صفحه 155 از 476 نخستنخست ... 55105145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165205255 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,541 تا 1,550 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر توی نامه آپ دیتش نوشته باشن که نامه الکترونیکی پذیرفته نیست اصلا نمیتونه این نامه رو از سایت بفرسته منم همین مشکل رو داشتم یکبار کلا یکبار پرینت از سایت رو با مهر ترجمه کردم بعد این جمله رو توی آپ دیتم دیدم در به در شدم برای نامه بیمه که درنهایت با بدبختی گرفتم .اینو واسه من نوشته بودن
    ATTENTION
    Les documents émis par un employeur et les documents électroniques ne sont pas acceptés comme preuve des cotisations sociales ou du paiement de l’impôt sur le revenu.
    اگر پرینت سابقه بیمه را از سایت بگیرید و با نامه درخواست سوابق از شرکتتون ببرید شعبه 22 و اونه مهر و امضا کنن و اصل اون نامه را به ترجمه اتچ کنید مشکلی پیش نمی اید .همانطور که برای این دوست من هم مشکلی پیش نیامد و این کار را کرد.
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    سلام و عرض تبریک. امیدوارم آنچه که خیر شماست براتون اتفاق بیافته. آقا مجید من در حال تنظیم یک نامه هستم که به قول یکی از دوستان همین فروم، درخواست فرصت مجدد است برای ارسال مدارک آپدیتی که ناقص بوده و باعث ریجکت شده. فقط همون قسمتrevision که شما هم اشاره کردید، از یک چیزهایی سر در نمیارم:
    1- یک گروه بندی کرده و گفته اگه در گروه skilled worker هستید که ما هستیم، باید ارجاع کنن به یک لینکی برای تایید مدارک که شامل دو راه است یکی تایید ناشر اون مدرک یا تایید یک ارگان رسمی. البته برداشت من اینه. گروه های دیگه فقط تایید ناشر مدرک. یعنی چی؟ فقط میخوام بدونم همون کپی برابر اصلی که در دفترخونه انجام میشه درسته؟
    2- در اینجا نوشته اصلا تلفن و فکس و ایمیل نکنین ولی شما تا اونجا که متوجه شدم همه اینا رو انجام دادین.
    3- در آخر اون صفحه که یک نکته نوشته، متوجه نمیشم. انگار گفته نامه هایی که رفیوز و ریجکت و تکمیل نواقص و ... هستند، موضوع بازنگری اداری نیستند؟
    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایین. همچنین بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن.
    سلام دوست عزیز.
    برای راهنمایی بهتر و دقیقتر لازمه که شما بفرمایید علت ریجکت شدن را در نامه ای که براتون فرستادن چی عنوان کردن و به چه مدارکی ایراد گرفتند ؟!
    بعنوان مثال اگر مدارک پانچ شده به ترجمه های ارسالیتون در دفترخانه اسناد رسمی برابر اصل نشده باشه تقریبا کاری نمیشه کرد.
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

