صفحه 570 از 5471 نخستنخست ... 7047052056056156256356456556656756856957057157257357457557657757857958062067010701570 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,691 تا 5,700 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

آقا پیمان من در شهر رشت زندگی میکنم و اینجا پست TNT DHL و یا Aramex نداریم فقط یک شرکت هست که میگه american exprss couriere هستش فکر میکنین مدارک سیدنی رو به آدرس courier بدم؟

آقا پیمان من از طریق electricians(except industrial کد 7241 اقدام دارم میکنم .منتها تو فرم جایی برای نوشتن except industrial نیست اگه فقط electricians و کد 7241 بنویسم کافیه؟

آقا پیمان این سوالو دفعه سومه که میپرسم آیا قسمت work experience قسمت noc اگه کد 7241 بنویسم کافیه؟چیزهایی مثل فtypeo level a and b نمیخواد؟تو رو خودا این رو جواب بدین چون می خوام مدارکمو فردا بفرستم سیدنی؟

آیا فقط دو تا امظابرای فرمهای اولیه داریم ؟(برای سیدنی)بیشتر دیکه جای امضا نداریم؟

در مرحله اول پر کردن فرمها کپی پاسپورت و دو تا لیبل و مانی اردر همینه رو باید بفرستیم چیز دیگه ای هم هست؟
    ویرایش توسط Pearson : January 12th, 2010 در ساعت 07:33 AM

Junior Member

Question پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان
    ممنونو میشم اگر کسی به سولات من جواب بده
    1- در فرم schedule 3 سوال 6 راجع به مدرک زبانه و منم که فعلا ندارم . فقط no رو بزنم همین؟
    2- من چطوری به اینا پول بدم؟ گیج شدم.
    3- لازمه که توی main duties کلی اراجیف بنویسم؟ یا همین چند کلمه کافیه؟
    4- پیشاپیش مرسی
    ویرایش توسط Pearson : January 12th, 2010 در ساعت 07:34 AM

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    آقا پیمان من در شهر رشت زندگی میکنم و اینجا پست TNT DHL و یا Aramex نداریم فقط یک شرکت هست که میگه american exprss couriere هستش فکر میکنین مدارک سیدنی رو به آدرس courier بدم؟

آقا پیمان من از طریق electricians(except industrial کد 7241 اقدام دارم میکنم .منتها تو فرم جایی برای نوشتن except industrial نیست اگه فقط electricians و کد 7241 بنویسم کافیه؟

آقا پیمان این سوالو دفعه سومه که میپرسم آیا قسمت work experience قسمت noc اگه کد 7241 بنویسم کافیه؟چیزهایی مثل فtypeo level a and b نمیخواد؟تو رو خودا این رو جواب بدین چون می خوام مدارکمو فردا بفرستم سیدنی؟

آیا فقط دو تا امظابرای فرمهای اولیه داریم ؟(برای سیدنی)بیشتر دیکه جای امضا نداریم؟

در مرحله اول پر کردن فرمها کپی پاسپورت و دو تا لیبل و مانی اردر همینه رو باید بفرستیم چیز دیگه ای هم هست؟
    - توی اداره ی پست مرکزی رشت که پست DHL هست؟ به هر حال اگر با courier ها می خواهید ارسال کنید باید حتما از آدرس بدون صندوق پستی P.O.Box استفاده شود
    - بله همون کافیه
    - هر جایی که از شما امضا خسته امضا کنید اگر فرم جای امضا ندارد لازم نیست امضا کنید
    - خواهش می کنم چک لیستی را که براتون فرستادم جلوتون بزارید و دونه دونه تیک بزنید

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنونو میشم اگر کسی به سولات من جواب بده
    1- در فرم schedule 3 سوال 6 راجع به مدرک زبانه و منم که فعلا ندارم . فقط no رو بزنم همین؟
    2- من چطوری به اینا پول بدم؟ گیج شدم.
    3- لازمه که توی main duties کلی اراجیف بنویسم؟ یا همین چند کلمه کافیه؟
    4- پیشاپیش مرسی
    1- نه بنویسید Yes، راجع به این موضوع قبلاً بحث شده است. No به منزله ی این است که شما حاضر به دادن آزمون نیستید
    2- شما باید هزینه را از طریق Money Order هایی که از طریق بعضی از صرافی های خودمون قابل تهیه است پرداخت نمایید
    3- خیر به صورت خلاصه شرح وظایف نوشته شود لازم است قبلش یک گوشه چشمی هم به سایت NOC داشته باشید
    4- خواهش می کنم
    5- لطفاً از *****ینگ کردن سایتی که مورد استفاده 20000 هزار نفر می باشد جلوگیری نمایید

Junior Member

با سلام

بعد از وارد شدن به كانادا از طريق skille worker اگر بخواهيم در مقطع دكترا ادامه تحصيل بدهيم آيا باز هم نياز به مدرك تافل يا ايلتس ميباشد؟يا اينكه چون PR داريم ديگر نيازي به مدرك زبان نيست.با تشكر

نقل قول نوشته اصلی توسط mhy77 نمایش پست ها
    با سلام

بعد از وارد شدن به كانادا از طريق skille worker اگر بخواهيم در مقطع دكترا ادامه تحصيل بدهيم آيا باز هم نياز به مدرك تافل يا ايلتس ميباشد؟يا اينكه چون PR داريم ديگر نيازي به مدرك زبان نيست.با تشكر
    باز هم نیاز به مدرک زبان دارید

