دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
کدرشته: 2143
من پاسپورتم سوم مرداد ماه منقضی میشه آیا نیاز هست برای پاسپورت جدید اقدام کنم ؟من مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم و برای سوم و دهم بهمن و همچنین اول اسفند امتحان آیلتس ثبت نام کردم و پاسپورتم به ععنوان آی دی معرفی کردم فکر میکنین از الان اقدام کنم واسه پاسپورت جدید؟
مرسي وبلاگ مسافر كوچولو
رعنا جان اعتبار بعضي موارد ممكنه زودتر از ارسال مدارك تموم بشه ها . مثل سوئ پيشينه. بازم مشكلي نيست؟
يه سئوال : هركي ميتونه كمك كنه
من در تمامي وبلاگها ميخونم كه گواهي اشتغال فقط نوشته . حالا اگه يه نفر 5 سال سابقه كار تو 4 شركت داشته باشه ، بايد 4 نامه اشتغال بكار تهيه كنه از اين 4 شركت يا فقط شركت آخر كه ممكنه 1 سال يا كمتر بشه تهيه كنه؟
با تشكر
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
من فقط گواهی سابقه کار به انگلیسی و با مهر شرکت و تو پاکت شرکت به صورت مهر و موم شده و به همراه یه بیزینس کارت از مدیرعامل شرکت رو فرستادم و قراردادم رو نفرستادم.اینا کافی نیست؟اگه مدارک کافی نباشه اطلاع می دن که بعدا بفرستیم براشون؟در ضمن احتمال داره که زنگ بزنن به شرکت برای استعلام؟آخه می ترسم اگه زنگ بزنن منشی که انگلیسی نمیدونه و نفهمه چی می گن!
Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n
علاقه مندی ها (Bookmarks)