صفحه 567 از 5471 نخستنخست ... 6746751755755855956056156256356456556656756856957057157257357457557657761766710671567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,661 تا 5,670 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    من همان Diploma ترجمه كردم با اين تفاوت كه يك با ديپلم جداش كردم يعني 3 سال و يك سال
    پیش دانشگاهی را بهتر است Pre-University Diploma ترجمه کنید و دیپلم را High School Diploma

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    سلام دوستان
    البته اين اضهار نظر فقط برداشت افراد از جملات هست. آيا كسي با اين شرايط اقدام كرده و نتيجه گرفته باشه. من هم همين شرايط رو دارم ولي به دليل ريسك موضوع هنوز كامل قانع نشدم. با ايميل از سوريه هم سوال را بطور شفاف و حتي با ذكر مثال پرسيدم ولي جواب مشخص ندادند و فقط يك سري كليات رو گفتند.

21 امتیاز مربوط به 4 سال سابقه کار هیچ ربطی به پیش شرط داشتن حداقل یک سال سابقه کار در ده سال گذشته در یکی از 38 شغل اعلام شده ندارد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    ما فقط يك سال سابقه در 38 رشته داشتيم و مابقي مربوط به آن نبود و به هيچ مشكلي نيز بر نخورديم. در خود بوكلت هم به هيچ عنوان اشاره نشده است كه همه 4 سال مربوط به 38 رشته باشد.
    سلام
    جدي ميگي شما فقط يكسال داشتي! آخه قبلا كه راجع به اين موضوع جواب دادي اينو نگفته بوديد.
    به هر حال ممنون و خوشحال شدم كه يه تجربه واقعي هست.
    راستي ليسته امتيازي كه افيسر داده رو مگه ميدوني؟ مطمئني كه امتياز 67 رو از بقيه ايتمها مثلا زبان بالا و ... نگرفتي؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    سلام
    جدي ميگي شما فقط يكسال داشتي! آخه قبلا كه راجع به اين موضوع جواب دادي اينو نگفته بوديد.
    به هر حال ممنون و خوشحال شدم كه يه تجربه واقعي هست.
    راستي ليسته امتيازي كه افيسر داده رو مگه ميدوني؟ مطمئني كه امتياز 67 رو از بقيه ايتمها مثلا زبان بالا و ... نگرفتي؟
    من از امتياز خبري ندارم اما چيزي كه خودمان برآورد كرده بوديم با توجه به 4 سال سابقه كار 70 امتياز بوده است اما مطمئن هستم فقط يك سال براي 38 رشته كافيه و ما بقي به نظر من مرتبط با 3 سال امتياز كامل سابقه را مي‌گيرد.
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    21 امتیاز مربوط به 4 سال سابقه کار هیچ ربطی به پیش شرط داشتن حداقل یک سال سابقه کار در ده سال گذشته در یکی از 38 شغل اعلام شده ندارد
    سلام
    سابقه كارِي قبل از دانشگاه هم محاسبةميشه؟ و البته هنگام تحصيل همراه با سابقه بيمه؟

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در پركردن فرمها براي سيدني در قسمت سوابق تحصيلي لازمه يك سال پيش دانشگاهي و سه سال ديپلم جدا ذكر بشه يا ميشه كلا به عنوان 4 سال ديپلم اشاره كرد؟ و درصورتيكه بايد جدا آورد پيش‌دانشگاهي چطور ترجمه مي‌شود.

مرسي
    با سلام
    من پیش دانشگاهی رو Pre-University Diploma نوشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    سابقه كارِي قبل از دانشگاه هم محاسبةميشه؟ و البته هنگام تحصيل همراه با سابقه بيمه؟
    سابقه کار در حین تحصیل ممکن است از طرف آفیسر به صورت نیمه محسوب شود.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    سابقه کار در حین تحصیل ممکن است از طرف آفیسر به صورت نیمه محسوب شود.
    كسي رو به اين صورت سراغ داريد كه سابقه كارشو حين تحصيل نيمه حساب كرده باشن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    كسي رو به اين صورت سراغ داريد كه سابقه كارشو حين تحصيل نيمه حساب كرده باشن؟
    من کسی را سراغ ندارم ولی یک جوری باید آفیسر را قانع کنید که شما واقعاً 37.5 در هفته به طور مستمر کار می کردید. با بیمه با قرار داد و یا هرچیزی که به ذهنتان میرسد

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی-امیرکبیر(فوق لیسانس)_علم وصنعت(لیسانس)

سلام، برای ارسال اولیه فرمها به سیدنی باید روی فرمی که جای عکس رو خالی گذاشته (برای نفر اصلی و اعضای خانواده) عکس بچسبانیم یا نه؟
    یک سوال دیگه: فرمهایی که چند صفحه ای هستند (یا به دلیل کمبود جای کافی صفحه ای اضافه کردیم) باید با منگنه یا کیلیپس بهم متصل شوند یا نه؟
    اگر کسانی که در مراحل جلوتر هستند راهنمایی کنند ممنون میشم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)