دوستان سلام
    ممنون می‌شم اگه بتونید منو راهنمایی کنید. من بعد از دریافت فایل نامبر محل سکونتم تغییر کرده(البته هنوز نامه ی آپدیت مدارک برام نیومده) طبق ایمیل و نامه‌ای که اداره مهاجرت برام فرستاده باید تغییر آدرس ام رو بر اساس فرم A-0520-MF اطلاع می‌دادم ولی من از بس گیج می‌زدم اتیکت‌های آدرس رو با یه نامه‌ که خودم نوشته بودم بعلاوه کارت اقامت یک ساله ام تو کشور فعلی براشون فرستادم (با پست معمولی) حالا کلی نگرانم می‌ترسم کلا ریجکت شم با این خنگ‌بازی که در آوردم اگه کسی راهی به ذهنش می‌رسه یا تجربه مشابهی داره ممنون می‌شم راهنمایی‌ام کنید.
    مرسی
    ویرایش توسط shinmim : October 12th, 2014 در ساعت 10:17 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط shinmim نمایش پست ها
    دوستان سلام
    ممنون می‌شم اگه بتونید منو راهنمایی کنید. من بعد از دریافت فایل نامبر محل سکونتم تغییر کرده(البته هنوز نامه ی آپدیت مدارک برام نیومده) طبق ایمیل و نامه‌ای که اداره مهاجرت برام فرستاده باید تغییر آدرس ام رو بر اساس فرم A-0520-MF اطلاع می‌دادم ولی من از بس گیج می‌زدم اتیکت‌های آدرس رو با یه نامه‌ که خودم نوشته بودم بعلاوه کارت اقامت یک ساله ام تو کشور فعلی براشون فرستادم (با پست معمولی) حالا کلی نگرانم می‌ترسم کلا ریجکت شم با این خنگ‌بازی که در آوردم اگه کسی راهی به ذهنش می‌رسه یا تجربه مشابهی داره ممنون می‌شم راهنمایی‌ام کنید.
    مرسی
    دوست عزیز، بهتر است شما این فرم را پر کنید و تمام مواردی را که در این فرم ازتون خواستند را به همراه یک نامه که نشون بده این بسته پستی شما درست است را براشون بفرستی(البته اشاره هم بکنید که قبلا یک بسته دیگه فرستاید) امیدوارم درست بشه .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rayi نمایش پست ها
    دوست عزیز درسته که باید امتیاز لازم رو داشته باشید ولی شما رشتتون دیمند هست که این خودش خیلی مهم هستش و اینکه شما سابقه کار و بیمه ی خوبی دارید بنابراین اگر نیاز به امتیاز زبان دارید احتمالا بعد از ارسال مدارک از شما درخواست مدرک B2 میکنند با مهلت 18 ماه بنابراین به هیچ عنوان دلسرد نباشید در مورد این موضوع. در ضمن دوستی بودن که نفر اصلی پرستاری بوده و نفر دوم کامپیوتر (که 3 امتیاز بیشتر تعلق نمیگیره برای رشتش) و یکی مدرک B1-A2 داشت و نفر همراه A1-A2 با بیمه و سابقه کار کامل و با اینکه این مدارک طبق قانون جدید اصلا امتیاز نداره ولی ویو شدند پس امیدتون رو از دست ندید و مدارکتون کامل و صحیح ارسال کنید انشالا که موفق میشید
    سلام. ممنون از پاسختون. سوال دیگه اینکه واسه ما ایمیلی اومده که علاوه بر نامه حاوی سه تا فایله که یکیش فایل pdf همین نامه س و دو تا فایل اصلا هیچ حجمی نداره و هیچی هم توش نیست! آیا میگن باید مدارک رو طبق فرمت نامه بنویسید یعنی چی ؟ نکنه فایلی که برام فرستادن ناقصه؟ ممنون
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

