صفحه 574 از 5471 نخستنخست ... 7447452456456556656756856957057157257357457557657757857958058158258358462467410741574 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,731 تا 5,740 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    Software engineering

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان من عضو جدید هستم... به همراه همسرم اقدام کردیم... رشته تحصیلیم و رزومه ام جز لیست مشاغل هست... تاریخ نامه برای ارسال مدارکمون 5 اکتبر 2009 هستش و الان در حال ترجمه مدارکمون هستیم...یه سوال داشتم که از الان موجب نگرانی من شده... عموی من که ساکن در کاناداست و 5 امتیاز برامون محسوب میشه فرم T4 رو ندارن! به نظرتون کسری مدارک می خوریم؟ ((((

و اینکه اگر مدارکمون رو تو همین ماه جاری بفرستیم حداکثر زمانی که برای مدیکال لازمه چقدره؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام به دوستان عزیز
    من ی سوال خیلی مهم داشتم.
    من حدود ۱۰ ماه است که در پندینگ هستم و احتمال میدم تا ۲ یا ۳ ماه دیگر برم برای مدیکال. من تو فرمم مجرد فرستاده بودم، اما ۵ ماه دیگر میخوام ازدواج کنم. من شنیدم که اگه PR من تنها بیاد، اون موقع اقدام کردن برای PR خانومم سخت میشه. به نظرتون لازم هاست که به کانادا اطلاع بدم که دارم ازدواج میکنم یا بزارم شرایط نرمال پیش بره ؟ کسی میدونه اقدام کردن PR برای همسر آدم چقد طول میکشه و اینکه آیا باید از هم دور باشیم یا نه؟

خیلی ممنون از همه دوستان عزیز

احسان

نقل قول نوشته اصلی توسط esn نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز
    من حدود ۱۰ ماه است که در پندینگ هستم و احتمال میدم تا ۲ یا ۳ ماه دیگر برم برای مدیکال. من تو فرمم مجرد فرستاده بودم، اما ۵ ماه دیگر میخوام ازدواج کنم. من شنیدم که اگه PR من تنها بیاد، اون موقع اقدام کردن برای PR خانومم سخت میشه. به نظرتون لازم هاست که به کانادا اطلاع بدم که دارم ازدواج میکنم یا بزارم شرایط نرمال پیش بره ؟ کسی میدونه اقدام کردن PR برای همسر آدم چقد طول میکشه و اینکه آیا باید از هم دور باشیم یا نه؟

احسان
    جواب سوالتونو نمیدونم اما 10 ماه؟؟؟؟؟!!! تا حالا بالای 6 ماه پندینگ ندیده بودم، سایر دوستان چی؟ کسی هست که بالای 6 ماه پندینگ باشه؟
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

با سلام
    آيا با امتياز 67 هم امكان wave شدن وجود دارد؟

Post پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط shida نمایش پست ها
    از لطف تمامی دوستان ممنون هر کدوم از دوستان به یک جنبه اشاره کرده بودند و دید خوبی به من داد یک سوال دیگه :امتیاز تحصیل پزشک عمومی 20 هست؟ مورد عیر این دیدید؟
    سلام
    امتیاز پزشک قاعدتاً 25 باید باشد ولی برای بعضی پرونده ها مثل اینکه 20 حساب کردند.

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    جواب سوالتونو نمیدونم اما 10 ماه؟؟؟؟؟!!! تا حالا بالای 6 ماه پندینگ ندیده بودم، سایر دوستان چی؟ کسی هست که بالای 6 ماه پندینگ باشه؟
    صبا جان،
    پرونده ایشان در دمشق نیست و ایشان ظاهرا از کشور دیگری مدارک را به بوفالو ارسال کردند.
    برای من هم جالب بود که مدت زمان انتظار ایشان قابل مقایسه با پرونده های دمشق نیست. (البته شایدهم ایشان از قوانین جدید استفاده نکرده باشند)
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    ممنون از نظرتون. نظر شما کاملاً درسته. ولی مشکل از اینجا ناشی می شه که اگر من بگم دکترا دارم و تو بخش ارایه مدارک، نتونم مدرک رسمی دال بر این موضوع ارایه بدم، فکر می کنم به مشکل بر می خورم. یا شایدم چون از نظر امتیاز فرقی نمی کند، واسشون مهم نیست و من می تونم صرفاً با فوق لیسانس کارم و انجام بدم؟ واقعیت اینه که چون دکترا خیلی گرون می شود، دنبال گزینه هایی هستم که مجبور نشوم مدرک رسمی دکترا ارایه بدم. به نظرتون می شه موقع ارسال مدارک تو یک نامه ضمیمه بگم که چون دکترا خیلی گرون می شود، نمی توانم مدرک رسمی ارایه بدم ولی من واقعیت نوشتم.
    انتخاب با خودتونه، ولی خیلی راحت میتونین آخرین مدرک رو کارشناسی ارشد بزنین و در یک نامه توضیح بدین که هنوز موفق به گرفتن مدارک دکتراتون نشدین.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط esn نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز

احسان
    سلام،
    با احتساب زمانبندی های شما، نمیتوانید پرونده را آپدیت کنید.
    بعد از گرفتن PR، شش ماه تا یک سال زمان میبرد که PR همسرتان را دریافت کنید.
    در بین روشهای مختلف مهاجرت، بیشترین اولویت را برای پرونده همسران درنظر میگیرند که کمترین زمان انتظار را متحمل شوند. (و یکی از طولانیترین پروسه های مهاجرت، پروسه انتقال والدین است!)
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط mhy77 نمایش پست ها
    با سلام
    آيا با امتياز 67 هم امكان wave شدن وجود دارد؟
    با هر امتیازی این امکان وجود داره. اگر امتیاز کمتر از 67 باشه، پرونده اصلا بررسی نمیشه، در غیر اینصورت پروسه بررسی شروع میشه و اگر همه چیز مطابق میل آفیسر عزیز باشه بالاخره 6 ماه تا یکسال بعد از فرستادن مدارک به دمشق، ویزاتون میرسه.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Post پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    سلام
    با توجه به شواهد گویا مدت انتظار پندیدگ طولانی تر شده.ما که توی 5 ماهیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)