صفحه 18 از 19 نخستنخست ... 8910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 183

موضوع: عشق آباد (ترکمنستان) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

پیش فرض پاسخ : عشق آباد (ترکمنستان) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

سلام دوستان عزیز.من دیروز به سفارت عشق اباد میل زدم و تقاضای وقت ملاقات کردم.من متقاضی f1 از موسسه کاپلان هستم.
    دو سوال دارم.همسر من f2 هست.هر دو در یک جلسه مصاحبه میشیم و با یک میل باید وقت بگیریم؟
    سوال دوم اینکه معمولا از ارسال میل جهت گرفتن وقت چند روز طول میکشه که جواب بدهند؟
    ممنون و سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtababakh نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز.من دیروز به سفارت عشق اباد میل زدم و تقاضای وقت ملاقات کردم.من متقاضی f1 از موسسه کاپلان هستم.
    دو سوال دارم.همسر من f2 هست.هر دو در یک جلسه مصاحبه میشیم و با یک میل باید وقت بگیریم؟
    سوال دوم اینکه معمولا از ارسال میل جهت گرفتن وقت چند روز طول میکشه که جواب بدهند؟
    ممنون و سپاس
    سلام
    سوال 1- بله هر دو یک وقت میگیرید و با هم به اتاق مصاحبه میرید
    سوال 2- معمولا یکی دو روز

توصیه: اگر خودتون ووقت خاصی رو مد نظر دارید، تو ایمیلتون ذکر کنید! معمولا هر روزی که خودتون تمایل داشته باشید رو بهتون پیشنهاد میدن. (توجه کنید که سفارت فقط سه شنبه و پنشنبه بعد از ظهر وقت میده)

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    NC State University

سلام

دوستان گرامی مطالب اخیر در خصوص وقت گرفتن از سفارت ترکمنستان در ایران مرتبط با عنوان موضوع نبود و به این تاپیک منتقل شد. لطفآ در تاپیک مذکور مطالب رو پیگیری کنید.
    با تشکر
    اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
    آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
    در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!

سلام دوستان چطور میشه وقت سفارت و به تاریخ دیگری موکول کرد؟

سلام دوستان
    متاسفانه ترکمنستان کلیرش جدیدا خیلی طول میکشه
    ما دو ماه هس رفتیم واسه مصاحبه ولی تا الان جواب بهمون ندادن و هرچی ایمیل میزنیم میگن پروندتون در دست بررسی است
    من پیشنهاد میکنم برین ترکیه
    ما 4 سپتامبر رفتیم واسه ویزای جی 1

Junior Member

سلام دوستان،
    من سال قبل از دبی ریجکت شدم. امسال استاد گفته برو ابروان یا عشق آباد، نرو ترکیه. نظرتون چیه؟ ایروان که میدونم به درد من نمیخوره، عشق آباد برم فایده داره؟ یه چیز دیکه اینکه ویزای ترکمنستان همونجا دم مرز باجگیران میدن یا باید بریم سفارتش؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط 8501734 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من سال قبل از دبی ریجکت شدم. امسال استاد گفته برو ابروان یا عشق آباد، نرو ترکیه. نظرتون چیه؟ ایروان که میدونم به درد من نمیخوره، عشق آباد برم فایده داره؟ یه چیز دیکه اینکه ویزای ترکمنستان همونجا دم مرز باجگیران میدن یا باید بریم سفارتش؟ ممنون
    سلام
    راجع به قسمت اول سوالتون من نظري ندارم.اما راجع به قسمت دوم، بعد از اينكه به سفارت امريكا در عشق اباد ايميل زدين و بهتون وقت مصاحبه دادن، با پرينت ايميل وقت سفارت و يك قطعه عكس مراجع ميكنين به سفارت تركمنستان در تهران و درخواست ويزا ميدين. اگه پستهاي قبلي رو بخونين متوجه ميشين دقيقا. ويزا گرفتن در مرز باجگيران براي كساني هست كه بدون وقت از سفارت امريكا و از طريق دعوتنامه(اژانس هاي مسافرتي) ميخوان براي رفتن به عشق اباد اقدام كنند.
    موفق باشيد

Junior Member

با سلام خدمت دوستان.

بنده برای 20 نوامبر وقت مصاحبه داشتم.

شرح گرفتن ویزای ترکمنستان :

5 نوامبر رفتم سفارت ترکمنستان در فرمانیه تهران جهت درخواست ویزا.

پرینت نامه وقت سفارت ترکمنستان، یک قطعه عکس و کپی رنگی پاسپورت را بردم سفارت.

قسمت کنسولی سفارت ترکمنستان دو ماه بود که تعطیل بود. داستان از این قراره که کنسول سابق آقای دولت از اونجا رفته بود و کارها به کنسول عشق آباد در مشهد منتقل میشد. سفارت هم هر ده روز ده روز یک اطلاعیه میزد که ما تا ده روز دیگه تعطیلیم.

