صفحه 38 از 82 نخستنخست ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 816

موضوع: انتقال پول بین ایران و کانادا (صرافی،حواله،مسایل بانکی انتفال و موارد مربوطه )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : انتقال پول بین ایران و کانادا و مسایل بانکی مربوطه

مشکل اکثر دوستان، انتقال پول از ایران به کانادا هست ... حالا مشکل من برعکسه :-) من دارم با یه نفر در کانادا کار میکنم. ایشون در تورنتو هست و من در ایران. ایشون یه بار 500 دلار برام از طریق webmoney واریز کرده و من هم اینجا برای نقد کردنش راحت بودم. اما حالا برای بار دوم مثل اینکه به مشکل خورده.

آیا از دوستان کسی تا حالا از طریق وب مانی پول به ایران ارسال کرده؟ آیا میدونه کدوم صرافی ها در تورنتو کار شارژ حساب وب مانی رو انجام میدن؟
    اگه از دوستان کسی هست که با سیستم وب مانی تجربه داره، منو لطفاً راهنمایی کنه که من به دوستم اطلاع بدم حساب وب مانی خودش رو از اون طریق در تورنتو شارژ بکنه.

با تشکر

ببخشید این استفاده از کارت عابر ایرانی در کانادا قطعی است ؟نوع بانک مهم است.؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Amandine نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ شما. پس بهتره که از ایران و از طریق صرافی برامون بریزند یا کارتمون رو بیاریم .

Senior Member

بله قطعى است ولى گرانتر از روش هاى ديگر است.

ببخشید اگر امکان دارد نرخها هرچند حدودی را بدهید مزممهد دستمون بیاد.ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط amira44a نمایش پست ها
    بله قطعى است ولى گرانتر از روش هاى ديگر است.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    ببخشید اگر امکان دارد نرخها هرچند حدودی را بدهید مزممهد دستمون بیاد.ممنون
    نرخ قطعي را نميدانم ولى ٤٠-٣٠ تومان بالاتر از نرخ هاى معمول است.

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amira44a نمایش پست ها
    نرخ قطعي را نميدانم ولى ٤٠-٣٠ تومان بالاتر از نرخ هاى معمول است.
    توی تورنتو اکثرا از این روش استفاده میکنن و خیلی از صرافی ها هم کارمزدی نمیگیرن بابت انتقال از این روش . همچنین انتقال به هر طرف مقدور میباشد . در هر بار کارت کشیدن میتونین تا نزدیک 30 هزار تا دلار بگیرید. (بستگی به محدودیت کارت بانکی شما داره که عمدتا سقف 100 میلیون هست ) . من هر موقع نیاز داشته باشم از همین روش استفاده میکنم و هیچ کارمزدی هم نمیدهم.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    توی تورنتو اکثرا از این روش استفاده میکنن و خیلی از صرافی ها هم کارمزدی نمیگیرن بابت انتقال از این روش . همچنین انتقال به هر طرف مقدور میباشد . در هر بار کارت کشیدن میتونین تا نزدیک 30 هزار تا دلار بگیرید. (بستگی به محدودیت کارت بانکی شما داره که عمدتا سقف 100 میلیون هست ) . من هر موقع نیاز داشته باشم از همین روش استفاده میکنم و هیچ کارمزدی هم نمیدهم.
    ببخشید تو مونترال هم میشه؟ یعنی من کارت بانک ملی ام رو ببرم آنجا کارت خوان هست که بکشم و دلار دریافت کنم؟شما چه کارتی رو استفاده کردید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    ببخشید این استفاده از کارت عابر ایرانی در کانادا قطعی است ؟نوع بانک مهم است.؟

در نورٍ ونکور صرافی سلامت رفیت که کارت خوان داره! کارت بانک سامان کشیدیم به دلار روز بهمون دلار کانادا داد. بدون هیچ معطلی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kate1989 نمایش پست ها
    در نورٍ ونکور صرافی سلامت رفیت که کارت خوان داره! کارت بانک سامان کشیدیم به دلار روز بهمون دلار کانادا داد. بدون هیچ معطلی
    دوست گرامی نرخ کارمزد به چه میزان است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sirene نمایش پست ها
    ببخشید تو مونترال هم میشه؟ یعنی من کارت بانک ملی ام رو ببرم آنجا کارت خوان هست که بکشم و دلار دریافت کنم؟شما چه کارتی رو استفاده کردید؟
    سلام
    بله میشه و صرافی هایی اینجا هست که با دستگاه pos که همون دستگاه کارت خوان داخل فروشگاهی هست از کارت متصل به حساب شما در ایران پول برداشت میکنند و معادل دلاری به شما دلار میدن ولی چون خودم هنوز استفاده نکردم نرخ کارمزدش رو نمیدونم
    اگر هنوز ایران هستید به بانک خودتون مراجعه کنید و کارت عابر بانک خودتون رو عوض کنید که تاریخ انقضا دورتری داشته باشه اینطوری مدت زمان بیشتری از کارت میشه استفاده کرد ضمنا اگر اینترنت بانک هم بگیرید که از تو کانادا بتونید به پول تو حسابتون دسترسی داشته باشید راحت تره چون در جا به حساب عابر بانک صرافی بدون استفاده از کارت پول واریز میکنید و دلارش رو میگیرید نگران نباشید تبلیغات صرافی های مونترال تو اینترنت خیلی کمه و وقتی بیایید یه سر به فروشگاههای ایرانی بزنید مثلا سوپر اخوان روزنامه های تبلیغاتی فارسی زبان به رایگان گذاشتن که تو اون پر از تبلیغات صرافی و وکیل و مشاور املاک و ... هست که همگی فارسی زبان هستند
    ضمنا قبل از خروج از ایران به بانک خودتون مراجعه کنید و سقف انتقال از حسابتون با کارت عابر بانک رو از 3 میلیون تومان به 100 میلیون افزایش بدید
    مقیم کانادا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)