شده. فقط همون قسمتrevision که شما هم اشاره کردید، از یک چیزهایی سر در نمیارم:
1- یک گروه بندی کرده و گفته اگه در گروه skilled worker هستید که ما هستیم، باید ارجاع کنن به یک لینکی برای تایید مدارک که شامل دو راه است یکی تایید ناشر اون مدرک یا تایید یک ارگان رسمی. البته برداشت من اینه. گروه های دیگه فقط تایید ناشر مدرک. یعنی چی؟ فقط میخوام بدونم همون کپی برابر اصلی که در دفترخونه انجام میشه درسته؟
2- در اینجا نوشته اصلا تلفن و فکس و ایمیل نکنین ولی شما تا اونجا که متوجه شدم همه اینا رو انجام دادین.
3- در آخر اون صفحه که یک نکته نوشته، متوجه نمیشم. انگار گفته نامه هایی که رفیوز و ریجکت و تکمیل نواقص و ... هستند، موضوع بازنگری اداری نیستند؟
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایین. همچنین بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)