صفحه 166 از 476 نخستنخست ... 66116156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176216266 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,651 تا 1,660 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    آقایان خانم ها برادران خواهران عزیزان دوستان مهربانان .
    چند بار باید بگیم لطفا اصل نامه بیمه تامین اجتماعی را بذارید توی آپ دیت و بفرستید برای اداره مهاجرت . خواهش میکنم توجه کنید . بعد ریجکت میشید میایید میگید اشتباه کردم حالا چی کار کنم خواهش میکنم حواستون رو جمع کنید اصل نامه بیمه تامین اجتماعی
    عذر میخوام منظورتون چیه؟ ینی نامه ی فارسی تامین اجتماعی رو بذاریم توی پاکت؟
    اونا مگه میفهمن چیزی ازش؟ o.O

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط light-blue نمایش پست ها
    بله دوست عزیز
    نامه سابقه کار و سابقه بیمه باید اصلش رو به ترجمه اتچ کرده بفرستید.
    بله میفهمن چیزی ازش.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

بله می فهمند اونجا آفیسر فارسی زبان هم هست.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

نکاتی که من نمیدونستم برای آپدیت و باعث کندی کارهام شد رو میگم که شما بدونید و معطلش نشید:

۱. برای گرفتن سابقه ی کار از بیمه (تامین اجتماعی) باید یک درخواست رسمی از کارفرما روی سربرگ شرکت داشته باشید با مهر اون شرکت، البته متنش اصلا مهم نیست، ولی یه نامه میخوان، کل پروسه هم ۲۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
    ۲. برای اینکه بتونین فیش حقوقتون ترجمه رسمی با مهر دادگستری بشه باید اولا روزنامه رسمی شرکت یا مجوز فعالیتش رو که مهر شرکت و امضای رییس شرکت پاش هست رو داشته باشین، دوما فیش حقوقیتون روی سربرگ شرکت باشه (البته مال ما چون شرکت خصوصیه اینطوریه، مال شرکت های دولتی احتمالا مشکلی نداره) و همچنین باید مسئولش زیر نامه ی فیش حقوقی رو مهر و امضا کنه،
    ۳. این مورد که من اصلا نمیدونستم/شایدم حواسم نبود بهش اینه که مدارکی که ترجمه میشه یک سال معتبر هستن و یک جاش تاریخ خورده، من به خیال خودم زرنگی کرده بودم و دو سال پیش چند تا نسخه بیشتر از ترجمه گرفته بودم برای روز مبادا که نزدیک بود این نسخه های اکسپایر رو بفرستم، حالا مجبور شدم برم بگم که دوباره بهم بدن ترجمه رو

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،

اگه در ایمیل آپدیتتون فرم رشته های نظام مند هم خواسته شده، فراموش نکنید که اونم امضا کرده و ارسال کنید. با توجه به اینکه رشته اتون کامپیوتره احتمالا خواسته شده.
    از ایمیل آپدیتتون پرینت بگیرید و امضا کنید و روی مدارک بگذارید.

موفق باشید!
    سلام و ممنون از پاسخ دوست گرامیم

۱. عذر میخوام این فرم رشته های نظام مند چی هست؟ من جایی از ایمیل ندیدم چنین چیزی،
    میشه اگه امکانش هست دوستان من رو بیشتر راهنمایی کنند؟

۲.آیا من باید تا ۹۰ روز این مدارک رو پست کرده باشم یا اینکه ۹۰ روزه به دستشون برسه؟
    با توجه به مشکلی که برای من پیش اومد و نامه ی آپدیت دیر به دستم رسید و الان کمتر از یک هفته وقت دارم ، و اینکه تازه هفته بعد ترجمه هام به دستم میرسه و عاشورا تاسوعا هم تعطیله من نمیدونم چطور میشه وضعیتم

با تشکر

سؤال دیگه هم دارم،‌ مدرک لیسانس من مهندسی نرم افزار هست (۱۲ امتیازی)، من دو سال پیش یک مدرک فوق هوش مصنوعی هم گرفتم(۶ امتیازی اگه جزو Computer Science حسابش کنن)،
    1.من اگه بگم که این مدرک فوق هوش مصنوعی رو گرفتم امتیاز رشته ی من میشه ۶ و دیگه ۱۲ امتیازی حساب نمیشه؟ نمیشه بگم من فوق دارم ولی رشته ای که باهاش اقدام میکنم همون لیسانسمه؟ اگه هم نخوام بگم این مدرک رو گرفتم پس بگم توی این دو سال وقفه توی کارم داشتم چی کار میکردم؟

2. اگه مدرک رو از خارج از کشور گرفته باشیم چیکارش باید بکنیم؟ ترجمه کنیم؟ بعد کجا مهر بزنه؟ اصلا چی کارش باید کرد؟

با تشکر
    ویرایش توسط light-blue : October 29th, 2014 در ساعت 12:21 PM

Junior Member

یک سؤال دیگه هم دارم،‌ مدرک لیسانس من مهندسی نرم افزار هست (۱۲ امتیازی)، من دو سال پیش یک مدرک فوق هوش مصنوعی هم گرفتم(۶ امتیازی اگه جزو Computer Science حسابش کنن)،
    من اگه بگم که این مدرک فوق هوش مصنوعی رو گرفتم امتیاز رشته ی من میشه ۶ و دیگه ۱۲ امتیازی حساب نمیشه؟ نمیشه بگم من فوق دارم ولی رشته ای که باهاش اقدام میکنم همون لیسانسمه؟
    اگه هم نخوام بگم این مدرک رو گرفتم پس بگم توی این دو سال وقفه توی کارم داشتم چی کار میکردم؟
    با تشکر
    دوست گرامی

مدارک شما باید 90 روز از تاریخ دریافت نامه بروزرسانی مدارک بدستشون برسه!

