نگران نباشید،
اگر جایی اطلاعات نادرست اظهار نکردید، نظیر اینکه از اون شرکت بیمه داشتید در صورتی که بیمه ای در کار نبوده، و اگر سابقه کار دیگه ای که همزمان بوده و با بیمه بوده ارائه دادید مشکلی نباید پیش بیاد!
می تونن تجربه کار بدون بیمه شما را در نظر نگیرند و تنها به سابقه کار با بیمه امتیاز بدهند، چون طبق قوانین بیمه، داشتن بیمه از دو جا همزمان امکان پذیر نیست. شما هم اطلاعات مربوط به تمام تجربیات کاریتون با بیمه و بدون بیمه را ارائه دادید.
موفق باشید
ویرایش توسط ehsan1981 : October 30th, 2014 در ساعت 03:12 PM
ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید.
من سال2011 اقدام کردم اون وقت شرایطم این بود: رشته عمران 6 امتیازی - سن: 37 - سن همسر 37 و رشته عمران - با بیش از 12 سال سابقه کار با بیمه هم من هم همسر-
مذرک ایلتس من با 5.5 امتیاز - بدون امتحان زبان فرانسه-
حالا آپدیت اومده و شرایط ما کما فی اسابق هست + سنمون شده 40 - رشته 12 امتیازی - امکا تازه هر دو امتحان فرانسه دادیم که هیچ امیدی هم به اینکه نتیجه b2 بگیریم هم نداریم اما در هر حال نتیجه هم تا قبل از پایان 90 روز مهلتمون نمیاد. حالا شما میشه بگید ما با ید مدرک بروز کنیم و بفرستیم؟
یا نفرستیم؟
اگر بفرستیم اشاره ای به امتحان فرانسه که توش شرکت کردیم رو بکنیم یا نه؟
و اصلا الان امتیاز ما با همه این موارد چند میشه و چطور حساب میشه؟
اگر مدارک رو بفرستیم و به امتحان فرانسه اشاره نکنیم اونا پروندمون رو میبندن با توجه به کمبود امتیاز یا فرصت ارسال مدارک رو میدن مجدد؟
مرسی از راهنماییتون.
رشته 12امتيازي...تحويل مدارك به منترال 22 جولاي2011(22/7/2011) ايميل كلاينت 14 سپتامبر 2011(14/9/2011) تهيه نامه برداشت پول در منترال 7 سپتامبر 2011(7/9/2011) دريافت نامه برداشت پول 6 اكتبر 2011(6/10/2011) درخواست آپدیت مدارک 28 اوت 2014
از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
کسی از دوستان میدونه اپدیت الان دقیقا تا چه تاریخی اومده؟ برای رشته صفر امتیازی و فایل نامبر اواسط اکتبر 2011 میشه تخمین زد کی نامه میزنن؟
امکان داشتن یا نداشتن رد کردن بیمه از دوجا و اونهم بصورت همزمان؟؟
میتونه از دو جای مختلف و در تاریخهای متفاوت رد شده باشه که بر اساس جمعشون به شما امتیاز سابقه کاری بدهند.
قوانین بیمه را تا جایی که میدونم، امکان رد کردن همزمان بیمه از دو جا امکان پذیر نیست. دوستان دیگه اگر اطلاعات کامل تر دارند میتونند به اشتراک بگذارند
ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲
ببخشید یکی به من گفت که باید از مدارک ترجمه شده هم کپی بگیرم و برابر اصل کنم بفرستم!
مگه نباید یه ترجمه بفرستیم یه کپی از مدارک فارسی که برابر اصل شده؟
میدونم خیلی صحبتش عجیبه، ولی از اونجایی که تا بحال خیلی چیز های عجیب و غریب شنیدم از این کبک، میخواستم از شما بپرسم آیا این صحت داره؟
مثلا اینجا
فقط کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی رو بعلاوه ی یک نسخه ترجمه شده اش رو میدم دیگه، درسته؟Copie certifiée conforme de votre acte de naissance
Pour : Requérant principal R
Original de la traduction
Pour : Requérant principal R
با تشکر
از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
سلام دوستان یه سوال برای من پیش اومده شدیدن احتیاج به کمک دارم .ما خارج از کشور هستیم اگر از ما اپدیت مدارک بخوان چی کار باید بکنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)