صفحه 582 از 5471 نخستنخست ... 8248253257257357457557657757857958058158258358458558658758858959059159263268210821582 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,811 تا 5,820 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    خیال شما راحت!! پر بفرمایید فرمها را!
    درموردسابقه کار: درمورداینکه درزمان تحصیلم شاغل (تمام وقت وبیمه ای) بودم گواهی کاررا خودم به پاره وقت وتمام وقت تفکیک کنم. یاحقیقت رو بنویسم وبگم ضمن تحصیل، شاغل تمام وقت بیمه ای بودم!!!!

متشکرم

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    درموردسابقه کار: درمورداینکه درزمان تحصیلم شاغل (تمام وقت وبیمه ای) بودم گواهی کاررا خودم به پاره وقت وتمام وقت تفکیک کنم. یاحقیقت رو بنویسم وبگم ضمن تحصیل، شاغل تمام وقت بیمه ای بودم!!!!

متشکرم
    سلام
    به نظر من شما سوابق را به صورت ساعات کار تمام وقت که مشغول بودید اعلام کن واگر بیمه هم بودی، وزارت خارجه هم راحت تائید میکنه.

یعنی اجازه بدم اگه می خواهند سابقه ضمن تحصیل رو نصف کنندخودشان اینکار را بکنند من گواهی نادرست تهیه نکنم؟
    جهت اطلاع مرداد87 فارق التحصیل شدم. ولی از آبان 85 تاکنون تمام وقت شاغل هستم.

متشکرم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

با سلام، من تازه جواب CIO رو گرفتم، ولی از بد حادثه کارت معافیت پزشکی ام گم شده و میگن المثنی 6 ماه طول می کشه، آیا کسی راه حلی داره؟
    کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
    رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013
    /پ.ر: 29-10-2013

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    یعنی اجازه بدم اگه می خواهند سابقه ضمن تحصیل رو نصف کنندخودشان اینکار را بکنند من گواهی نادرست تهیه نکنم؟
    جهت اطلاع مرداد87 فارق التحصیل شدم. ولی از آبان 85 تاکنون تمام وقت شاغل هستم.

متشکرم
    من که همین کار رو کردم، آخه با یه روز کلاس فوق لیسانس و 6 روز کار خوب معلومه که آدم تمام وقته!! شما گواهی رو براساس واقعیت بگیر، خود آفیسر حساب میکنه ولی محض احتیاط برای امتیازها خودتون حداقل رو در نظر بگیرین.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط i_karimi نمایش پست ها
    من فقط گواهی سابقه کار به انگلیسی و با مهر شرکت و تو پاکت شرکت به صورت مهر و موم شده و به همراه یه بیزینس کارت از مدیرعامل شرکت رو فرستادم و قراردادم رو نفرستادم.اینا کافی نیست؟اگه مدارک کافی نباشه اطلاع می دن که بعدا بفرستیم براشون؟در ضمن احتمال داره که زنگ بزنن به شرکت برای استعلام؟آخه می ترسم اگه زنگ بزنن منشی که انگلیسی نمیدونه و نفهمه چی می گن!
    حودشون اطلاع میدن، فکر نکنم مشکلی باشه.. برای استعلام هم کسی که زنگ میزنه فارسی صحبت میکنه (براساس تجربیات دوستان) نگران نباشین
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

باسلام خدمت دوستان
    من میخوام واسه مهاجرت کانادا اقدام کنم یه سوال داشتم امیدوارم دوستان راهنمایی خودشون رو دریغ نکنند
    یکی از اشنایان به من گفت که حتی اگه یه نفر هنوز مدرک تحصیلیش و یا ielts رو نگرفته میتونه اقدام کنه چون پس از فرستادن درخواست اداره مهاجرت کاناد 4 ماه بعد درخواست ارسال مدارک رو میکنه،میخواستم ببینم این مطلب صحت داره یا نه؟و اگر ممکنه توضیحات بیشتری بدید

ممنون از سایت خوبتون
    ویرایش توسط Pearson : January 17th, 2010 در ساعت 09:38 AM

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط کاوه1364 نمایش پست ها
    باسلام خدمت دوستان
    من میخوام واسه مهاجرت کانادا اقدام کنم یه سوال داشتم امیدوارم دوستان راهنمایی خودشون رو دریغ نکنند
    یکی از اشنایان به من گفت که حتی اگه یه نفر هنوز مدرک تحصیلیش و یا ielts رو نگرفته میتونه اقدام کنه چون پس از فرستادن درخواست اداره مهاجرت کاناد 4 ماه بعد درخواست ارسال مدارک رو میکنه،میخواستم ببینم این مطلب صحت داره یا نه؟و اگر ممکنه توضیحات بیشتری بدید

ممنون از سایت خوبتون
    سلام
    در رابطه با آيلتس اين مسئله درسته و حدود 4 ماه وقت داريد كه اونو آماده كنيد ولي در مورد مدرك تحصيلي اين درست نيست چونكه شما بايد بگي كه مدركت چي هست و البته اگه مدرك تحصيلي نداري چطور ميخواي سابقه كارتو نشون بدي؟

نقل قول نوشته اصلی توسط کاوه1364 نمایش پست ها
    باسلام خدمت دوستان

ممنون از سایت خوبتون

بله صحت دارد ولی توصیه می شود ابتدا امتحان آیلتس را بدهید و پس از مطمئن شدن از رسیدن امتیازت به حد نساب 67 امتیاز اقدام نمایید
    ضمناً شما باید سابقه کار بعد از اخذ مدرک تحصیلی داشته باشید وگرنه ممکن است نصفه محسوب شود
    خواهشمند است سوال راجع به آیلتس را در تاپیک مرتبط مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط BabayeSaba نمایش پست ها
    با سلام، من تازه جواب CIO رو گرفتم، ولی از بد حادثه کارت معافیت پزشکی ام گم شده و میگن المثنی 6 ماه طول می کشه، آیا کسی راه حلی داره؟
    مبارک باشه. دوست عزیز با توجه به تاریخ دریافت پاسخ که زدید 12 ژانویه ممکنه بفرمایید از طریق ایمیل دریافت کردید یا نامه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)