نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 323 از 460 نخستنخست ... 223273313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333373423 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,221 تا 3,230 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Banned

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط gazanfar نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من رشته کارشناسیم مهندسی‌ شیمی‌ بود و الان پذیرش فول فاند برای دکترا دارم توعمران، رفتم آنکارا و متأسفانه بعد ۵ روز ریجکت شدم با ۵۰۱!!! پروژه کارشناسیم راجع به wastewater treatment بود و تو RP هم اومده ک می‌خوامmembrane distillation for water treatment کار کنم، الان می‌خواستم دوباره اقدام کنم برای ویزا، همه میگن برای بار دوم دبی بهتره، سوال من اینه که شانسی دارم ک دوباره ویزا بگیرم، آخه دیگه رزومه رو نمی‌تونم دست بزنم چون دارن اگه بخوام RP رو هم تغییر بدم خیلی‌ تابلوه، چیکار کنم، لطفا راهنمایی‌ کنین خیلی‌ مهم برام، مرسی‌
    اگر با همون مشخصات فبلی اعم از دانشگاه و پذیرش برید صد و ده درصد مجدد ریجکتید

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط ladanl نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من رشته کارشناسیم مهندسی‌ شیمی‌ بود و الان پذیرش فول فاند برای دکترا دارم توعمران، رفتم آنکارا و متأسفانه بعد ۵ روز ریجکت شدم با ۵۰۱!!! پروژه کارشناسیم راجع به wastewater treatment بود و تو RP هم اومده ک می‌خوامmembrane distillation for water treatment کار کنم، الان می‌خواستم دوباره اقدام کنم برای ویزا، همه میگن برای بار دوم دبی بهتره، سوال من اینه که شانسی دارم ک دوباره ویزا بگیرم، آخه دیگه رزومه رو نمی‌تونم دست بزنم چون دارن اگه بخوام RP رو هم تغییر بدم خیلی‌ تابلوه، چیکار کنم، لطفا راهنمایی‌ کنین خیلی‌ مهم برام، مرسی‌

سلام دوست عزیز. منم مثل شما مهندسی شیمی خوندمو حالا از عمران محیط زیست پذیرش دکترا دارم. mambrane کاربرد نظامی و هسته ای داره. سعی کن RP ‌رو صلح آمیز نشون بدی. نفس رشتمون صلح آمیزه. نگزان نباش.
    اگز به من یه پیام خصوصی بدی بیشتر با هم در ارتباط باشیم برای کارای ویزا ممنون می شم. منم دارم برا ویزا اقدام می کنم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ladanl نمایش پست ها
    یعنی‌ حتا اگه rp رو هم عوض کنم بازم ریجکتم؟
    یه مشکل دیگه‌ای هم که هست اینه که منبع فاندِ من دانشکده انرژی هست البته این جایی‌ ذکر نشده چون من پذیرش از عمران دارم، می‌خواستم بدونم ممکن هست زنگ بزنن منبع فاند رو بپرسن و سر اون ریجکت کنن؟

یعنی‌ حتا اگه rp رو هم عوض کنم بازم ریجکتم؟
    یه مشکل دیگه‌ای هم که هست اینه که منبع فاندِ من دانشکده انرژی هست البته این جایی‌ ذکر نشده چون من پذیرش از عمران دارم، می‌خواستم بدونم ممکن هست زنگ بزنن منبع فاند رو بپرسن و سر اون ریجکت کنن؟
    این بند 501 خطرناکه ولی چند نفر دوستان هم بودند که اعلام کردند که برای بار دوم موفق شدند که بگیرند. البته 501 مربوط به تحریم صنایع نفت و گاز و انرژی و سابقه کار در اینها یا تخصصی که در آینده به اینها مربوط بشه هست. متاسفانه شما از انکارا هم ریجکت شدید که ظاهراً نسبت به این موارد تساهل و تسامح بیشتری دارد. بروید به تاپیک 501 و صفحات کمی قدیمی تر رو بخونید تا کلیات قضیه دستتون بیاد. بعد اقدام کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط pournejati نمایش پست ها
    سلام.
    من لیسانس کامپیوتر نرم افزار از مالزی دارم.
    پذیرش مستر برای Health Informatics گرفتم از University of Texas Health Science Center بدون فاند.
    متاهل هستم. الان ایران اقامت دارم. برای بهار 2015 پذیرش دارم.
    کدوم سفارت برای من به نظرتون مناسب تره؟
    فکر نمی کنم خیلی فرقی بکنه. فقط زودتر وقت بگیرید که دیره اگر کلیرنس شامل حالتون بشه. شاید آنکارا بهتر بود ولی حالا که پره.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin2988 نمایش پست ها
    این بند 501 خطرناکه ولی چند نفر دوستان هم بودند که اعلام کردند که برای بار دوم موفق شدند که بگیرند. البته 501 مربوط به تحریم صنایع نفت و گاز و انرژی و سابقه کار در اینها یا تخصصی که در آینده به اینها مربوط بشه هست. متاسفانه شما از انکارا هم ریجکت شدید که ظاهراً نسبت به این موارد تساهل و تسامح بیشتری دارد. بروید به تاپیک 501 و صفحات کمی قدیمی تر رو بخونید تا کلیات قضیه دستتون بیاد. بعد اقدام کنید.
    خیلی‌ ممنون از کمکتون
    می‌شه قسمته دوم سوالام رو هم جواب بدید، ممکن هست که زنگ بزنن از دانشگاه منبع فاند رو بپرسن و سر یون ریجکت کنن؟

