صفحه 572 از 5471 نخستنخست ... 7247252256256356456556656756856957057157257357457557657757857958058158262267210721572 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,711 تا 5,720 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان

یه سوال داشتم. در مرحله اول که مدارک رو برای سیدنی میفرستیم، غیر از پر کردن فرم ها چی باید بفرستیم براشون؟؟؟
    من تازه میخوام شروع کنم این پروسه رو و میخوام حساب شده برم جلو...
    اگه اشتباه نکنم فقط سابقه کار میخوان همون اول.. درسته؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Essam نمایش پست ها
    سلام دوستان

یه سوال داشتم. در مرحله اول که مدارک رو برای سیدنی میفرستیم، غیر از پر کردن فرم ها چی باید بفرستیم براشون؟؟؟
    من تازه میخوام شروع کنم این پروسه رو و میخوام حساب شده برم جلو...
    اگه اشتباه نکنم فقط سابقه کار میخوان همون اول.. درسته؟
    ویکی را چک کنید.
    ۱.کپی پاس
    ۲.فرم های اولیه
    ۳.مانی اوردر

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    از دوستان عزيز يه سوال داشتم. براي ارسال مدارك تكميلي مخصوص دمشق آيا مدرك ديپلم كه تو بوكلت براي ايراني ها ذكر شده الزاميه؟ چون من فكر نكنم بتونم ديپلممو پيدا كنم تو اين شرايط..!
    سلام
    نه لازم نیست
    آخرین مدرک دانشگاهی رو بفرستید

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط SANA
    البته من توي اين فرم شماره شناسنامه رو گذاشتم و مشكلي پيش نيومد. فكر كنم National Identity Card No. رو به عنوان كد ملي فرض ميكنن و IdentityCard‌ همون شناسنامه باشه.

در فرم مربوط به بوكلت دمشق اين عبارت نوشته شده كه معنيش اينه كه از نظر اونا Identitycard يعني شناسنامه. حالا ديگه خودت ميدوني..!!

"Identity cards (“Shenas Nameh”) for the principal applicant, spouse or common-law partner"

خیر نمی شود همچین نتیجه ی قطعی بگیرید
    عبارت که قید کردید مربوط به ارسال مدارک مخصوص ایرانیها می باشد نه شماره آن
    در ضمن همه ی ایرانیها شماره ملی دارند ولی دیگر همه ی ایرانی ها شماره شناسنامه ندارند
    البته در اینجا مستقیماً به ارسال شناسنامه اشاره شده است و احتمال اینکه منظور کارت ملی باشد دیگر وجود ندارد
    به هر حال فرم ها برای زمانی تنظیم شده است که هنوز ما کارت ملی و شماره ملی نداشتیم.
    ویرایش توسط Pearson : January 13th, 2010 در ساعت 03:21 PM

سلام، بنظر ميرسد كه در مجموع تفاوت چنداني نمي كند كه شماره كارت ملي در اين قسمت درج بشود يا شماره شناسنامه. اما از آنجاييكه يكي از اهداف مورد نظر براي اداره مهاجرت مطابقت نمودن مدارك رسمي ارسالي ( نظير گواهي تحصيلي ، ريز نمرات ، گواهي عدم سوء پيشينه و ...)با مشخصات فرد متقاضي جهت احراز هويت( چه از طريق شناسنامه و چه از طريق كارت ملي) مي باشد لذا چنانچه در مدارك رسمي ارسالي ،شماره شناسنامه جهت ارايه هويت فرد اعلام گرديده است به نظر بنده بهتر است در اين قسمت و در فرم نيز شماره شناسنامه ذكر گردد . با تشكر

Banned

سلام. من یک سوال داشتم می خواستم اگر کسی می دونه راهنماییم کنه. من دکترای برق دارم. الانم استادیار یک دانشگاه هستم. تو دوره دکتراسه سال به صورت حق التدریس که فکر کنم پاره وقت می شود تو دانشگاه آزاد درس دادم. یک سال هم دوره فوقم کارهای مخابراتی و شبکه ای کردم که جزو وظابف کد 0213 می شود. من چون دکترام گرون می شود نمی خواهم اونو بخرم. حالا گزینه هام اینها هستند:

1- کلا با فوقم واسه کد 4121 (استاد دانشگاه) اقدام کنم. من می تونم حکم استخدامم ببرم که نشون می دهد من استادیارم. نمی تونم دکترا ارایه بدم. یعنی تو فرم بگم من دکترا دارم ولی ریز نمرات و مدرک رسمی ارایه ندم. تو کارت پایان خدمت من هم تحصیلات و دکترا نوشته.

