ممنون از پاسخ شما.
دانشگاه واسم کدهای I-20 رو فرستاده. و احتمال زیاد تا آخر همین هفته برسه. سربازی امریه بودم و رشتم مکانیک ماشین های کشاورزی.
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
ممنون از پاسخ شما.
دانشگاه واسم کدهای I-20 رو فرستاده. و احتمال زیاد تا آخر همین هفته برسه. سربازی امریه بودم و رشتم مکانیک ماشین های کشاورزی.
سلام٬ status ما به دلیل بیماری من terminate شده و باید از خارج امریکا درخواست صدور ویزا کنیم٬ کدوم سفارت رو پیشنهاد میدید؟
به خاطر مدرسه بچه مون باید هر چه سریعتر برگردیم.
کل مدت سپری شده زیر ۱۲۰ روز است و خروج داوطلبانه انجام خواهد شد.
خیلی ممنون از جوابی که مینویسید.
سلام من می خوام برای ویزای دانشجویی اقدام کنم البته برای 2 ماه
آینده . همسر و فرزند دارم . برای مستر رشته کامپیوتر و خودم هم تازه مستر it گرفتم و مشروط می خوام برم که اونجا تافل بگیرم.
می خوام بدونم کجا اقدام کنم بهتره و اینکه سوال هایی که می پرسن از کجا تهیه کنم؟>
با سلام
من پذیرش از دانشگاه جورجیا امریکا گرفتم برا ارشد فول فاند هم هستم ولی مشکلی که هست دوبار برا ویزا اقدام کردم و هر دو بار ریجکت شدم. بار اول دبی رفتم و بار دوم ارمنستان. خواستم بپرسم با این وضعیت اینبار کدوم سفارت برم بهتره؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی زودتر جواب بده.
سوالاتی که می پرسند رو از همین سایت قسمت مربوط به تجربیات روز مصاحبه و ..... می تونید ببینید. برای مستر اگر فاند داشته باشید که شانستون خیلی بیشتر هست ولی اگر نداشته باشید هم باز شانس هست. کلاً چند ساعتی وقت بگذارید و پست های مربوط در این مورد رو مطالعه کنید تا کلیاتی دستتون بیاد؛ حتماً مفید خواهد بود. فکر نمی کنم خیلی بین سفارت ها برایتان فرقی باشد.
اونطور که قبلاً گفته می شد برای موارد اینجوری آنکارا بهتر است. کلاً کسی با فاند از سه سفارت اصلی خیلی کم رد می شود و اینها هم کسانی هستند که روز مصاحبه خوب آفیسر رو توجیه نکرده اند. مصاحبه های قبلی رو مرور کنید ببینید آفیسر کجا قانع نشده. روی همون ها کار کنید. فکر می کنم یک مورد عمده ای بوده برای قاتع نشدن.
رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: Ph.D. in Civil Eng.
زمینه تحقیقاتی آینده Ocean Flows :
رشته و مقاطع قبلی: فوق هوافضا
نام دانشگاههای پیشین: امبرکبیر
زمینه کاری در لیسانس: عددی – فن محوری
زمینه کاری در فوق لیسانس: عددی – فن محوری
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ هنوز هیچی!
سال فارغ التحصیلی: مهر 1393
زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ عددی - عددی
آیا فاند دارید؟ بله
نوع فاند؟ فول فاند (نوعشو نمیدونم)
در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ هنوز نمیدونم
فاند سال اول شما به چه صورت است؟
اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند!
آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بله
اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟
منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟
نوع سازمان؟
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
آیا تحقیقات استاد شما حساس میباشد؟
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:0
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:2
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 1
آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط میشود؟ لطفاً مشخص نمایید.... بله، توربوماشین
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط میباشد؟ توربوماشین
آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. بله
آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ بله. Cfd در توربوماشینها
.آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید خیر
آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط میشود خلاصه توضیح دهید.
آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. بله . استادم
آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ فکر نمیکنم
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هستهای یا انرژی داشته اید؟ بله
آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینههایی که تا حدودی حساس هستند داشتهاید؟ خیر
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ خیر
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه... خیر
آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟! خیر
از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟!
وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! معافیت تحصیل
سال گرفتن کارت پایان خدمت ، معافیت یا کفالت!؟
کجا خدمت کردید؟!
دوستان با سلام. ممنون میشم اگه بهم بگید که اگر من 10 روز دیگه با این شرایط که در بالا نوشتم (که خودم میدونم اصلا جالب نیست) برای ویزا اقدام کنم، برای ژانویه شانسم چقدره؟ و اینکه بهم بگین که کدوم سفارت به نظرتون بهتره؟!
اینطور که در یکی دو سال اخیر مشهور شده (و چندان تایید هم نشده) آنکارا روی موارد حساسی مثل شما با سعه صدر بیشتری برخورد می کند. اگر از زمان مصاحبه و آپدیت واشنگتون حدود 60 روز به شروع ترمتون مونده شانستون برای کلیر شدن بالا ارزیابی می شود ولی چون موارد حساس هم شغلی و هم رشته ای دارید خیلی هم انتظار نداشته باشید. به نظر من اگر می خواهید شانستون رو امتحان کنید اول مقداری "حساسیت زدایی" کنید و سپس دوبی یا ایروان بروید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)