صفحه 581 از 5471 نخستنخست ... 8148153157157257357457557657757857958058158258358458558658758858959059163168110811581 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,801 تا 5,810 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member Serena آواتار ها

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    چرا زود باشه؟؟ هر چی سریع تر این کارهارو انجام بدین استرستون در اواخر کار کمتر میشه
    تا جاييكه من ميدونم گواهي سوئ پيشينه يك يا دو ماه بيشتر اعتبار نداره و حداكثر يك ماهه مي‌توانيد گواهي بگيريد با اين حساب فكر مي‌كنم الان زود باشه براي اقدام!
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    من مداركمو سه شنبه فرستادم با DHL و 59000 تومان دادم، ولي تا جاييكه يادمه اينجا رقمهاي پايين تر هم شنيده بودم!

زیر یک کیلو با بالای یک کیلو با هم تفاوت قیمت دارد
    برای courier DHL یک امکان وجود دارد که بسته ی پستی قبل از ساعت 12 Deliver بشود که اون هم خودش تعرفه ی متفاوتی دارد

من پاسپورتم سوم مرداد ماه منقضی میشه آیا نیاز هست برای پاسپورت جدید اقدام کنم ؟من مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم و برای سوم و دهم بهمن و همچنین اول اسفند امتحان آیلتس ثبت نام کردم و پاسپورتم به ععنوان آی دی معرفی کردم فکر میکنین از الان اقدام کنم واسه پاسپورت جدید؟

ApplyAbroad Hero

مرسي وبلاگ مسافر كوچولو
    رعنا جان اعتبار بعضي موارد ممكنه زودتر از ارسال مدارك تموم بشه ها . مثل سوئ پيشينه. بازم مشكلي نيست؟

يه سئوال : هركي ميتونه كمك كنه
    من در تمامي وبلاگها ميخونم كه گواهي اشتغال فقط نوشته . حالا اگه يه نفر 5 سال سابقه كار تو 4 شركت داشته باشه ، بايد 4 نامه اشتغال بكار تهيه كنه از اين 4 شركت يا فقط شركت آخر كه ممكنه 1 سال يا كمتر بشه تهيه كنه؟
    با تشكر

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    من در تمامي وبلاگها ميخونم كه گواهي اشتغال فقط نوشته . حالا اگه يه نفر 5 سال سابقه كار تو 4 شركت داشته باشه ، بايد 4 نامه اشتغال بكار تهيه كنه از اين 4 شركت يا فقط شركت آخر كه ممكنه 1 سال يا كمتر بشه تهيه كنه؟
    با تشكر
    سلام رضا جان
    از هر شرکتی که درآن کار انجام شده گواهی باید گرفت.
    البته نمی دونم سابقه بیمه تنها در صورت مشخص بودن شغل هم مورد قبول هست یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط i_karimi نمایش پست ها
    منم سابقه کارم قبل از ارشدمه. با این حساب سابقه قبل از ارشد حساب نمیشه؟ اگه اینجوری باشه که من از همین الان رد شدم رفت!!!!!
    یعنی من 19 ماه قبل ازارشد22 ماه ضمن ارشد(باآنکه تمام وقت بودم ولی میگن نصف میشه یعنی 11ماه تمام وقت )18ماه پس ازفارغ التحصیلی میشه 48 ماه کامل تعلق می گیره.درسته؟

خیالم راحت ، فرم ها روپرکنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مرسي وبلاگ مسافر كوچولو
    رعنا جان اعتبار بعضي موارد ممكنه زودتر از ارسال مدارك تموم بشه ها . مثل سوئ پيشينه. بازم مشكلي نيست؟

با تشكر
    بله رضا جان، در مورد سو پیشینه باید دقت کرد بهتره یک ماه قبل از زمانی که متقاضی میخواد مدارکش رو ارسال کنه برای سوپیشینه اقدام بکنه. من سه جای مختلف کار کرده بودم و از هر کدوم یه گواهی جداگانه گرفتم، البته قرارداد رو فقط برای آخری ضمیمه کردم چون قبلی هارو نداشتم!
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    یعنی من 19 ماه قبل ازارشد22 ماه ضمن ارشد(باآنکه تمام وقت بودم ولی میگن نصف میشه یعنی 11ماه تمام وقت )18ماه پس ازفارغ التحصیلی میشه 48 ماه کامل تعلق می گیره.درسته؟

خیالم راحت ، فرم ها روپرکنم؟
    خیال شما راحت!! پر بفرمایید فرمها را!

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام رضا جان
    از هر شرکتی که درآن کار انجام شده گواهی باید گرفت.
    البته نمی دونم سابقه بیمه تنها در صورت مشخص بودن شغل هم مورد قبول هست یا نه؟
    حامد جان سابقه بیمه به طورکلی لازم نیست و میشه ازش فقط برای محکم کاری استفاده کرد. توی بوکلت صریحا ذکر شده که گواهی سابقه کار از محل + قرارداد رو باید بفرستین. از تک تک محل های کار هم در صورت امکان گواهی باید گرفته بشه و اگر ممکن نیست باید علت در نامه ای تشریح بشه.

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

حامد جان سابقه بیمه به طورکلی لازم نیست و میشه ازش فقط برای محکم کاری استفاده کرد. توی بوکلت صریحا ذکر شده که گواهی سابقه کار از محل + قرارداد رو باید بفرستین. از تک تک محل های کار هم در صورت امکان گواهی باید گرفته بشه و اگر ممکن نیست باید علت در نامه ای تشریح بشه.
    من فقط گواهی سابقه کار به انگلیسی و با مهر شرکت و تو پاکت شرکت به صورت مهر و موم شده و به همراه یه بیزینس کارت از مدیرعامل شرکت رو فرستادم و قراردادم رو نفرستادم.اینا کافی نیست؟اگه مدارک کافی نباشه اطلاع می دن که بعدا بفرستیم براشون؟در ضمن احتمال داره که زنگ بزنن به شرکت برای استعلام؟آخه می ترسم اگه زنگ بزنن منشی که انگلیسی نمیدونه و نفهمه چی می گن!
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)