دوستان سلام من با کردیت کارت پولو دادم اصل 5620 رو فرستادم سیدنی
کپیشو باید بفرستم دمشق دیگه ؟همین برای fee payment کافیه؟
راستی پول رو در چه مرحله ای از کردیت کارت بر می دارن؟
دوستان سلام من با کردیت کارت پولو دادم اصل 5620 رو فرستادم سیدنی
کپیشو باید بفرستم دمشق دیگه ؟همین برای fee payment کافیه؟
راستی پول رو در چه مرحله ای از کردیت کارت بر می دارن؟
خیلی ممنون از راهنمایی و پاسختون.
با توجه به راهنمایی شما، تصمیم دارم با فوق لیسانس و تحت عنوان university lecturer, engineering اقدام می کنم، ببینم خدا چی می خواهد. پس اگر بخواهم با فوق لیسانس اقدام کنم، اصلاً جایی نباید بگم که من در یک بازه زمانی دکترا خوندم؟ درست می گم؟ آحه یک جدول دارد که نوشته تاریخچه زندگی را می خواهد. آنجا بگم که صرفاً کار می کردم و درس نمی خوندم؟ یا باید اونجا بگم؟ آخه تو یک سری از مدارک من مثل پایان خدمت و معرفی از دانشگاه محل کارم نوشته که من دکترا دارم. اونجا مشکلی پیش نمی آید؟
اگر سوابق کاری شما با تحصیل شما همزمان باشند، تمام وقت محسوب نخواهند شد (اطمینان ندارم از دیگران هم سوال کنید). از طرفی برای گرفتن ماکسیمم امتیاز شغلتان، احتیاج به ارائه چهارسال سابقه تمام وقت دارید.
در نتیجه، با توجه به موارد فوق، اگر مشکلی در کسب امتیاز 67 پیدا نمیکنید، اتفاقا" بهتر است تحصیلات دکترا را هم اعلام کنید، در غیر اینصورت اجباری هم نیست.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
باسلام
درموردکد0711:
1-سابقه دفترفنی(بخش متره وبرآورد)و(بخش پیمان رسیدگی مربوط به بررسی صورت وضعیت وتعدیل و...) آیا سابقه مرتبط محسوب می شود؟ وکدام زیرگروه به نزدیک می باشد؟
2-یکی ازدوستان گفته که ازدوبی می تونم برات پولت رو پرداخت کنم. برای پرداخت از دوبی کدام روش بهتر میباشد؟
متشکرم
سلام دوستان،
قبل از هر چیز بگم که من خیلی از همه ممنونم (به خصوص آقای پیمان) که سوالام رو جواب دادین، و اینکه فایل نامبر ما 73 روزه اومد (برای فدرال).
حالا باید مدارک رو بفرستیم.
حالا این دمشقیها توی مستندشون نوشتن که در مورد مدارک تحصیلی باید (original transcripts of all degrees must be submitted in university sealed
envelopes) رو بفرستیم. اگه من درست فهمیده باشم و منظورشون ریزنمرات در پاکت مهر و موم شده دانشگاه باشه، فکر کنم حتماً باید مدرکم رو آزاد کنم. میخواستم بپرسم که حتماً باید کارنامه انگلیسی بفرستم یا فارسی هم میشه؟
بعد شما میدونین که دانشگاههای ما این کار رو می کنن؟ یعنی روال هستش یا نه؟
ممنون
ممنون از نظرتون. نظر شما کاملاً درسته. ولی مشکل از اینجا ناشی می شه که اگر من بگم دکترا دارم و تو بخش ارایه مدارک، نتونم مدرک رسمی دال بر این موضوع ارایه بدم، فکر می کنم به مشکل بر می خورم. یا شایدم چون از نظر امتیاز فرقی نمی کند، واسشون مهم نیست و من می تونم صرفاً با فوق لیسانس کارم و انجام بدم؟ واقعیت اینه که چون دکترا خیلی گرون می شود، دنبال گزینه هایی هستم که مجبور نشوم مدرک رسمی دکترا ارایه بدم. به نظرتون می شه موقع ارسال مدارک تو یک نامه ضمیمه بگم که چون دکترا خیلی گرون می شود، نمی توانم مدرک رسمی ارایه بدم ولی من واقعیت نوشتم.
خوان اول: فرمهای ما روز 13 ژانویه ساعت 10:17 AM توسط خانم یا آقای ROBAR دریافت شد. باشیم تا خوان بعد..![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)