2- اصلاً نگم که دکترا دارم و با کد 4121 اقدام کنم.

3- با کد 0213 اقدام کنم و بگم فوق دارم.

کلاً اگه من بگم دکترا ندارم و تو اون قسمت تاریخچه ننویسم مشکلی پیش می آید؟

خیلی ممنون.

ببخشید یادم رفت بنویسم. پست قبلی می خواستم بدونم کدوم گزینه رو میشه اقدام کرد.
    ویرایش توسط Pearson : January 13th, 2010 در ساعت 05:26 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    سلام. من یک سوال داشتم می خواستم اگر کسی می دونه راهنماییم کنه. من دکترای برق دارم. الانم استادیار یک دانشگاه هستم. تو دوره دکتراسه سال به صورت حق التدریس که فکر کنم پاره وقت می شود تو دانشگاه آزاد درس دادم. یک سال هم دوره فوقم کارهای مخابراتی و شبکه ای کردم که جزو وظابف کد 0213 می شود. من چون دکترام گرون می شود نمی خواهم اونو بخرم. حالا گزینه هام اینها هستند:

1- کلا با فوقم واسه کد 4121 (استاد دانشگاه) اقدام کنم. من می تونم حکم استخدامم ببرم که نشون می دهد من استادیارم. نمی تونم دکترا ارایه بدم. یعنی تو فرم بگم من دکترا دارم ولی ریز نمرات و مدرک رسمی ارایه ندم. تو کارت پایان خدمت من هم تحصیلات و دکترا نوشته.

2- اصلاً نگم که دکترا دارم و با کد 4121 اقدام کنم.

3- با کد 0213 اقدام کنم و بگم فوق دارم.

کلاً اگه من بگم دکترا ندارم و تو اون قسمت تاریخچه ننویسم مشکلی پیش می آید؟

خیلی ممنون.

ببخشید یادم رفت بنویسم. پست قبلی می خواستم بدونم کدوم گزینه رو میشه اقدام کرد.
    سلام،
    یرای اثبات داشتن دکترا باید مدرک ارائه دهید و نمیتوان به عنوان کارت پایان خدمت بسنده کرد.
    بنابراین با شرایطی که گفتید باید روی فوق لیسانس خود حساب کنید.
    با فوق لیسانسی که دارید میتوانید با عنوان کاری استاد دانشگاه یا همان کد 4121 اقدام کنید و نیازی به ارائه مدرک دکترا نیست (در دستورالعمل های مهاجرت اینگونه قید شده که بخش "Employment requirements" نادیده گرفته شود).
    فکر کنم معادل عنوان کاری شما "university instructor, engineering" باشد.
    دوستان دیگری هم در این فروم هستند مشغول تدریس در دانشگاه بوده و میتوانند در این مورد به شما کمک کنند.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

خلاصه امروز مدارک اولیه رو به سیدنی با تی ان تی فرستادم وقتی فرستادم یه سوال برام پیش امد من فرم use a represenetive رو اصلن پر نکردم(البته من وکیل ندارم و خودم اقدام کردم)مشکلی پیش نمی آید؟میشه یه لینک برای مرحله بعدی معرفی کنین که از الان مدارک مرحله بعد رو آماده کنم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    خلاصه امروز مدارک اولیه رو به سیدنی با تی ان تی فرستادم وقتی فرستادم یه سوال برام پیش امد من فرم use a represenetive رو اصلن پر نکردم(البته من وکیل ندارم و خودم اقدام کردم)مشکلی پیش نمی آید؟میشه یه لینک برای مرحله بعدی معرفی کنین که از الان مدارک مرحله بعد رو آماده کنم
    هيچ اشكالي پيش نمياد. كلا" هم وقتي دارين شخصا" اقدام ميكنين نبايد اونو پر كنين.
    براي جمع آوري مدارك مرحله بعد هم از بوكلت سفارت كانادا در دمشق استفاده كنين. اونو از سايت CIC بايد دانلود كنين:

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37099.pdf

Junior Member

پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نوشته اصلی توسط SANA
    از دوستان عزيز يه سوال داشتم. براي ارسال مدارك تكميلي مخصوص دمشق آيا مدرك ديپلم كه تو بوكلت براي ايراني ها ذكر شده الزاميه؟ چون من فكر نكنم بتونم ديپلممو پيدا كنم تو اين شرايط..!

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    نه لازم نیست
    آخرین مدرک دانشگاهی رو بفرستید

آخه تو بوكلت نوشته ايراني ها بايد ((مدارك مدرسه)) ارائه كنن. كسي هست كه نفرستاده باشه و اشكالي پيش نيومده باشه براش؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)