ساعت 9 صبح اونجا بودم. جلو و اطراف سفارت جا پارک ماشین هست، جهت اطلاع.

در چوبی بخش کنسول را زدم. جوانی در را باز کرد و گفت تعطیلیم. گفتم اوکی ولی من میخوام مدارکمو بدم برای ویزا. خلاصه یک فرم دادند که پر کردم و همراه مدارک به ایشان تحویل دادم.

گفت برید ده روز دیگه بیایید.

اشتباهی که کردم این بود که یک فرم دومی باید از ایشان میگرفتم تا تکمیل کنم و بعدا بیاورم که نه ایشان داد و نه من طلب کردم.

تو این مدت هر چی به سفارت تلفن میکردم کسی جواب نمیداد.

بعد از ده روز رفتم دیدم باز هم اطلاعیه زدند و تاریخ تعطیلی را تمدید کردند. هر چی در زدم کسی در را باز نکرد. آخرش زنگ مسکونی سفارت را زدم. یک نگهبان اومد گفت کنسول نیست. برو فردا بیا.

فردا صبح سر ساعت 9 اومدم جلو سفارت. فکر کردم کارم نیم ساعته حل میشه. به تدریج نماینده های شرکتهای ترانزیتی برای گرفتن ویزای راننده های ترانزیتیشون اومدن جلو سفارت. 9:30 دریچه چوبی کنسولی باز شد. کنسول جدید که ظاهرا اسمش آقای الیاس بود شروع کرد به گرفتن مدارک از این ترانزیتیها. براش توضیح دادم که کارم ده روزه دست شماست و من امشب بلیط دارم. گفت فرم دومت کو؟؟؟

فرم دوم را داد. گفت یک قطعه عکس هم بچسبون با کپی پاسپورت.

تو این مدت حدود 50 تا پاسپورت گرفت و رفت یکساعت دیگه دریچه را باز کرد. ساعت 11 مدارک را به همراه پاسپورتم بهش دادم. بعدش این آقا از سفارت رفت بیرون سفارت و تا 2 بعد از ظهر نیومد. هر چی پیگیری کردم، کارمندها گفتن باید صبر کنید تا کنسول بیاد. تو اون سرما ایتساده بین اون نماینده های ترانزیتی ها اینقدر صبر کردیم تا کنسول اومد. در را باز کردم با عصبانیت رفتم گفتم 5 ساعته علاف شدم و نه رسیدی بهم دادی و نه خبر که کی ویزام آماده میشه. این چه وضعیه؟؟ بلیط دارم و ... .

خلاصه گفت مدارکت کو؟ دیدم گذاشته گوشه میز و فراموش کرده.

دستپاچه شد و در را بست و بعد از ده دقیقه پاسپورت من و خانمم و پسرم را آورد و گفت 125 دلار. ظاهرا برای کودکان با توجه به سنشان نرخهای دیگری هزینه میگیرند. برای پسر دو سالم 15 دلار گرفت. خلاصه ما اولین تجربه کنسول جدید برای ویزا بودیم.

توصیه های مهم:

1- خانمها حتما با یک همراه، ترجیحا آقا بروند به خاطر محیط اونجا.

2- حتما پس از تحویل یک قطعه عکس و کپی رنگی و نامه سفارت، فرم دوم را بگیرید که مثل من 6 ساعت معطل نشوید.

3- سحر خیز باشید تا کامروا باشید.

4- برای فرم دوم لازم نیست اطلاعات کامل و صحیح بنویسید، ولی چسباندن عکس با چسب مایع خیلی مهمه. نه با منگنه. (ضمنا اونجا زمزمه این بود که مراجعه کنندگان فرم دوم را تایپی پر کنند و بیاورند. ظاهرا برای ترانزیتیها نه گروه ما.)

5- کپی پاسپورت برای فرم دوم سیاه و سفید باشه و به فرم منگنه شود.

6- حداقل دو تا سه هفته قبل از تاریخ مصاحبتون اقدام کنید.

امیدوارم مطالب جامع و مفید باشه.

کسی شماره سفارت تو مشهد و اینکه چه ساعاتی جواب تلفن میدن رو میدونه ؟ من از 118 شماره ای که گرفتم رو اصلا جواب نمیدن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_1167 نمایش پست ها
    کسی شماره سفارت تو مشهد و اینکه چه ساعاتی جواب تلفن میدن رو میدونه ؟ من از 118 شماره ای که گرفتم رو اصلا جواب نمیدن.

05138547066

معمولا 9 صبح به بعد و حداکثر تا 3 و 4 عصر. تهران که اینطوری بود. تهران خیلی بد جواب تلفن میداد.

جمعه و شنبه هم تعطیلند.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)