Vous disposez d’un délai de 90 jours suivant la date d’envoi de la présente lettre pour nous transmettre

شما با توجه به وقت کمی که دارید بهتره مدارک مورد نیاز را سریعا تهیه کنید و تا 90 روزبه پست سریع تحویل بدید.

این رو هم حساب کنید که حداقل 2 تا 3 روز DHL یا TNT برای تحویل مدارکتون طول میدن!

شما در زمان اقدام، بر اساس لیسانس کامپیوتر تقاضا دادید و 10 امتیاز باید از لیسانس و 12 امتیاز از رشتتون بگیرید!

میتونید وجود مدرک فوق لیسانستون را هم که مرتبط با رشتتون هست اعلام کنید در Appendix B و امکان داره 2 امتیاز هم از فوق لیسانستون بگیرید.

به بعضی از متقاضیان امتیاز فوق را دادند و به بعضیها نه! شما بهرحال دریافت فوق لیسانستون را اعلام کنید. امیدوارم که امتیاز فوق را هم دریافت کنید

موفق باشید
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1981 نمایش پست ها
    دوست گرامی

مدارک شما باید 90 روز از تاریخ دریافت نامه بروزرسانی مدارک بدستشون برسه!

Vous disposez d’un délai de 90 jours suivant la date d’envoi de la présente lettre pour nous transmettre

شما با توجه به وقت کمی که دارید بهتره مدارک مورد نیاز را سریعا تهیه کنید و تا 90 روزبه پست سریع تحویل بدید.

این رو هم حساب کنید که حداقل 2 تا 3 روز DHL یا TNT برای تحویل مدارکتون طول میدن!

شما در زمان اقدام، بر اساس لیسانس کامپیوتر تقاضا دادید و 10 امتیاز باید از لیسانس و 12 امتیاز از رشتتون بگیرید!

میتونید وجود مدرک فوق لیسانستون را هم که مرتبط با رشتتون هست اعلام کنید در Appendix B و امکان داره 2 امتیاز هم از فوق لیسانستون بگیرید.

به بعضی از متقاضیان امتیاز فوق را دادند و به بعضیها نه! شما بهرحال دریافت فوق لیسانستون را اعلام کنید. امیدوارم که امتیاز فوق را هم دریافت کنید

موفق باشید
    سپاس از شما

بعد یه سؤال دیگه، من اگه توی Appendix B بگم که فوق گرفتم باید مدارک اون رو هم ضمیمه کنم؟ با توجه به اینکه فوق لیسانسم رو از یک کشور خارجی گرفتم و مدرک دانشگاهم و ریز نمرات به زبان انگلیسی هست چی رو باید براشون بفرستم؟ اصل مدرک رو که نمیتونم بفرستم. جایی هست که تایید کنه یه کپی از مدرک رو یا چیز دیگه ای؟ مثلا اگه برم دفتر خونه میشه کپی برابر اصلی یا یه چیزی که ارزش قانونی داشته باشه بگیرم؟

پ.ن: من زنگ زدم دارالترجمه انگار میگه اونا مدارک خارجی رو کپی برابر اصل میکنن، البته نفهمیدم چطوری، گفت که مهر مترجم میخوره پاش !

با تشکر

Junior Member

سپاس از شما

بعد یه سؤال دیگه، من اگه توی Appendix B بگم که فوق گرفتم باید مدارک اون رو هم ضمیمه کنم؟ با توجه به اینکه فوق لیسانسم رو از یک کشور خارجی گرفتم و مدرک دانشگاهم و ریز نمرات به زبان انگلیسی هست چی رو باید براشون بفرستم؟ اصل مدرک رو که نمیتونم بفرستم. جایی هست که تایید کنه یه کپی از مدرک رو یا چیز دیگه ای؟ مثلا اگه برم دفتر خونه میشه کپی برابر اصلی یا یه چیزی که ارزش قانونی داشته باشه بگیرم؟

پ.ن: من زنگ زدم دارالترجمه انگار میگه اونا مدارک خارجی رو کپی برابر اصل میکنن، البته نفهمیدم چطوری، گفت که مهر مترجم میخوره پاش !

با تشکر
    دوست گرامی

باید کپی برابر اصل مدرک فوق و ریزنمراتتون را براشون ارسال کنید!

شما میتونستید کپی برابر اصل مدارک تحصلیلتون را برای همچین زمانی که لازم میشه از یک نوتاری یا همون دفترخانه در کشور مربوطه انجام بدید.

اگر مدرک شما مهربین اللمللی آپوستیل بارکد دار داشته باشه موردی نداره! شما میتونید در دفترخانه کپی برابر اصل کنید و بفرستید و اونها خودشون با چک کردن

مهر بین المللی آپوستیل از صحت مدرک شما آگاه میشن

موفق باشید
    ویرایش توسط ehsan1981 : October 29th, 2014 در ساعت 01:52 PM
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

Junior Member

دوستان سلام. اشکالی نداره گواهیهای شغلی شرکتهای قبلی تاریخش مال قبل باشه ؟ چون همون زمان که از اون شرکتها خارج شدم گواهی شغلی گرفتم . ولی تاریخ نامه مال همون زمان هست. ممنون
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)