خیلی‌ ممنون از کمکتون
    می‌شه قسمته دوم سوالام رو هم جواب بدید، ممکن هست که زنگ بزنن از دانشگاه منبع فاند رو بپرسن و سر یون ریجکت کنن؟

والا یک استعلامی هست به اسم رمز منتیس(آخوندک)؛ توی این استعلام اونطور که از شواهد و قرائن پیداست ویژگی های دانشگاه مقصد (از جمله پروژه هایی که اونجا بوده و هست یا اساتیدی که روی کارهای حساس کار می کنند و ....) برای رشته های حساس چک می شود و یکی از علل اینکه کلیرنس بعضی دوستان هم طول می کشه همین هست. بنابراین احتمال زیادی داره که جواب سوال شما مثبت باشه. منتها مسئله اینجاست که شما گفتید بعد از 5 روز ریجکت شده اید اونم با 501. من فکر نمی کنم این استعلام به این زودی برای شما جوابش اومده باشه. فکر می کنم سابقه کار در شرکت مرتبط با انرژی و نفت و گاز یا زمینه تخصصی که صریح به این قضیه مربوط بشه داشتید و بر اساس اونها ریجکت شدید.

یک تغییری توی کیستون ایجاد کنید. آر پی رو بی خطر کنید. اگر می شد دانشگاه رو عوض کنید. بازم توصیه می کنم یادم هست چند نفر با 501 دوباره ویزا گرفتند. اگر براتون مهم هست توی قسمت مربوطه بگردید و جزئیاتشون رو پیدا کنید. آقا یا خانم زبرجدی هم هست که از مدیران همونجا هستند و توی این 501 وارد هستند. با ایشون هم یک مشورت کنید. شاید نهایتاً بد نباشه دوباره همون آنکارا بروید.

این بحث هم ترجیحاً همونجا ادامه بدهید چون اینجا تاپیک مقداری غیر مرتبط هست و ممکنه پاک کنند.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام
    من بیشتر از یک ساله که امریکا هستم و امسال vizaye کار H1-b گرفتم به دلیله ی سری مسائل باید برگردم ایران و برای بازگشته مجدد amrica باید ویسا بگیرم میخواستم بپرسم که کسی تجربی مصاحبه برای ویزای کار داره از سفارته آنکارا؟ آیا توصیه میکنید دوبی برام یا آنکارا
    در ضمن قبلا از دوبی اقدام کرده بودم و اپرو شده budam
    mamnun
    ویرایش توسط solaleh : November 21st, 2014 در ساعت 11:30 PM دلیل: ادغام

با عرض سلام.من برای حای ریاضی پذیرش گرفتم.گرایش هندسه.می خواستم بدونم با توجه به تجربیات شما به من کلیرنس می خوره یا نه؟

با سلام خدمت دوستان عزیز

برای وقت گرفتن ویزای توریستی برای پدر و مادر، بین سفارت های دوبی و انکارا و ایروان ، هیچ کدوم برتری ای دارن یا نه. خودم هم 4 ساله تو آمریکا هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)