صفحه 584 از 5471 نخستنخست ... 8448453457457557657757857958058158258358458558658758858959059159259359463468410841584 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,831 تا 5,840 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsamiei نمایش پست ها
    من پاسپورتم سوم مرداد ماه منقضی میشه آیا نیاز هست برای پاسپورت جدید اقدام کنم ؟من مدارکمو سه روزه به سیدنی فرستادم و برای سوم و دهم بهمن و همچنین اول اسفند امتحان آیلتس ثبت نام کردم و پاسپورتم به ععنوان آی دی معرفی کردم فکر میکنین از الان اقدام کنم واسه پاسپورت جدید؟
    بعد از امتحان آیلتستان پاسپورتتان را عوض کنید

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    در رابطه با آيلتس اين مسئله درسته و حدود 4 ماه وقت داريد كه اونو آماده كنيد ولي در مورد مدرك تحصيلي اين درست نيست چونكه شما بايد بگي كه مدركت چي هست و البته اگه مدرك تحصيلي نداري چطور ميخواي سابقه كارتو نشون بدي؟
    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ، من الان دانشجو فوق لیسانس مدیریت مالی هستم و تا تیرماه سال بعد (89) درسم تموم میشه و امتیاز خودم را هم با سابقه کار پارت تایم محاسبه کردم ولی میخواستم ایا امکانش هست که من درخواستم را اول اردیبهشت ماه سال آینده ارسال کنم و بعد از او تو مهلت مقرر توسط سیدنی کانادا مدارک را ارسال کنم؟
    بازهم ممنون از تمامی دوستان

سلام من فوق لیسانس هتلداری وتوریسم دارم ولیسانس مترجمی زبان انگلیسی وسابقه سه ساله از تدریس در موسسه زبان انگلیسی و نمره 5/6دارم که امتیاز ان در جدول 12 امتیاز میشود و شوهرم دارای دیپلم فنی نظام قدیم یعنی 12 ساله و مدرک فنی حرفه ای درجه 2 میباشد و امتیاز سن ما 10 امتیازی می باشد
    1- ایا با مدرک فوق لیسانس و سابقه کار تدریس می توانیم برای فدرال اقدام کنیم و امتیاز 25 را از تحصیل بدست اوریم؟
    2- ایا مدرک شوهر من دارای 3 امتیاز می باشد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط کاوه1364 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ، من الان دانشجو فوق لیسانس مدیریت مالی هستم و تا تیرماه سال بعد (89) درسم تموم میشه و امتیاز خودم را هم با سابقه کار پارت تایم محاسبه کردم ولی میخواستم ایا امکانش هست که من درخواستم را اول اردیبهشت ماه سال آینده ارسال کنم و بعد از او تو مهلت مقرر توسط سیدنی کانادا مدارک را ارسال کنم؟
    بازهم ممنون از تمامی دوستان
    شما زمانی که فرمهای سیدنی را پر می کنید باید شرایط همان لحظه را قید نمایید نه شرایط چنیدن ماه دیگر را.

نقل قول نوشته اصلی توسط shimaroham نمایش پست ها
    سلام من فوق لیسانس هتلداری وتوریسم دارم ولیسانس مترجمی زبان انگلیسی وسابقه سه ساله از تدریس در موسسه زبان انگلیسی و نمره 5/6دارم که امتیاز ان در جدول 12 امتیاز میشود و شوهرم دارای دیپلم فنی نظام قدیم یعنی 12 ساله و مدرک فنی حرفه ای درجه 2 میباشد و امتیاز سن ما 10 امتیازی می باشد
    1- ایا با مدرک فوق لیسانس و سابقه کار تدریس می توانیم برای فدرال اقدام کنیم و امتیاز 25 را از تحصیل بدست اوریم؟
    2- ایا مدرک شوهر من دارای 3 امتیاز می باشد؟

سابقه کار 19
    زبان 12
    سن 10
    تحصیلات 25

شما 66 امتیاز دارید

راجع به دیپلم نظام قدیم یک کمی موضوع بحث برانگیز است بعضی ها 3 امتیاز برای آن قائل شده اند و بعضی ها هیج امتیاز
    به نظر من ارزش ریسکش را کاملاً دارد و شما اگر خواستید اقدام نمایید با ضمیمه کردن نامه ای به ترجمه ی مدرک تحصیلی همسرتان به آفیسر توضیح دهید که دیپلم نظام قدیم ایران با جدید تفاوت دارد و ایشان 12 سال درس خوانده اند. در صورتیکه الان 11 سال می باشد.

اگر دیپلم نظام قدیم 3 امتیاز داشته باشد پس می توان نتیجه گرفت که مدرک پیش دانشگاهی هم می تواند 3 امتیاز داشته باشد
    اگر از دوستان کسی باشد که با مدرک پیش دانشگاهی همسرش که 3 امتیاز برای آن محاسبه کرده است امتیازش به حد نساب 67 رسیده باشد و در ضمن قبول هم شده باشد، پاسخ این سوال داده خواهد شد.
    کسی از دوستان وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member Serena آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم بدونم کسانیکه مدارکشون رو از طریق DHL ارسال کردن چند روز طول کشیده تا به سیدنی کانادا برسه؟
    من سه‌شنبه پيش ارسال كردم طبق آخرين آپديت سايت DHL بعد از يك هفته تازه از لندن گذشته!!!
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

Junior Member

يك سوال:اگه بعد از اومدن فايل نامبر در مدت 1 هفته آيلتس رو پست كنم مراحل كارم سريعتر ميشه يا نه؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط many نمایش پست ها
    يك سوال:اگه بعد از اومدن فايل نامبر در مدت 1 هفته آيلتس رو پست كنم مراحل كارم سريعتر ميشه يا نه؟؟؟
    سلام،
    وقتی شما مدارکتان (نه فقط آیلتس!) را به دمشق ارسال میکنید، پرونده شما پندینگ شده و شما باید در صف بررسی مدارک منتظر بمانید.
    بنابراین اگر زودتر مدارک را ارسال کنید، پرونده شما زودتر به مرحله بررسی خواهد رسید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

سلام
    وضعیت پرونده ما امروز هم تغییری نکرد.کسی هست که وضعیت پرونده اش تغییری کرده باشه؟

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    وضعیت پرونده ما امروز هم تغییری نکرد.کسی هست که وضعیت پرونده اش تغییری کرده باشه؟
    منم عین شمام. از april تا حالا هیچی به هیچی. من ه نفهمیدم چقدر باید منتظر باشیم؟
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)