فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
دوستان من مدارکم توی april رسیده به دست سفارت کانادا توی دمشق. کسی می دونه پروسه چقدر طول می کشه؟
Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
سلام، در مواردي كه بيمه وجود نداره و نمي خواهيد هم به تاييد وزارت خارجه برسه، در چنين حالتي اگر از دارالترجمه بخواهيم كه بعد از ترجمه فقط به تاييد دادگستري برسونه آيا اين كار رو انجام ميدهند ؟ چون ظاهرا بعضي دارالترجمه ها در چنين حالتي فقط ترجمه مي كنند. حتي بدون تاييد دادگستري . ممنون
سلام، من مدارکم رو چهارشنبه برای کانادا ارسال کردم ولی متاسفانه فراموش کردم از اصل فیش پول پرداختیم که برای اونها فرستادم یک کپی برای خودم نگه دارم!!! حالا برای مرحله بعدی (ارسال مدارک به دمشق) که باید کپی این فیش رو بفرستم چکار کنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)