صفحه 576 از 5471 نخستنخست ... 7647652656656756856957057157257357457557657757857958058158258358458558662667610761576 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,751 تا 5,760 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط farzady نمایش پست ها
    سلام
    يكي از دوستان بود كه مداركش 2 ژانويه رسيده بود سوريه ، خبر جديدي نشده؟
    من مداركم 4 ژانويه رسيده ولي تا حالا هيچ خبري نشده ، حالا بايد منتظر نامه با ايميل باشم يا نامه با پست مي آيد؟
    ایمیلی ارسال نمیشود. بعد از حدود 2 هفته (البته حداقل) فایل نامبرتون با پست می آید و در سایت هم بعد از 1-2 هفته status تون عوض میشه به Received by visa officeیا اصطلاحا همون pending

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام مجدد پیمان جان. چند سوال داشتم:
    1-جلوی گزینه YOUR STATUS IN THAT COUNTRY چی بنویسم؟
    2-من معافیت خرید خدمتم. none بزنم؟
    3- در گزینه هایی مثل personal history,... تاریخهااز بالا به پایین کم بشه؟ یا بر عکس
    4-گزینه های your proficiency in english رو چی بزنم؟احتمال میدم ielts 6 6.5 بگیرم
    ویرایش توسط sami008 : January 16th, 2010 در ساعت 11:11 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    سلام مجدد پیمان جان. چند سوال داشتم:
    1-جلوی گزینه YOUR STATUS IN THAT COUNTRY چی بنویسم؟
    2-من معافیت خرید خدمتم. none بزنم؟
    3- در گزینه هایی مثل personal history,... تاریخهااز بالا به پایین کم بشه؟ یا بر عکس
    1. من نمی دونم منظورتان کدام کشور است اگر مربوط به ایران است بنویسید Citizen ولی اگر منظور کشورهای غیر از ایران است بستگی به وضعیتتان در آن کشور دارد؟؟؟؟
    2. exempted
    3. جدیدترین بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    شما در کل مدارکی که مدارک هویتی شما است نباید اصلش را ارسال کنید مثل شناسنامه گذرنامه دانشنامه
    مدارک دیگر را باید اصلش را ارسال کنید دیگه. گواهی سابقه کار را برای چه می خواهید پیش خودتان نگه دارید و یا گواهی سو پیشینه که سه ماه از صدورش باطل می شود و همینطور ریزنمرات دانشگاه که همیشه می توانید از دانشگاه بگیرید
    ظاهراً همه ی دانشگاهها ریز نمرات رو دوباره نمیدن، مثلاً من هر چی خواهش و تمنا کردم دانشگاه بیشتر از یک نسخه ریز نمرات رو به من نداد، حتی از وزارتخونه هم خواستم اجازه بدن دانشگاه یه نسخه دیگه از ریز نمرات رو به من بده باز هم قبول نکردند!!
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    فکر کنم یه خبر خوب دارم برای تمام دوستان منتظر مدیکال، متن زیر دیروز به یکی از دوستان من ایمیل شده که بیش از 5 ماه از IN PROCESS شدنش میگذره :
    Please note that your application has reached the medical examination stage. To prevent delays caused by normal mailing service, you have the opportunity to choose between:

a) Either to come in person to Damascus, Syria or to authorise someone on your behalf to pick up your medical instructions and forms or;

b) To arrange with your commercial courier company to pick them up on your behalf, the courier company will need the following information: your file number, our below mentioned phone number and that the envelope is at the visa section.

If you feel that this is difficult to do, please advise our office and provide us with a reliable mailing address, so we can send your medicals. If you do not respond to this email within ten days, your medical forms and instructions will be sent to you via regular post to the address we have on file
    5 ماه فقط in process؟ کلاً چند ماه از رسیدن مدارکش به سوریه گذشته؟؟
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

ممنون
    -گزینه های your proficiency in english رو چی بزنم؟احتمال میدم ielts 6 6.5 بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    ظاهراً همه ی دانشگاهها ریز نمرات رو دوباره نمیدن، مثلاً من هر چی خواهش و تمنا کردم دانشگاه بیشتر از یک نسخه ریز نمرات رو به من نداد، حتی از وزارتخونه هم خواستم اجازه بدن دانشگاه یه نسخه دیگه از ریز نمرات رو به من بده باز هم قبول نکردند!!
    ولی به هر حال باید حاضر باشند به هر جایی که می خواهید ارسالش کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    ممنون
    -گزینه های your proficiency in english رو چی بزنم؟احتمال میدم ielts 6 6.5 بگیرم
    زیاد مهم نیست چون امتیاز زبان از روی کارنامه تان محاسبه خواهد شد نه چیزی که مدعی بودید
    شما Moderate و High یکی در میان بزن. در ضمن به هر حال طوری نزنید که مجموع امتیازاتتان کمتر از 67 شود

سلام به همه دوستان
    لطفاً منو راهنمایی کنید.
    17 دسامبر مدارکم تحویل سیدنی شده، دارم خودم رو برای امتحان TEF آماده می کنم. موسسه کوثر فروردین امتحان برگزار می کنه و قطب اردیبهشت و خرداد. از دوستان با تجربه به نظرتون من مهلت 120 روزم از کی شروع می شه و آیا امتحان اردیبشهت دیر نیست با توجه به اینکه حدوداً 20 روز بعد از امتحان کارنامه آماده می شه. ممنون می شم راهنماییم کنید با توجه به اینکه مهلت ثیت نام قطب فردا می باشد .وقت زیای برای تصمیم گیری ندارم
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    سلام، با اين شرايطي كه گفتيد آيا شما اصل مدارك رو ارسال كرديد ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)