نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 220 از 254 نخستنخست ... 120170210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,191 تا 2,200 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط rozemary نمایش پست ها
    مرسی از پاسختان، فقط اگر کسی بداند که من به چه ایمیلی باید مدارکم را برایشان ارسال کنم ممنون می شوم که پاسخ دهد.
    CA-Ankara@state.gov

نقل قول نوشته اصلی توسط chaprepord نمایش پست ها
    امیدوارم، کاره دیگه ای هم نمیشه کرد جز امیدوار بودن. آدم اینجور وقتا فکرش هزار راه میره، نکنه استاد ایرانم کاراری خطرناک کرده؟ نکنه استاد اونور موردی داره و خبر نداشتم؟؟ اینا بده فقط :دی
    انکارا با اینکه کلیرنس طولانی تری داره و اینو من وقتی داشتم وقت میگرفتم میدونستم، ولی ریجکت هاش منظقی تر از جاهای دیگه هست. مثلا من ندیدم تو کلیرنس با 214 ریجکت کرده باشه اگه ریجکت کنه تو مصاحبه بوده و این نشون میده روی تصمیماشون منطقی هست و زیرش نمی زنن. حالا بعضی موقع ها سوتی میدن که اونا هم آدم هستن، پیش میاد. اگه واقعا دانشگاتون باهاتون راه بییاد میرین. من خودم خیلی نا امید بود، ولی پست ها رو خوندم و امیدوارم که نزدیک ترم بشه یه حرکتی بکنن. الان بیشتر کار توریستی ها رو میرسن.

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    خیلی خوبه که میان میگین. اخه من واقعا فکر میکردم 10 12 نفر بیشتر نیستیم که منتظریم و بقیه کلیر شدن حتی جدولم درست نکردن. چون از اپریل فکر کنم 2 نفر غیر من از اپریل موندن ولی اینجا نمیان. دوست عزیز به زودی هممون کلیر میشیم.
    سلام. من هم از اپریلی‌ها هستم (۲۰۱۴/۴/۴) یعنی‌ بیشتر از ۶ ماهه الان منتظرم. یک بار ۲۰۱۴/۸/۸ آپدیت شدم. چند تا سوال مسخره ازم پرسیدند دربارهٔ خدمتم که در سپاه بود. بعدش سکوت. تابحال هم نه زنگ زدم به جایی‌، نه ایمیل. فک نمیکنم زنگ زدن تاثیری داشته باشه روی سرعت کارشون. ضمنا دوستان الان کلییر بشین به چه دردتون میخوره؟ تا ترم بهار حالا فرصت هست. اینام بالاخره میدونن تاریخ شروع ترم جدید رو دیگه... میدن جوابمونو به وقتش...

آقا یک کلام اگر سربازی س بودین و گفتین کارتون تمومه مثل من...

Junior Member

دوستانی که واسه بهار دیفر کردن ایا باید ای بیست جدید و برا سفارت ایمیل کنیم ؟ فرستادنش تو روند سکیوریتی چک مثبته یا کارو طولانی تر میکنه به نظرتون؟ لطفا راهنمایی کنین مرسی

Junior Member

من دیفر کردم ولی به سفارت نگفتم، چون حوصله نامه نگاری رو نداشتم، اگه ویزا دادن I-20 جدید رو میبرم

نقل قول نوشته اصلی توسط omid497 نمایش پست ها
    آقا یک کلام اگر سربازی س بودین و گفتین کارتون تمومه مثل من...
    سلام. این مساله کلیت نداره و موارد متعددی همچون رشته تحصیلی و ....... روش تاثیر داره. آمار سفارتها رو یک نگاهی بکنید بودند کسایی که گفتند و کلیر شدند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mhrazeghi58 نمایش پست ها
    سلام. این مساله کلیت نداره و موارد متعددی همچون رشته تحصیلی و ....... روش تاثیر داره. آمار سفارتها رو یک نگاهی بکنید بودند کسایی که گفتند و کلیر شدند.
    سلام.
    من از 8 جولای منتظرم. یعنی بیش از 100 روز.
    دو هفته پیش ایمیل زدم که آقا من خیلی کلیرنسم طول کشیده و من دیفر کردم و امیدوارم با فرستادن آی بیست جدید کلیر شم. و میشه بگین کی کلیرنس تموم میشه؟ I20 رو هم ضمیمه ایمیلم کردم.
    بعد از چند روز یه ایمیل دریافت کردم که آی بیست شما را به همکارمون که کارای غیر مهاجرتی شما را انجام میده دادیم تا بذاریم تو پروندتون. بعدشم گفت به محض اینکه آپدیت شدید به شما ایمیل میزنیم. همین.
    هنوز هم خبر دیگه ای نشده و وضعیت من همونی بود که هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط hoszam نمایش پست ها
    سلام.
    من از 8 جولای منتظرم. یعنی بیش از 100 روز.
    دو هفته پیش ایمیل زدم که آقا من خیلی کلیرنسم طول کشیده و من دیفر کردم و امیدوارم با فرستادن آی بیست جدید کلیر شم. و میشه بگین کی کلیرنس تموم میشه؟ I20 رو هم ضمیمه ایمیلم کردم.
    بعد از چند روز یه ایمیل دریافت کردم که آی بیست شما را به همکارمون که کارای غیر مهاجرتی شما را انجام میده دادیم تا بذاریم تو پروندتون. بعدشم گفت به محض اینکه آپدیت شدید به شما ایمیل میزنیم. همین.
    هنوز هم خبر دیگه ای نشده و وضعیت من همونی بود که هست.
    دوست عزيز تجربه ي شما كه i20 جديد و ديفر رو به سفارت اطلاع دادين مي تونه خيلي مفيد باشه براي ديفر كنندگان ديگر، من كه هنوز خبر ندادم به سفارت چون ديفر 1 ساله مجبور شدم انجام بدم و i20 جديد هم ژانويه مي فرستند برام. خواهش مي كنم ادامه ي ماجرا رو هم اگه جوابي گرفتين و... همينجا اطلاع رساني بفرماييد. ممنونم.

آقای hoszam شما سربازی س بودین؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)