نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 322 از 460 نخستنخست ... 222272312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332372422 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,211 تا 3,220 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط khz نمایش پست ها
    سلام خدمت جناب هایزنبرگ و دیگر دوستان

من دیروز در مصاحبه ی سفارت در دبی ریجکت شدم با بند 214 ب. افیسر گفت که نتونستم قانع شم که به کشورت بر می گردی؛ تنها یک سوال از من پرسید اون هم این بود که چرا تو ای 20 نوشته که دوره ی دکتریت 5 سال هست!!!! من هم گفتم سیاست دانشگاه هست.... رشته ام اصلا حساس نیست.... دیگه نمی دونم باید چیکار میکردم..... کلا 10 ثانیه هم بیشتر طول نکشید مصاحبه

ریجکت شدم! حالا به نظرتون کجا دوبار اقدام کنم؟ انکارا 18 نوامبر وقت داره. دوستان کمک کنید وقتی نمونده.
    کجا برم برای مصاحبه مجدد؟ این بار روی چه موردی باید کار کنم که رد نشم؟

لطفا راهنمایی کنید
    سلام؛ هایزنبرگ که مدت هاست از این سایت رفته و جاش هم واقعاً خالیه.

فکر می کنم اون ایرادی که به 5 سال گرفته بهانه هست مگر اینکه واقعاً آی بیستتون مشکلی داشته باشه. معمولاً آفیسر ها اگر در کل به جمع بندی برسند که ویزا ندهند یه چیزی رو بهانه می کنند. یا بانک استیتمنت یا ...... روی تجربیات زیادی که از دوستان خوندم این حرف رو می زنم.
    باید جزئیات شرایطتون مشخص باشه تا مشخص بشه که چرا ردتون کرده. یک علت عمده ای بوده. بویژه اگر فاند داشتید به نظر خیلی غیر منطقی می یاد.
    آنکارا رو اگه می تونید که وقت بگیرید و بروید. برای مصاحبه مجدد خیلی خوبه.
    چند ساعت نکات و سوالاتی که روز مصاحبه مطرح می شود رو از تاپیک های مربوطه مطالعه کنید. پست های من در همین یکی دو صفحه آخر همین تاپیک رو هم بخونید شاید بد نباشه. در کل باید نشون بدهید که دانشجوی جدی و درسخونی هستید و هدف اصلی شما از رفتن درسخواندن هست. همه شواهد و قرائن باید دال بر این مهم باشه. با اعتماد به نفس باشید روز مصاحبه. نه یه آدم مفلوک که در به در دنبال ویزاست.

با عرض سلام خدمت دوستان.من برای spring 2014 پذیرش گرفتم در مقطع دکتری برای کشور آمریکا.نامه اولیه که برای اومده فقط گفته پذیرش بهت میدیم و اصل مدرک کارشناسی و ارشد خودتو بده تا نامه نهایی رو برات بفرستیم.منم هفته قبل مدارک رو براشون فرستادم.دوتا سوال داشتم؟اول اینکه اینا توی نامه اولی صحبتی از فاند نکردن...به نظر شما توی نامه نهایی بحث می کنن؟یا توی فرم آی 20؟ سوال دوم اینکه اگه من برای ارمنستان اقدام کنم به شروع کلاسام که 27 jan هست می رسم؟ممنون

با سلام خدمت دوستان عزیز

برای وقت گرفتن ویزای توریستی برای پدر و مادر، بین سفارت های دوبی و انکارا و ایروان ، هیچ کدوم برتری ای دارن یا نه. خودم هم 4 ساله تو آمریکا هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط shir_jangal200 نمایش پست ها
    دوستان کسی نیست جواب منو بده..
    من برای spring 2014 پذیرش گرفتم در مقطع دکتری برای کشور آمریکا.نامه اولیه که برای اومده فقط گفته پذیرش بهت میدیم و اصل مدرک کارشناسی و ارشد خودتو بده تا نامه نهایی رو برات بفرستیم.منم هفته قبل مدارک رو براشون فرستادم.دوتا سوال داشتم؟اول اینکه اینا توی نامه اولی صحبتی از فاند نکردن...به نظر شما توی نامه نهایی بحث می کنن؟یا توی فرم آی 20؟ سوال دوم اینکه اگه من برای ارمنستان اقدام کنم به شروع کلاسام که 27 jan هست می رسم؟ممنون
    سلام شیر جنگل!!!
    اگر شما شیر هستی پس این سوال چیه؟ :-))
    توی فرم آبیست که صد درصد معلوم میشه تو نامه پذیرش هم ممکنه بگن. بهترین و سریعترین راه خود دانشگاه است
    سوال دوم رو هم هیچکس نمیدونه الان اول وقت خالی رو بگیر تا دیر نشده از هرجا ک شد
    اگه گیر و گور نداری برو دبی یا ایروان سریع

Junior Member

سلام،

من و همسرم هر دو از یک دانشگاه مشترک در امریکا پذیرش گرفتیم. رشته ی من برق و کامپیوتر و رشته ی شوهرم مکانیک هستش. من تونستم RA بگیرم ولی شوهرم نتونست و قرار شد با هم بریم اونجا و تلاش کنیم تا RA یا TA گیرش بیاد. خالا به نظر شما من واسه ی F1 و شوهرم واسه ی F2 اقدام کنه و یا هر دو واسه ی F1 ؟ با توجه به اینکه من فقط فاند دارم ، کجا بریم واسه ی ویزا که ریجکت نشیم (دبی ، ترکیه یا ارمنستان)؟

