راستی من مدارکم رو از DHL خیابان وزرا فرستادم و 72000 تومان شد. به نظر شما زیاد نیست؟
این مورد مربوط به سیستم قدیمی مهاجرت بود که شما نقداً یک پولی به سفارت کانادا در تهران پرداخت می نمودید اون ها هم به شما یک رسید می دادند. در مرحله بعدی که مدارک را برای اولین بار به سفارت کانادا در دمشق ارسال می کردید حتماً باید این رسید را ضمیمه می کردید. الان شما مدارک را به سیدنی می فرستید، سیدنی به شما رسیدی نمی دهد که! وانگهی رسید کسی که با کردیت کارت هزینه را پرداخت کرده چه می شود؟ پر کردن فرم 5612 که دلیل به وصول شدن مبلغ مهاجرتی شما نمی شود. و همینطور این مانی اوردر که شما به سیدنی ارسال کردید که هنوز نقد نشده است تا به عنوان مدرکی دال بر پرداخت وجه بشود ازش استفاده نمود.
در سیستم جدید تا هزینه ی Application Fee وصول نشود پرونده از سیدنی به سفارت کانادا در دمشق ارجاع نمی شود پس منطقی نیست سفارت کانادا در دمشق از شما رسید پرداختی هزینه ی اولیه مهاجرت را بخواهد.
موفق باشید
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
سلام
فوري
سوالي مهمي داشتم. سال 87 مدرك كارشناسي ارشدم روگرفتم. وقبل ازشروع تحصيلم دراين مقطع 19 ماه سابقه كاربامدرك كارشناسي داشتم. ضمن تحصيل ارشدتاكنون نيزشاغل هستم. بااحتساب سابقه كارقبل ازكارشناسي ارشدامتيازكامل 21 روميگرفتم. اما امروزيكي ازوكيلا زنگ زدوگفت نه سابقه 19 ماه حساب نمي شه اگه مي خواي با مدرك ارشدت اقدام كني ونمره حدود17براي سابقه كارت داري چون سابقه قبل ازارشدمحسوب نمي شه. خواهشمندم اگه اطلاعاتي دراين زمينه داريددريغ نفرماييد.
متشكرم
مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم فکر میکنین از الان زوده سراغ پلیس+10 برم و گرفتن گواهی کار و دیگه مراحل قسمت دوم بروم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)