صفحه 578 از 5471 نخستنخست ... 7847852856856957057157257357457557657757857958058158258358458558658758862867810781578 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,771 تا 5,780 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Lightbulb پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    مگر دارالترجمه روزنامه رسمی مطالبه نمیکند؟
    روزنامه رسمی را درالترجمه موقعی مطالبه می کند که شما می خواهید ترجمه را به تایید وزارت امورخارجه هم برسانید. که احتیاجی به این کار نمی باشد.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    مرسی از پاسخ دوستان
    اما به نظر بعید بیاد که با زمان بندی های فعلی یک ماهه نامه فابل نامبر صادر بشه. ولی باز هم به قول شما نمیشه خیلی حساب کرد. من تصمیم گرفتم که برای اردیبهشت ثبت نام کنم و اگه فرصت کافی برای ارسال مدرک فرانسه نداشتم دوباره آیلتس شرکت کنم. چون به خاطر نیم نمره ریدینگ از 16 امتیاز زبان اول 14 گرفتم و امتیازم شده 65. حالا بر حسب علاقه تصمیم گرفتم این دو امتیاز رو با فرانسه جبران کنم. ولی اگر مشکل زمانی داشته باشم باید دوباره آیلتس شرکت کنم. نظر دوستان در این باره چیه؟
    با سپاس

به نظر من اگر بر روي زبان انگليسي وقت بگذاريد به مراتب بهتر است
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام،
    رشته تحصیلی شما مهم نیست، سوابق کاریتان اهمیت دارد. اگر در یکی از 38 شاخه اعلام شده حداقل یکسال سابقه کار دارید، میتوانید برای مهاجرت اقدام کنید.
    ممنون از راهنماییتون آیا سابقه بیمه هم ضروری هست ؟؟؟؟؟؟؟

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط jahanshahi نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون آیا سابقه بیمه هم ضروری هست ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    خير بيمه لازم نيست ولي اگر داشته باشيد براي محكم كاري بد نيست

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

دوستان من مدارکم توی april رسیده به دست سفارت کانادا توی دمشق. کسی می دونه پروسه چقدر طول می کشه؟
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

نقل قول نوشته اصلی توسط i_karimi نمایش پست ها
    دوستان من مدارکم توی april رسیده به دست سفارت کانادا توی دمشق. کسی می دونه پروسه چقدر طول می کشه؟
    سلام،
    شما در چه مرحله ای هستید؟
    یعنی مدیکال را دریافت نکردید؟!
    تاجایی که من میدانم بعضی از دوستان که همزمان با شما اقدام کرده اند پاسپورت ریکوئست هم شده اند!
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Wink پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام،
    شما در چه مرحله ای هستید؟
    یعنی مدیکال را دریافت نکردید؟!
    تاجایی که من میدانم بعضی از دوستان که همزمان با شما اقدام کرده اند پاسپورت ریکوئست هم شده اند!

نه دوست عزیز ! هنوز هستند کسانی که آپریلی هستند و تاکنون جواب نگرفته اند ! از جمله خود من !
    وقتی خودشون گفته اند 12 ماه ، بایستی تا 12 ماه صبر و تامل کرد !

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    روزنامه رسمی را درالترجمه موقعی مطالبه می کند که شما می خواهید ترجمه را به تایید وزارت امورخارجه هم برسانید. که احتیاجی به این کار نمی باشد.
    سلام، در مواردي كه بيمه وجود نداره و نمي خواهيد هم به تاييد وزارت خارجه برسه، در چنين حالتي اگر از دارالترجمه بخواهيم كه بعد از ترجمه فقط به تاييد دادگستري برسونه آيا اين كار رو انجام ميدهند ؟ چون ظاهرا بعضي دارالترجمه ها در چنين حالتي فقط ترجمه مي كنند. حتي بدون تاييد دادگستري . ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، در مواردي كه بيمه وجود نداره و نمي خواهيد هم به تاييد وزارت خارجه برسه، در چنين حالتي اگر از دارالترجمه بخواهيم كه بعد از ترجمه فقط به تاييد دادگستري برسونه آيا اين كار رو انجام ميدهند ؟ چون ظاهرا بعضي دارالترجمه ها در چنين حالتي فقط ترجمه مي كنند. حتي بدون تاييد دادگستري . ممنون
    کسی شما را نمی تواند مجبور کند که ترجمه هاتون حتما باید به تایید وزارت امورخارجه برسد. از دارالترجمه بخواهید فقط به تایید دادگستری برساند.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی-امیرکبیر(فوق لیسانس)_علم وصنعت(لیسانس)

سلام، من مدارکم رو چهارشنبه برای کانادا ارسال کردم ولی متاسفانه فراموش کردم از اصل فیش پول پرداختیم که برای اونها فرستادم یک کپی برای خودم نگه دارم!!! حالا برای مرحله بعدی (ارسال مدارک به دمشق) که باید کپی این فیش رو بفرستم چکار کنم؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)