صفحه 114 از 137 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

فوری
    سلام
    بار فریت ما فردا میرسه مونترال از دوستان با تجربه کسی میدونه برای تحویل گرفتن بار و مراحل آن به کجا باید بریم و تشریفات اداری چیه ؟
    مقیم کانادا

سلام ببخشيد يه سوال داشتم ما اگر براي بار اول که لند کرديم امکانش هست که براي بار دوم بارامونو فريت کنيم و ببريم يا توي اولين لند بايد باشه حتما

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidehsadeghi نمایش پست ها
    سلام ببخشيد يه سوال داشتم ما اگر براي بار اول که لند کرديم امکانش هست که براي بار دوم بارامونو فريت کنيم و ببريم يا توي اولين لند بايد باشه حتما
    نه لزومی نداره دفعه ی اول باشه.
    باید بار اول اعلام کنید که قراره چه وسایلی رو بعدا بیارید. اگر اعلام کرده باشید بعدا هروقت بخواهید میتونید وسايلتون رو بیارید. حالا یک سال فرصت دارید یا سه سال یا بیشتر بین علما اختلافه.
    البته همیشه میتونید بدون اعلام کردن هم وسایل رو فریت کنید فقط مجبورید گمرک بدید.
    اما اگه اعلام کرده باشید به عنوان newcomer گمرک نخواهید داد.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

ببخشید من یه سوال داشتم:
    اینطور که متوجه شدم فریت باید حتمن با بلیت مسافر انجام بشه، در واقع خودمون باید حتمن انجامش بدیم. کارگو هم همینجوریه؟ یعنی راهی نیست بعد از اینکه رفتیم یکی دیگه بارها رو برامون بفرسته؟

ApplyAbroad Superstar

فریت و کارگو یک چیز هستند. بلیت و پاسپورت مسافر رو می خوان. البته شرکتی که من باهاش فریت کردم گفت اگر وقت نداری بیایی فرودگاه یک فرم وکالت امضا می کنی خودشون انجام می دن. شاید با همین بتونید بعد از رفتن از یک نفر دیگه بخواهید کارها رو انجام بده براتون ولی اصولا چرا می خواهید این کار رو بکنید؟ اگر می خواهید بارها بعد از رسیدن خودتون برسه می تونید با شرکت باربری هماهنگ کنید بار را از شما تحویل بگیره و بعد از سفر شما بفرسته. فوقش اینه که مقداری هزینه انبارداری از شما می گیرن. من دو سه روز قبل از رفتن بارها بردم فرودگاه با نماینده شرکت باربری و گفتم که می خواهم بار دو هفته بعد از رسیدن من به کانادا بیاد، اونها هم به همون ترتیب انجام دادن.

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtob نمایش پست ها
    ببخشید من یه سوال داشتم:
    اینطور که متوجه شدم فریت باید حتمن با بلیت مسافر انجام بشه، در واقع خودمون باید حتمن انجامش بدیم. کارگو هم همینجوریه؟ یعنی راهی نیست بعد از اینکه رفتیم یکی دیگه بارها رو برامون بفرسته؟
    یه مدل هست که بلیت مسافر نمیخواد ولی تجاری محسوب میشه و هزینه ش بیشتر از فریت همراه مسافره.
    همونطور که دوستمون گفتن میتونید بسپارید دیرتر بفرستند.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Junior Member

سلام
    من اول دسامبر ميرسم اوتاوا و بارم رو دارم فريت ميكنم به مقصد مونترال بعدهم اوتاوا. اگه كسي اينجا هست كه تو همين حدودا ميخواد بارشو فريت كنه پيشنهاد ميكنم باهم ادغام كنيم كه هزينه آخرش كمتر بيفته

Junior Member

چندتا سوال دارم كه با خوندن مطالب دوستان آخرش برام معلوم نشد كه در حال حاضر بالاخره اين مسايل چطوريه:
    1- كشيدن وزن چطوريه؟ بعضيا ميگن بسته رو برديم وزن كردن بعضيا ميگن با ماشين با/بدون بار رفتيم رو باسكول.
    2- بالاخره بارها رو روي پالت ميذارن يا نه. بعضيا ميگن برديم تحويل داديم و برگشتيم بعضيا ميگن كلي وقت صرف چيدن روي پالت كرديم.
    3- اگه روي پالت ميذارن آيا كل مجموعه بار رو به پالت با تسمه ميبندن؟ يعني اين بار برروي پالت در تمام طول مسير حمل و جابجا ميشه؟
    4- در مورد اندازه گيري نسبت حجم به وزن آيا تك تك بسته ها رو جدا جدا حساب ميكنن يا همه رو يكجا؟ بعنوان مثال ميشه يه بسته سبكتر از معمول و بجاش يه بسته سنگين‌تر از معمول باشه. ميخوام بدونم آيا ناچارم وزن همه بسته‌ها رو تنظيم كنم يا نيازي نيست؟
    5- اگه بايد پالت بگيريم و اگه پالت رو خودمون بياريم آيا اون رو هم ميازن روي وزن؟ آخه 15 كيلو حداقل وزنشه
    6- اگه پالت لازمه چقدر احتمال داره تو خود قسمت فريت گير بياد و ضمنا سايز پالت مهمه؟

Junior Member

سلام مجدد
    امروز رفتم حضوري تحقيق كردم و جواب سوالهاي بالاي خودم رو يافتم.
    1- كشيدن وزن بستگي داره به اينكه بخواهيد از پالت استفاده كنيد يا نه. اگه پالت بخواهيد بيرون سوله روي باسكول ماشين رو با و بدون بار ميكشن. اگه پالت نخواهيد بسته ها رو يكي يكي داخل سوله ميكشن.
    2- پالت اجباري نيست ولي توصيه ميشه.
    3- كل مجموعه بار رو روي پالت با سلفون و تسمه ميبنند كه قيمت امروز تسمه و سلفون 30 هزار و بعلاوه پالت 90 هزار تومان بود. بار روي پالت حداكثر به ارتفاع 160 سانتيمتر مجازه و در تمام مراحل توسط ليفتراك حمل ميشه پس امنيتش بيشتره واسه شكستني‌ها
    4- اندازه حجم و وزن براي هر بسته جدا حساب ميشه. اگه مثلا يه بسته 40*40*50 باشه حجمش ميشه 80000 كه تقسيم بر 6000 ميشه 13.33. حالا اگه بار توش مثلا 10 كيلو بود قيمت رو براساس حجم حساب ميكنند (يعني چيزي كه بيشتره) و اگه مثلا 20 كيلو بود قيمت رو براساس وزن (يعني بازم چيزي كه بيشتره)
    5- اگه پالت خودشون بدن اونو 8 كيلو حساب ميكنن اما اگه خودتون بياريد وزن واقعيش محاسبه ميشه.
    6- پالت تو قسمت فريت گير مياد اما پيشنهاد اينه كه از بيرون بخريد كه جنس خوب باشه.

سلام دوستان. من قصددارم یه ماشین آبگیری بزرگ به اندازه ماشین لباسشویی و وزن 60-70 کیوگرم رو به ونکوور بیارم .
    - شنیدم آوردن وسایل زندگی مشکل نداره . به نظر تون این وسیله که برای کارمه مشکل داره یعنی نمی تونم بیارمش.
    - بهترین روش برای ارسال این بار چیه ؟
    - میتونین تخمین بزنین چقدر هزینه داره؟
    - آیا تو ونکوور ازم گمرکی میگیرن؟ با تشکر از راهنمایی