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام
    فرم های من روز 27 نوامبر در سیدنی توسط LEO تحویل گرفته شده اما بعد از گذشت تقریبا سه هفته از حساب Credit Card ای که باهاش 550$ رو پرداخت کردم پولی کم نشده، دوستانی که با Credit Card پرداخت کردن چه قدر طول کشیده تا پول از حسابشون برداشت بشه یا اگه باید تا الان پول از حساب برداشت می شده یعنی این که مشکلی تو پروندم بوده که این کار انجام نشده؟
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    وضعیت من هم شبیه وضعیت شماست. من مدارکم 26 نوامبر در سفارت کانادا در دمشق تحویل گرفته شده ولی کارت شارژ نشده. اگه اطلاعاتی داشتید با هم مبادله کنیم. متشکرم
    راستی مگه مطابق اطلاعات سایت نباید مدارک ارسالی بعد از 28 نوامبر به سیدنی ارسال شود. مدارک من 26 نوامبر بوده برای همین به دمشق فرستادم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون یه عالمه

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    وضعیت من هم شبیه وضعیت شماست. من مدارکم 26 نوامبر در سفارت کانادا در دمشق تحویل گرفته شده ولی کارت شارژ نشده. اگه اطلاعاتی داشتید با هم مبادله کنیم. متشکرم
    راستی مگه مطابق اطلاعات سایت نباید مدارک ارسالی بعد از 28 نوامبر به سیدنی ارسال شود. مدارک من 26 نوامبر بوده برای همین به دمشق فرستادم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون یه عالمه
    من نمی دونم شما فایل نامبر را گرفته اید یا خیر؟ تاریخ هاتون سال نداره نمی شود متوجه شد.
    اگر شما فقط یک فایل نامبر آن هم از سفارت کانادا در دمشق دارید به گروه زیر تعلق دارید:

متقاضیان مهاجرت از طریق Skilled Worker بین تاریخ 27 فوریه الی 28 نوامبر 2008

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    من نمی دونم شما فایل نامبر را گرفته اید یا خیر؟ تاریخ هاتون سال نداره نمی شود متوجه شد.
    اگر شما فقط یک فایل نامبر آن هم از سفارت کانادا در دمشق دارید به گروه زیر تعلق دارید:

متقاضیان مهاجرت از طریق Skilled Worker بین تاریخ 27 فوریه الی 28 نوامبر 2008
    جناب آقای پیمان سلام
    از لطف شما بسیار سپاسگزارم. من سپتامبر امسال شرایطم را در نامه ای برای دمشق نوشتم و در جواب فرمها را برایم فرستادند و توصیه کردند فرمهای تکمیل شده را با مدارک برای دمشق مجددا ارسال کنم. من هم تمامی مدارک را با فرم پرداخت کارت برایشان ارسال کردم و 26 نوامبر 2009 در دمشق تحویل گرفته شد. در زمان ارسال مدارک در سایت CIC نوشته بود که ایرانیهای مقیم ایران باید مدارکشان را برای دمشق ارسال نمایند اما در حال حاضر در سایت مذبور نوشته است که مدارک را برای سیدنی ارسال کنید. من نه فایل نامبر گرفتم و نه هیچ جوابی مبنی بر پروسه پرونده. آیا صلاح میدانید با دمشق مکاتبه کنم یا اینکه مجددا برای سیدنی مدارک را ارسال کنم بدون درنظر گرفتم مدارک ارسال شده برای دمشق.
    از زحمتی که تقبل می نمایید بسیار سپاسگزارم. موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan نمایش پست ها
    جناب آقای پیمان سلام
    از لطف شما بسیار سپاسگزارم. من سپتامبر امسال شرایطم را در نامه ای برای دمشق نوشتم و در جواب فرمها را برایم فرستادند و توصیه کردند فرمهای تکمیل شده را با مدارک برای دمشق مجددا ارسال کنم. من هم تمامی مدارک را با فرم پرداخت کارت برایشان ارسال کردم و 26 نوامبر 2009 در دمشق تحویل گرفته شد. در زمان ارسال مدارک در سایت CIC نوشته بود که ایرانیهای مقیم ایران باید مدارکشان را برای دمشق ارسال نمایند اما در حال حاضر در سایت مذبور نوشته است که مدارک را برای سیدنی ارسال کنید. من نه فایل نامبر گرفتم و نه هیچ جوابی مبنی بر پروسه پرونده. آیا صلاح میدانید با دمشق مکاتبه کنم یا اینکه مجددا برای سیدنی مدارک را ارسال کنم بدون درنظر گرفتم مدارک ارسال شده برای دمشق.
    از زحمتی که تقبل می نمایید بسیار سپاسگزارم. موفق باشید
    با سلام
    شما توجه به تغییر قوانین مهاجرت نداشته اید و آخرین ورژن بوکلت ها و دستورالعمل ها را مطالعه نفرمودید.
    به نظر بنده مدارکی را که به دمشق فرستادید فراموش کنید
    دوباره از ابتدا اقدام کنید مو به مو جوری که در این وبلاگ ها نوشته شده است

پزشک مهاجر

مسافر کوچولو

خوشبختانه برای پرداخت هزینه ی مهاجرت از بانک درفت استفاده نکرده اید تا برای نقد کردن آن به مشکل برخورید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)