مرسی از همه

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    سیاست دانشگاه ها فرق میکنه. یکی همزمان با پذیرش تکلیف فاند رو روشن میکنه یکی بعد از چند هفته. این مورد رو با دانشگاه مشخص کنید و اگر عجله دارید منتظر نامه فاند نشید و با I-20 که روی BS خودتون صادر شده برید مصاحبه. اگر بتونید از وضعیت فاند مطلع شید و بصورت غیر رسمی یه مدرکی از فاند هم دستتون باشه بد نیست. بیشتر کسانی که سال گذشته از ارمنستان ویزا گرفتند فاند داشتند. ولی وحی منزل نیست. به هر حال همه سفارت ها استثنا داشتند و شما بهتره از جایی که زودتر وقت میده اقدام کنید خصوصا اگر رشته اتون کلیرنس میخوره.
    ارادت

نقل قول نوشته اصلی توسط shir_jangal200 نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان.من برای spring 2014 پذیرش گرفتم در مقطع دکتری برای کشور آمریکا.نامه اولیه که برای اومده فقط گفته پذیرش بهت میدیم و اصل مدرک کارشناسی و ارشد خودتو بده تا نامه نهایی رو برات بفرستیم.منم هفته قبل مدارک رو براشون فرستادم.دوتا سوال داشتم؟اول اینکه اینا توی نامه اولی صحبتی از فاند نکردن...به نظر شما توی نامه نهایی بحث می کنن؟یا توی فرم آی 20؟ سوال دوم اینکه اگه من برای ارمنستان اقدام کنم به شروع کلاسام که 27 jan هست می رسم؟ممنون
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

شما از شرایطتتون کمی بیشتر بگید. پذیرشتون از کجاست. رشته اتون چیه. فامیل درجه 1 داشتید؟ سنتون؟گپ تحصیلی؟سابقه کار؟سربازی؟ مبلغ BS ؟ چیزی که آفیسر مطرح کرده یک بهانه بوده رزومه شما موردی داشته که مورد پسند ایشون نبوده. سعی کنید شرایطتتون رو به خوبی چک کنید و حداقل حدس بزنید مشکل چی بوده و سعی کنید برطرف شه. بدون برطرف کردنش ممکنه باز همین وضعیت پیش بیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط khz نمایش پست ها
    سلام خدمت جناب هایزنبرگ و دیگر دوستان

من دیروز در مصاحبه ی سفارت در دبی ریجکت شدم با بند 214 ب. افیسر گفت که نتونستم قانع شم که به کشورت بر می گردی؛ تنها یک سوال از من پرسید اون هم این بود که چرا تو ای 20 نوشته که دوره ی دکتریت 5 سال هست!!!! من هم گفتم سیاست دانشگاه هست.... رشته ام اصلا حساس نیست.... دیگه نمی دونم باید چیکار میکردم..... کلا 10 ثانیه هم بیشتر طول نکشید مصاحبه

ریجکت شدم! حالا به نظرتون کجا دوبار اقدام کنم؟ انکارا 18 نوامبر وقت داره. دوستان کمک کنید وقتی نمونده.
    کجا برم برای مصاحبه مجدد؟ این بار روی چه موردی باید کار کنم که رد نشم؟

لطفا راهنمایی کنید
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

آقایsimon
    ممنون از راهنمایی شما.من برای دکتری ریاضی پذیرش گرفتم.من به رئیس دانشکده ایمیل دادم و موضوع فاند رو گفتم و اون گفت با گروه مطرح میکنه و بهم اطلاع میده.به نظر شما من با رشته ریاضیکلیرنس می خورم؟سوال بعدی اینکه فرض کنید خدایی نکرده من فاندم جور نشه..کدوم سفارت رو برای من مناسبتر می دونین؟

سلام.
    من لیسانس کامپیوتر نرم افزار از مالزی دارم.
    پذیرش مستر برای Health Informatics گرفتم از University of Texas Health Science Center بدون فاند.
    متاهل هستم. الان ایران اقامت دارم. برای بهار 2015 پذیرش دارم.
    کدوم سفارت برای من به نظرتون مناسب تره؟

Junior Member

سلام دوستان
    من رشته کارشناسیم مهندسی‌ شیمی‌ بود و الان پذیرش فول فاند برای دکترا دارم توعمران، رفتم آنکارا و متأسفانه بعد ۵ روز ریجکت شدم با ۵۰۱!!! پروژه کارشناسیم راجع به wastewater treatment بود و تو RP هم اومده ک می‌خوامmembrane distillation for water treatment کار کنم، الان می‌خواستم دوباره اقدام کنم برای ویزا، همه میگن برای بار دوم دبی بهتره، سوال من اینه که شانسی دارم ک دوباره ویزا بگیرم، آخه دیگه رزومه رو نمی‌تونم دست بزنم چون دارن اگه بخوام RP رو هم تغییر بدم خیلی‌ تابلوه، چیکار کنم، لطفا راهنمایی‌ کنین خیلی‌ مهم برام، مرسی‌

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)