Junior Member

دوستان سلام. اولا از ما کپی برابراصل سوابق بیمه و سوابق شغلیمون رو خواستن این یعنی اینکه اصل این مدارک رو باید مجدد ترجمه کنم یا اینکه ضمیمه همون ترجمه قبل که کپی برابر اصل همون مدارک رو قبلا ارسال کردم بکنم؟ دوما از زمان ارسال مدارک ما یکسال و اندی میگذره آیا در مدارک آپدیت که در آنکس B خواسته بایستی مجدد برم و سابقه بیمه و سابقه شغلی جدید هم علاوه بر مدارک قبلی بگیرم و دوباره ترجمه کنم؟
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    دوستان سلام. اولا از ما کپی برابراصل سوابق بیمه و سوابق شغلیمون رو خواستن این یعنی اینکه اصل این مدارک رو باید مجدد ترجمه کنم یا اینکه ضمیمه همون ترجمه قبل که کپی برابر اصل همون مدارک رو قبلا ارسال کردم بکنم؟ دوما از زمان ارسال مدارک ما یکسال و اندی میگذره آیا در مدارک آپدیت که در آنکس B خواسته بایستی مجدد برم و سابقه بیمه و سابقه شغلی جدید هم علاوه بر مدارک قبلی بگیرم و دوباره ترجمه کنم؟
    بیمه یا باید توسط خود تامین اجتماعی برابر اصل شه یا اصلش ارسال شه. توصیه میکنم بیمه و سابقه کار اصلش رو به ترجمه اتچ کنید.
    این دو گواهی حتما باید بروز باشه و تاریخ صدورش مربوط به بعد از صدور درخواست آپدیت باشه.
    یک مقدار گنگ صحبت میکنید در رابطه با درنامه آپدیتتون این سابقه کار و بیمه رو بالاخره کجا و چجوری از شما خاستن؟
    متن نامه آپدیت قسمت انکس آ رو بزارید اینجا.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    بیمه یا باید توسط خود تامین اجتماعی برابر اصل شه یا اصلش ارسال شه. توصیه میکنم بیمه و سابقه کار اصلش رو به ترجمه اتچ کنید.
    این دو گواهی حتما باید بروز باشه و تاریخ صدورش مربوط به بعد از صدور درخواست آپدیت باشه.
    یک مقدار گنگ صحبت میکنید در رابطه با درنامه آپدیتتون این سابقه کار و بیمه رو بالاخره کجا و چجوری از شما خاستن؟
    متن نامه آپدیت قسمت انکس آ رو بزارید اینجا.
    سلام. درسته سابقه بیمه و سابقه کار همون زمان ترجمه شده ولی متأسفانه کپی سوابق رو به ترجمه پانچ کردم . هرچند مهر کپی برابر اصل لاتین هم روش خورد. حالا سوال من اینه که با توجه به گذشت زمان و اضافه شدن سوابق کاری بایستی مجدد سوابق بیمه رو از اداره بیمه بگیرم و مجدد ترجمه کنم و اصل سوابق رو پانچ کنم و ارسال کنم . و مدارک قبلی هم اعم از سوابق بیمه و ترجمش رو نفرستم. درسته؟ آخه من اون زمان دو سری مذارکم رو ترجمه کردم و یک نسخه رو دارم. فایل نامه آپدیت رو توی پست بعدی گذاشتم که فکر کنم چیزی واسم کم نذاشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید
    ویرایش توسط sziaee : October 13th, 2014 در ساعت 04:15 PM

Junior Member

سلام اینهم فایل کل نامه آپدیت مدارک ما...
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    سلام اینهم فایل کل نامه آپدیت مدارک ما...
    در رابطه با بیمه و گواهی سابقه کار اصلش رو ازتون خواستن. و یا کپی برابر اصل که همونطور که گفته شد درباره بیمه برابر اصل بایستی توسط مرکز صادر کننده(تامین اجتماعی) برابر اصل شه و نه هیچ جای دیگه. لذا اصل رو به ترجمه اتچ کنید.
    سابقه کار و بیمه مربوط به ۵ سال اخیر باشد و بعد از صدور نامه آپدیت صادر شده باشند. شما دیگه کاری با مدارکی که قبلا ارسال کردید نداشته باشید. کل مدارک انکس آ را مجددا باید ترجمه و طبق فرمتهای خواسته شده ارسال کنید و در انکس ب هرچه تغییر کرده رو باید بفرستید. فایل راهنما رو مطالعه بفرمایید لطفا بدقت مطالعه بفرمایید دوست عزیز. مفهوم نامه آپدیت رو من نوشتم. شما فکر کنید قبلا هیچی نفرستادید محددا طبق درخواستها و فرمتها عمل کنید.فقط مدارک تحصیلی رو میتونید از ترجمه های قبلی استفاده کنید و فقط کپیهای اتچ شده بهشون رو توسط دفتر اسناد رسمی برابر اصل کنید.
    ویرایش توسط aidav : October 13th, 2014 در ساعت 05:10 PM
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)