فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....
رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015
دوستان سلام
ممنون میشم اگه بتونید منو راهنمایی کنید. من بعد از دریافت فایل نامبر محل سکونتم تغییر کرده(البته هنوز نامه ی آپدیت مدارک برام نیومده) طبق ایمیل و نامهای که اداره مهاجرت برام فرستاده باید تغییر آدرس ام رو بر اساس فرم A-0520-MF اطلاع میدادم ولی من از بس گیج میزدم اتیکتهای آدرس رو با یه نامه که خودم نوشته بودم بعلاوه کارت اقامت یک ساله ام تو کشور فعلی براشون فرستادم (با پست معمولی) حالا کلی نگرانم میترسم کلا ریجکت شم با این خنگبازی که در آوردم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه یا تجربه مشابهی داره ممنون میشم راهنماییام کنید.
مرسی
ویرایش توسط shinmim : October 12th, 2014 در ساعت 10:17 PM
ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
, رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015
دوستان سلام. اولا از ما کپی برابراصل سوابق بیمه و سوابق شغلیمون رو خواستن این یعنی اینکه اصل این مدارک رو باید مجدد ترجمه کنم یا اینکه ضمیمه همون ترجمه قبل که کپی برابر اصل همون مدارک رو قبلا ارسال کردم بکنم؟ دوما از زمان ارسال مدارک ما یکسال و اندی میگذره آیا در مدارک آپدیت که در آنکس B خواسته بایستی مجدد برم و سابقه بیمه و سابقه شغلی جدید هم علاوه بر مدارک قبلی بگیرم و دوباره ترجمه کنم؟
ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
, رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015
بیمه یا باید توسط خود تامین اجتماعی برابر اصل شه یا اصلش ارسال شه. توصیه میکنم بیمه و سابقه کار اصلش رو به ترجمه اتچ کنید.
این دو گواهی حتما باید بروز باشه و تاریخ صدورش مربوط به بعد از صدور درخواست آپدیت باشه.
یک مقدار گنگ صحبت میکنید در رابطه با درنامه آپدیتتون این سابقه کار و بیمه رو بالاخره کجا و چجوری از شما خاستن؟
متن نامه آپدیت قسمت انکس آ رو بزارید اینجا.
از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
سلام. درسته سابقه بیمه و سابقه کار همون زمان ترجمه شده ولی متأسفانه کپی سوابق رو به ترجمه پانچ کردم . هرچند مهر کپی برابر اصل لاتین هم روش خورد. حالا سوال من اینه که با توجه به گذشت زمان و اضافه شدن سوابق کاری بایستی مجدد سوابق بیمه رو از اداره بیمه بگیرم و مجدد ترجمه کنم و اصل سوابق رو پانچ کنم و ارسال کنم . و مدارک قبلی هم اعم از سوابق بیمه و ترجمش رو نفرستم. درسته؟ آخه من اون زمان دو سری مذارکم رو ترجمه کردم و یک نسخه رو دارم. فایل نامه آپدیت رو توی پست بعدی گذاشتم که فکر کنم چیزی واسم کم نذاشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط sziaee : October 13th, 2014 در ساعت 04:15 PM
سلام اینهم فایل کل نامه آپدیت مدارک ما...
در رابطه با بیمه و گواهی سابقه کار اصلش رو ازتون خواستن. و یا کپی برابر اصل که همونطور که گفته شد درباره بیمه برابر اصل بایستی توسط مرکز صادر کننده(تامین اجتماعی) برابر اصل شه و نه هیچ جای دیگه. لذا اصل رو به ترجمه اتچ کنید.
سابقه کار و بیمه مربوط به ۵ سال اخیر باشد و بعد از صدور نامه آپدیت صادر شده باشند. شما دیگه کاری با مدارکی که قبلا ارسال کردید نداشته باشید. کل مدارک انکس آ را مجددا باید ترجمه و طبق فرمتهای خواسته شده ارسال کنید و در انکس ب هرچه تغییر کرده رو باید بفرستید. فایل راهنما رو مطالعه بفرمایید لطفا بدقت مطالعه بفرمایید دوست عزیز. مفهوم نامه آپدیت رو من نوشتم. شما فکر کنید قبلا هیچی نفرستادید محددا طبق درخواستها و فرمتها عمل کنید.فقط مدارک تحصیلی رو میتونید از ترجمه های قبلی استفاده کنید و فقط کپیهای اتچ شده بهشون رو توسط دفتر اسناد رسمی برابر اصل کنید.
ویرایش توسط aidav : October 13th, 2014 در ساعت 05:10 PM
از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
علاقه مندی ها (Bookmarks)