ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ، من الان دانشجو فوق لیسانس مدیریت مالی هستم و تا تیرماه سال بعد (89) درسم تموم میشه و امتیاز خودم را هم با سابقه کار پارت تایم محاسبه کردم ولی میخواستم ایا امکانش هست که من درخواستم را اول اردیبهشت ماه سال آینده ارسال کنم و بعد از او تو مهلت مقرر توسط سیدنی کانادا مدارک را ارسال کنم؟
بازهم ممنون از تمامی دوستان
سلام من فوق لیسانس هتلداری وتوریسم دارم ولیسانس مترجمی زبان انگلیسی وسابقه سه ساله از تدریس در موسسه زبان انگلیسی و نمره 5/6دارم که امتیاز ان در جدول 12 امتیاز میشود و شوهرم دارای دیپلم فنی نظام قدیم یعنی 12 ساله و مدرک فنی حرفه ای درجه 2 میباشد و امتیاز سن ما 10 امتیازی می باشد
1- ایا با مدرک فوق لیسانس و سابقه کار تدریس می توانیم برای فدرال اقدام کنیم و امتیاز 25 را از تحصیل بدست اوریم؟
2- ایا مدرک شوهر من دارای 3 امتیاز می باشد؟
سابقه کار 19
زبان 12
سن 10
تحصیلات 25
شما 66 امتیاز دارید
راجع به دیپلم نظام قدیم یک کمی موضوع بحث برانگیز است بعضی ها 3 امتیاز برای آن قائل شده اند و بعضی ها هیج امتیاز
به نظر من ارزش ریسکش را کاملاً دارد و شما اگر خواستید اقدام نمایید با ضمیمه کردن نامه ای به ترجمه ی مدرک تحصیلی همسرتان به آفیسر توضیح دهید که دیپلم نظام قدیم ایران با جدید تفاوت دارد و ایشان 12 سال درس خوانده اند. در صورتیکه الان 11 سال می باشد.
اگر دیپلم نظام قدیم 3 امتیاز داشته باشد پس می توان نتیجه گرفت که مدرک پیش دانشگاهی هم می تواند 3 امتیاز داشته باشد
اگر از دوستان کسی باشد که با مدرک پیش دانشگاهی همسرش که 3 امتیاز برای آن محاسبه کرده است امتیازش به حد نساب 67 رسیده باشد و در ضمن قبول هم شده باشد، پاسخ این سوال داده خواهد شد.
کسی از دوستان وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
کدرشته: 2143
يك سوال:اگه بعد از اومدن فايل نامبر در مدت 1 هفته آيلتس رو پست كنم مراحل كارم سريعتر ميشه يا نه؟؟؟
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
سلام
وضعیت پرونده ما امروز هم تغییری نکرد.کسی هست که وضعیت پرونده اش تغییری کرده باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)