جایی که در فرمها Identitycard number رو خواسته منظور شماره شناسنامه است یا شماره کارت ملی؟
منظور از Visa office requested for the process of your application که در فرم امده چیه؟
جایی که در فرمها Identitycard number رو خواسته منظور شماره شناسنامه است یا شماره کارت ملی؟
منظور از Visa office requested for the process of your application که در فرم امده چیه؟
ویرایش توسط Pearson : January 11th, 2010 در ساعت 12:33 PM
-دوست عزیز در مرحله ی سیدنی نیازی به ارسال عکس نمی باشد
- یک پرینت دیگر از همان صفحه بگیرید و اطلاعاتی را که جا نشده است را در آن بنویسید
شما مگر از چک لیست استفاده نمی کنید؟
IMM 5612
من دیروز فرمهای اولیه رو با آرامکس فرستادم. هزینش 38000 تومن شد یعنی تقریباً 5000 بیشتر از قیمت روی سایت. الان هم track کردم تو راه تورنتو هستش. عکس هم نچسبوندم چون یادمه تو راهنما خوندم اونایی که از طریق skilled worker اقدام می کنند در مرحله اول نیازی به ارسال عکس ندارند. فرمها رو منگنه نکردم با گیره کاغذ جدا جدا گیره زدم در نهایت هم همه رو به این کلپیس فلزیها که مال کاغذ در حجم بیشتره به هم وصل کردم.
سلام
ممنون از توضیحاتتون
منظورم 3 ماه از ارسال مدارکم بود، ولی یک ماه هستش که In process هستم.
من با توجه به اینکه تو سایت مهاجرت نوشتن افرادی که job offer دارن حساب بانکی رو نیاز ندارند، براشون چیزی نفرستادم. خیلی هم برام عجیب آمد که تازه از شما تو این مورد کسری مدارک هم خواستن !!!
ممنون میشم اگه اتفاق تازه ایی افتاد به ما هم خبر بدین.
مرسی
دیانا
سلام دوستان،
آیا پس از رسیدن مدارک به سیدنی ایمیل میزنن که مدارک رو دریافت کردیم یا اولین ایمیل همون فایل نامبره؟
با سپاس.
ممنون از پاسخهایی که بهم داده بودید
می خواستم بدونم برای مرحله اول که فقط فرمها و کپی پاسپورت نفر اصلی ارسال میشه، کپی پاسپورت باید برابر اصل بشه؟
آیا اصل رسید fee پرداختی رو باید بفرستیم یا کپی رو بفرستیم و اصلش رو برای مرحله بعدی نگه داریم؟
ویرایش توسط Pearson : January 11th, 2010 در ساعت 02:31 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)