صفحه 568 از 5471 نخستنخست ... 6846851855855956056156256356456556656756856957057157257357457557657757861866810681568 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,671 تا 5,680 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی-امیرکبیر(فوق لیسانس)_علم وصنعت(لیسانس)

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

جایی که در فرمها Identitycard number رو خواسته منظور شماره شناسنامه است یا شماره کارت ملی؟
    منظور از Visa office requested for the process of your application که در فرم امده چیه؟
    ویرایش توسط Pearson : January 11th, 2010 در ساعت 12:33 PM

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    سلام، برای ارسال اولیه فرمها به سیدنی باید روی فرمی که جای عکس رو خالی گذاشته (برای نفر اصلی و اعضای خانواده) عکس بچسبانیم یا نه؟
    یک سوال دیگه: فرمهایی که چند صفحه ای هستند (یا به دلیل کمبود جای کافی صفحه ای اضافه کردیم) باید با منگنه یا کیلیپس بهم متصل شوند یا نه؟
    اگر کسانی که در مراحل جلوتر هستند راهنمایی کنند ممنون میشم
    -دوست عزیز در مرحله ی سیدنی نیازی به ارسال عکس نمی باشد
    - یک پرینت دیگر از همان صفحه بگیرید و اطلاعاتی را که جا نشده است را در آن بنویسید
    شما مگر از چک لیست استفاده نمی کنید؟

IMM 5612

جایی که در فرمها Identitycard number رو خواسته منظور شماره شناسنامه است یا شماره کارت ملی؟
    منظور از Visa office requested for the process of your application که در فرم امده چیه؟
    - شماره ملی را بنویسید
    - اگر ساکن یکی از کشورهای زیر می باشید بنویسید Damascus

1. ایران
    2. عراق
    3. سوریه
    4. اردن
    5. قبرس

سلام، برای ارسال اولیه فرمها به سیدنی باید روی فرمی که جای عکس رو خالی گذاشته (برای نفر اصلی و اعضای خانواده) عکس بچسبانیم یا نه؟
    یک سوال دیگه: فرمهایی که چند صفحه ای هستند (یا به دلیل کمبود جای کافی صفحه ای اضافه کردیم) باید با منگنه یا کیلیپس بهم متصل شوند یا نه؟
    اگر کسانی که در مراحل جلوتر هستند راهنمایی کنند ممنون میشم
    من دیروز فرمهای اولیه رو با آرامکس فرستادم. هزینش 38000 تومن شد یعنی تقریباً 5000 بیشتر از قیمت روی سایت. الان هم track کردم تو راه تورنتو هستش. عکس هم نچسبوندم چون یادمه تو راهنما خوندم اونایی که از طریق skilled worker اقدام می کنند در مرحله اول نیازی به ارسال عکس ندارند. فرمها رو منگنه نکردم با گیره کاغذ جدا جدا گیره زدم در نهایت هم همه رو به این کلپیس فلزیها که مال کاغذ در حجم بیشتره به هم وصل کردم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hrezab نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما job offer داشتم امتیازم هم خیلی بالا بود حدود 8 امتیاز اضافه
    و با اینکه تو سایت اداره مهاجرت نوشته افرادی که job offer دارن حساب بانکی رو نیاز ندارند
    ولی من فرستاده بودم !!!
    مدن انتظار من واسه in process شدن 175 روز بود که الان کسری مدارک ازم خواستن که
    یکیش تجدید حساب بانکی و تجدید سو پیشینه بود . و دو ماه هم بهم فرصت دادن .
    دیگه نمیدونم بقیه پروسه چقدر طول بکشه .

شما یک بار نوشتی 3 ماه pending بودی و یک بار نوشتی یک ماهه in process شدی آخرش ما نفهمیدیم چقدر طول کشیده ؟؟
    سلام

ممنون از توضیحاتتون
    منظورم 3 ماه از ارسال مدارکم بود، ولی یک ماه هستش که In process هستم.
    من با توجه به اینکه تو سایت مهاجرت نوشتن افرادی که job offer دارن حساب بانکی رو نیاز ندارند، براشون چیزی نفرستادم. خیلی هم برام عجیب آمد که تازه از شما تو این مورد کسری مدارک هم خواستن !!!

ممنون میشم اگه اتفاق تازه ایی افتاد به ما هم خبر بدین.

مرسی
    دیانا

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    من دیروز فرمهای اولیه رو با آرامکس فرستادم. هزینش 38000 تومن شد یعنی تقریباً 5000 بیشتر از قیمت روی سایت. الان هم track کردم تو راه تورنتو هستش. عکس هم نچسبوندم چون یادمه تو راهنما خوندم اونایی که از طریق skilled worker اقدام می کنند در مرحله اول نیازی به ارسال عکس ندارند. فرمها رو منگنه نکردم با گیره کاغذ جدا جدا گیره زدم در نهایت هم همه رو به این کلپیس فلزیها که مال کاغذ در حجم بیشتره به هم وصل کردم.
    دوست عزیز سلام
    به سلامتی
    منم تازه مدارک رو فرستادم، شما با چه کدی اقدام کردین؟
    من با TNT فرستادم و 9 تومان گرونتر از آرامکس، ببینیم چند روزه می رسه، اگه زمانش هم خوب باشه بقیه کارامون را با آرامکس انجام بدیم. البته یکی از دوستان می گفت که آرامکس برای آسیا بهترینه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان،
    آیا پس از رسیدن مدارک به سیدنی ایمیل میزنن که مدارک رو دریافت کردیم یا اولین ایمیل همون فایل نامبره؟
    با سپاس.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی-امیرکبیر(فوق لیسانس)_علم وصنعت(لیسانس)

ممنون از پاسخهایی که بهم داده بودید
    می خواستم بدونم برای مرحله اول که فقط فرمها و کپی پاسپورت نفر اصلی ارسال میشه، کپی پاسپورت باید برابر اصل بشه؟
    آیا اصل رسید fee پرداختی رو باید بفرستیم یا کپی رو بفرستیم و اصلش رو برای مرحله بعدی نگه داریم؟
    ویرایش توسط Pearson : January 11th, 2010 در ساعت 02:31 PM

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط BBEHRAD نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    آیا پس از رسیدن مدارک به سیدنی ایمیل میزنن که مدارک رو دریافت کردیم یا اولین ایمیل همون فایل نامبره؟
    با سپاس.
    خیر به شما ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک در سیدنی زده نخواهد شد

ممنون از پاسخهایی که بهم داده بودید
    می خواستم بدونم برای مرحله اول که فقط فرمها و کپی پاسپورت نفر اصلی ارسال میشه، کپی پاسپورت باید برابر اصل بشه؟
    آیا اصل رسید fee پرداختی رو باید بفرستیم یا کپی رو بفرستیم و اصلش رو برای مرحله بعدی نگه داریم؟
    فقط کپی صفحه ی مشخصات متقاضی اصلی
    احتیاجی نیست کپی برابر اصل شود
    اصل مانی اوردر را باید بفرستید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)