صفحه 580 از 5471 نخستنخست ... 8048053057057157257357457557657757857958058158258358458558658758858959063068010801580 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,791 تا 5,800 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    شما در چه مرحله ای هستید؟
    یعنی مدیکال را دریافت نکردید؟!
    تاجایی که من میدانم بعضی از دوستان که همزمان با شما اقدام کرده اند پاسپورت ریکوئست هم شده اند!
    نه دوست عزیز من هیچی دریافت نکردم!
    نکنه یه مشکلی هست که به من تا حالا هیچی نگفتن؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط i_karimi : January 16th, 2010 در ساعت 04:46 PM
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

من پاسپورتم سوم مرداد ماه منقضی میشه آیا نیاز هست برای پاسپورت جدید اقدام کنم ؟من مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم و برای سوم و دهم بهمن و همچنین اول اسفند امتحان آیلتس ثبت نام کردم و پاسپورتم به ععنوان آی دی معرفی کردم فکر میکنین از الان اقدام کنم واسه پاسپورت جدید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    سلام
    فوري
    سوالي مهمي داشتم. سال 87 مدرك كارشناسي ارشدم روگرفتم. وقبل ازشروع تحصيلم دراين مقطع 19 ماه سابقه كاربامدرك كارشناسي داشتم. ضمن تحصيل ارشدتاكنون نيزشاغل هستم. بااحتساب سابقه كارقبل ازكارشناسي ارشدامتيازكامل 21 روميگرفتم. اما امروزيكي ازوكيلا زنگ زدوگفت نه سابقه 19 ماه حساب نمي شه اگه مي خواي با مدرك ارشدت اقدام كني ونمره حدود17براي سابقه كارت داري چون سابقه قبل ازارشدمحسوب نمي شه. خواهشمندم اگه اطلاعاتي دراين زمينه داريددريغ نفرماييد.

متشكرم
    دوست عزیزم وکیل محترم مزخرف فرمودن! (عذرخواهی) سابقه کار 19 ماهه شما هم محاسبه میشه بنابراین اصلا نگران نباشین
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

اگه میشه یه وبسایت فارسی واسه مرحل مرحله دوم فرستادن مدارک به دمشق برام معرفی کنین

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    سلام
    فوري
    سوالي مهمي داشتم. سال 87 مدرك كارشناسي ارشدم روگرفتم. وقبل ازشروع تحصيلم دراين مقطع 19 ماه سابقه كاربامدرك كارشناسي داشتم. ضمن تحصيل ارشدتاكنون نيزشاغل هستم. بااحتساب سابقه كارقبل ازكارشناسي ارشدامتيازكامل 21 روميگرفتم. اما امروزيكي ازوكيلا زنگ زدوگفت نه سابقه 19 ماه حساب نمي شه اگه مي خواي با مدرك ارشدت اقدام كني ونمره حدود17براي سابقه كارت داري چون سابقه قبل ازارشدمحسوب نمي شه. خواهشمندم اگه اطلاعاتي دراين زمينه داريددريغ نفرماييد.

متشكرم
    منم سابقه کارم قبل از ارشدمه. با این حساب سابقه قبل از ارشد حساب نمیشه؟ اگه اینجوری باشه که من از همین الان رد شدم رفت!!!!!
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم فکر میکنین از الان زوده سراغ پلیس+10 برم و گرفتن گواهی کار و دیگه مراحل قسمت دوم بروم؟
    چرا زود باشه؟؟ هر چی سریع تر این کارهارو انجام بدین استرستون در اواخر کار کمتر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    اگه میشه یه وبسایت فارسی واسه مرحل مرحله دوم فرستادن مدارک به دمشق برام معرفی کنین
    http://ranadp.blogspot.com/2009/09/blog-post_09.html

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    این مورد مربوط به سیستم قدیمی مهاجرت بود که شما نقداً یک پولی به سفارت کانادا در تهران پرداخت می نمودید اون ها هم به شما یک رسید می دادند. در مرحله بعدی که مدارک را برای اولین بار به سفارت کانادا در دمشق ارسال می کردید حتماً باید این رسید را ضمیمه می کردید. الان شما مدارک را به سیدنی می فرستید، سیدنی به شما رسیدی نمی دهد که! وانگهی رسید کسی که با کردیت کارت هزینه را پرداخت کرده چه می شود؟ پر کردن فرم 5612 که دلیل به وصول شدن مبلغ مهاجرتی شما نمی شود. و همینطور این مانی اوردر که شما به سیدنی ارسال کردید که هنوز نقد نشده است تا به عنوان مدرکی دال بر پرداخت وجه بشود ازش استفاده نمود.
    در سیستم جدید تا هزینه ی Application Fee وصول نشود پرونده از سیدنی به سفارت کانادا در دمشق ارجاع نمی شود پس منطقی نیست سفارت کانادا در دمشق از شما رسید پرداختی هزینه ی اولیه مهاجرت را بخواهد.
    موفق باشید
    گویا سیدنی به همراه فایل نامبر برای شما رسید پرداختی مانی اردر را هم ارسال می نماید. پس بهتر است این رسید را به همراه مدارک به دمشق ارسال نمایید نه کپی مانی اوردر را.

Junior Member Serena آواتار ها

من مداركمو سه شنبه فرستادم با DHL و 59000 تومان دادم، ولي تا جاييكه يادمه اينجا رقمهاي پايين تر هم شنيده بودم!
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

Junior Member Serena آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    راستی من مدارکم رو از DHL خیابان وزرا فرستادم و 72000 تومان شد. به نظر شما زیاد نیست؟
    من مداركمو سه شنبه فرستادم با DHL و 59000 تومان دادم، ولي تا جاييكه يادمه اينجا رقمهاي پايين تر هم شنيده بودم!
    ویرایش توسط Pearson : January 16th, 2010 در ساعت 05:18 PM
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)