صفحه 64 از 92 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 915

موضوع: وسایل مهم برای سفر

Member
    رشته و دانشگاه
    Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر

من فکر کنم که خیلی از موارد هم که اگه اونجا پیدا میشه ، ولی حتما برای سری اول حدود 5 کیلو از بارشو آدم میتونه به مزه ها و چاشنیها و سبزیهای خشک ایرانی که بیشتر لازمش میشه تخصیص بده که برای 100 گرمی 2 یورو اونجا نپردازه اول کاری که پول هم بیشتر لازمش میشه و درامد هم نداره ، سالی یه بارم که این موارد و 5 کیلو با خودش ببره فکر کنم کفایت میکنه ، زیادم میاد با این حال خیلی خوبه که اینجا بگید که چه مواردی رو تو آلمان چه جوری و از چه مغازه هایی اینترنتی یا حضوری تهیه کرد

ApplyAbroad Veteran
    omid2015 آواتار ها

یه چیزی که در مورد وسایل سفر مهمه وسایل برقی هست. اونها معمولا گرونن. فرضا شارژر اینجا حدود ۸ یورو هست. کابل شبکه اینترنت ۶-۷ یورو. بهتره این جور وسایل رو همراتون داشته باشین. حتی یه کم سیم معمولی هم باشه ممکنه به دردتون بخوره. اگه فکر می کنین تبدیل ۲ شاخه به سه شاخه یا چیزهای مشابه لازمتون می شه حتما با خودتون بیارین.
    Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover
    H. Jackson Brown Jr. - P.S. I Love You

.When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
    Unknown

Member keinman آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management

نقل قول نوشته اصلی توسط satell نمایش پست ها
    من فکر کنم که خیلی از موارد هم که اگه اونجا پیدا میشه ، ولی حتما برای سری اول حدود 5 کیلو از بارشو آدم میتونه به مزه ها و چاشنیها و سبزیهای خشک ایرانی که بیشتر لازمش میشه تخصیص بده که برای 100 گرمی 2 یورو اونجا نپردازه اول کاری که پول هم بیشتر لازمش میشه و درامد هم نداره ، سالی یه بارم که این موارد و 5 کیلو با خودش ببره فکر کنم کفایت میکنه ، زیادم میاد با این حال خیلی خوبه که اینجا بگید که چه مواردی رو تو آلمان چه جوری و از چه مغازه هایی اینترنتی یا حضوری تهیه کرد
    یکی از چیزهایی که خیلی به دردم خورد همین ادویه هایی بود که با خودم آوردم. تا آدم بیاد جا بیفته و بفهمه چی رو باید از کجا بگیره خیلی طول میکشه. پیشنهاد میکنم حتماً یه مقداری از ادویه های ضروری با خودتون ببرید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

اینجا توی آلمان رسما همه چی پیدا میشه بی خودی بارتونو سنگین نکنید

Junior Member

سلام دوستان . همراه داشتن ی سری قرص مثلا تیروئید آهن کلسیم یا مثلا اسپری اکسیزن ژلوفن حکمشون چیست ؟ آیا باید نامه ی پزشک داشت ؟ مرسی اگه بسی سریع جواب بدین

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar_agb نمایش پست ها
    سلام دوستان . همراه داشتن ی سری قرص مثلا تیروئید آهن کلسیم یا مثلا اسپری اکسیزن ژلوفن حکمشون چیست ؟ آیا باید نامه ی پزشک داشت ؟ مرسی اگه بسی سریع جواب بدین
    اگه نسخه ی پزشک داشته باشی که 100% مشکلی نیست.
    اگه ندارید هم بذارینش تو بار، قوانین خیلی دست و پا گیره، به قدری که خودشون هم رعایت نمیکنن.

اما قانون کلی میگه، هر دارویی به اندازه مصرف شخصی مجازه.
    http://www.zoll.de/EN/Private-indivi...nces_node.html

Junior Member

سلام دوستان، بردن ميوه ممنوع هست يا امكان پذيره؟ من ميخوام دوتا انار بگذارم چمدونم و براى يكي ببرم، ميخواستم ببينم گير نميدن تو فرودگاه آلمان؟

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Information Systems, FAU Universität Erlangen-Nürnberg

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan321 نمایش پست ها
    سلام دوستان، بردن ميوه ممنوع هست يا امكان پذيره؟ من ميخوام دوتا انار بگذارم چمدونم و براى يكي ببرم، ميخواستم ببينم گير نميدن تو فرودگاه آلمان؟
    فک نمیکنم ممنوع باشه، ولی وقتی اینجا تو همه سوپرمارکتا انار هست کار منطقی ای نیست!

ApplyAbroad Veteran
    ka003 آواتار ها

با درود

قانون این هستش که چمدان شما نباید حاوی وسایلی باشه که فاسد شدنی هستش
    ولی متاسفانه خیلی این مورد رعایت نمیشه (بهترین توصیه حمل میوه های خشک شده هست)

موفق باشید

انار اینجا دونه ای ۳ یورو :-|

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)