صفحه 39 از 82 نخستنخست ... 293031323334353637383940414243444546474849 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 816

موضوع: انتقال پول بین ایران و کانادا (صرافی،حواله،مسایل بانکی انتفال و موارد مربوطه )

پیش فرض پاسخ : انتقال پول بین ایران و کانادا و مسایل بانکی مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط farshad_irani نمایش پست ها
    سلام
    بله میشه و صرافی هایی اینجا هست که با دستگاه pos که همون دستگاه کارت خوان داخل فروشگاهی هست از کارت متصل به حساب شما در ایران پول برداشت میکنند و معادل دلاری به شما دلار میدن ولی چون خودم هنوز استفاده نکردم نرخ کارمزدش رو نمیدونم
    اگر هنوز ایران هستید به بانک خودتون مراجعه کنید و کارت عابر بانک خودتون رو عوض کنید که تاریخ انقضا دورتری داشته باشه اینطوری مدت زمان بیشتری از کارت میشه استفاده کرد ضمنا اگر اینترنت بانک هم بگیرید که از تو کانادا بتونید به پول تو حسابتون دسترسی داشته باشید راحت تره چون در جا به حساب عابر بانک صرافی بدون استفاده از کارت پول واریز میکنید و دلارش رو میگیرید نگران نباشید تبلیغات صرافی های مونترال تو اینترنت خیلی کمه و وقتی بیایید یه سر به فروشگاههای ایرانی بزنید مثلا سوپر اخوان روزنامه های تبلیغاتی فارسی زبان به رایگان گذاشتن که تو اون پر از تبلیغات صرافی و وکیل و مشاور املاک و ... هست که همگی فارسی زبان هستند
    ضمنا قبل از خروج از ایران به بانک خودتون مراجعه کنید و سقف انتقال از حسابتون با کارت عابر بانک رو از 3 میلیون تومان به 100 میلیون افزایش بدید
    با سلام
    من يک سوال در مورد دسترسي به اينترنت بانک داشتم
    من چند بار خواستم از کانادا وارد اينترنت بانک ملت بشم ولي نتونستم.يعني ظاهرا اجازه دسترسي از خارج از ايران رو نميده! ميتونم بپرسم شما چطوري اين کار رو انجام ميديد؟
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط ta9740 نمایش پست ها
    با سلام
    من يک سوال در مورد دسترسي به اينترنت بانک داشتم
    من چند بار خواستم از کانادا وارد اينترنت بانک ملت بشم ولي نتونستم.يعني ظاهرا اجازه دسترسي از خارج از ايران رو نميده! ميتونم بپرسم شما چطوري اين کار رو انجام ميديد؟
    با تشکر
    سلام
    من از بانک ملت استفاده نکردم خبر ندارم ولی بعید میدونم از اینترنت بانک نشه استفاده کرد من از یه بانک خصوصی نسبتا بزرگ استفاده میکنم مشکلی هم ندارم شما اگر از کارمند بانک توی ایران بخواهید که براتون اینترنت بانک رو فعال کنه مشکلی نیست به شما رمز ورود به اینترنت بانک داده میشه ( که با رمز دوم که جهت خرید اینترنتی هست اشتباه نگیرید و ) با اون میتونید به حسابتون دسترسی داشته باشید ضمنا جهت ایمنی بیشتر از بانک خودتون درخواست صدور دستگاه تولید رمز یکبار مصرف بدید یه وسیله کوچیک در ابعاد فلش رم هستش روش یه صفحه دیجیتاله که تعداد بیشماری رمز توش وجود داره که بانک وقتی دستگاه رو به شما میده رمزهای داخل اونو با حساب شما تطبیق میده بطوری که با داشتن دستگاه برای هربار ورود یک رمز جدید از اون وسیله میگیرید و وارد صفحه اینترنت بانک خودتون میشید که به راحتی میتونید به حساب هرکسی پول جابجا کنید
    ویرایش توسط farshad_irani : November 16th, 2014 در ساعت 07:21 AM
    مقیم کانادا

Junior Member

سلام
    میشه از طریق بانک های ایرانی فرستاد ارز واسه کانادا؟ بعد صرافی ها دلار قبول می کنن بگیرن بفرستن؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط aliparisa نمایش پست ها
    سلام
    میشه از طریق بانک های ایرانی فرستاد ارز واسه کانادا؟ بعد صرافی ها دلار قبول می کنن بگیرن بفرستن؟
    از طریق بانک مستقیما نمیشه ولی صرافی های کانادا منتقل میکنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    از طریق بانک مستقیما نمیشه ولی صرافی های کانادا منتقل میکنند.
    منظورم اینه که میخوام از ایران واسه کانادا پول بفرستم

ApplyAbroad Guru

منظورم اینه که میخوام از ایران واسه کانادا پول بفرستم
    صرافی های ایرانی تورنتو در تهران پول (ریال) میگیرند و در تورنتو همان روز دلار تحویل میدهند یا به یک حساب بانکی کانادایی حواله میکنند. شما برای کسی میخواهید پول بفرستید یا هزینه اپلیکیشنی چیزی را میخواهید پرداخت کنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    صرافی های ایرانی تورنتو در تهران پول (ریال) میگیرند و در تورنتو همان روز دلار تحویل میدهند یا به یک حساب بانکی کانادایی حواله میکنند. شما برای کسی میخواهید پول بفرستید یا هزینه اپلیکیشنی چیزی را میخواهید پرداخت کنید؟
    من قراره به زودی برم تورونتو، می خواستم ببینم اگه میشه پول با خودمون زیاد نبریم و بقیشو اونجا بگیریم. این صرافی ها سود زیادی می گیرن؟ نرخ ارزشون چطوره؟

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

من قراره به زودی برم تورونتو، می خواستم ببینم اگه میشه پول با خودمون زیاد نبریم و بقیشو اونجا بگیریم. این صرافی ها سود زیادی می گیرن؟ نرخ ارزشون چطوره؟
    کارمزد اکثر صرافی ها برای کارت کشیدن صفر هست . به غیر از بعضی ها که معلوم نیست ان 10 یا 15 دلار رو برای چی میگیرن . اگه صرافی بدون کارمزد خواستید پ.خ بفرستید بهتون آدرس میدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    کارمزد اکثر صرافی ها برای کارت کشیدن صفر هست . به غیر از بعضی ها که معلوم نیست ان 10 یا 15 دلار رو برای چی میگیرن . اگه صرافی بدون کارمزد خواستید پ.خ بفرستید بهتون آدرس میدم.
    ظاهرا نرخ دلاری که می فروشن 30 تا 60 تومن روی هر دلار گرونتر تهران است.اول اختلاف قیمت رو چک کنید از دوست من هر دلار رو 60 تومن گرون تر داده بود.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط amir77s نمایش پست ها
    ظاهرا نرخ دلاری که می فروشن 30 تا 60 تومن روی هر دلار گرونتر تهران است.اول اختلاف قیمت رو چک کنید از دوست من هر دلار رو 60 تومن گرون تر داده بود.
    قاعده اینا همینه. اولا مواظب باشید به هر کسی اعتماد نکنید. ممکنه یکی کارمزد نگیره یکماه بعد پول رو بفرسته یکی هم بگیره اصلا نفرسته یا یکی هم ...
    در حالت کلی دلار رو 60 تومن گرانتر حساب میکنند. یا بعضا 40 تومن!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)