لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
سلام دوست عزیز. منم مثل شما مهندسی شیمی خوندمو حالا از عمران محیط زیست پذیرش دکترا دارم. mambrane کاربرد نظامی و هسته ای داره. سعی کن RP رو صلح آمیز نشون بدی. نفس رشتمون صلح آمیزه. نگزان نباش.
اگز به من یه پیام خصوصی بدی بیشتر با هم در ارتباط باشیم برای کارای ویزا ممنون می شم. منم دارم برا ویزا اقدام می کنم.
این بند 501 خطرناکه ولی چند نفر دوستان هم بودند که اعلام کردند که برای بار دوم موفق شدند که بگیرند. البته 501 مربوط به تحریم صنایع نفت و گاز و انرژی و سابقه کار در اینها یا تخصصی که در آینده به اینها مربوط بشه هست. متاسفانه شما از انکارا هم ریجکت شدید که ظاهراً نسبت به این موارد تساهل و تسامح بیشتری دارد. بروید به تاپیک 501 و صفحات کمی قدیمی تر رو بخونید تا کلیات قضیه دستتون بیاد. بعد اقدام کنید.
والا یک استعلامی هست به اسم رمز منتیس(آخوندک)؛ توی این استعلام اونطور که از شواهد و قرائن پیداست ویژگی های دانشگاه مقصد (از جمله پروژه هایی که اونجا بوده و هست یا اساتیدی که روی کارهای حساس کار می کنند و ....) برای رشته های حساس چک می شود و یکی از علل اینکه کلیرنس بعضی دوستان هم طول می کشه همین هست. بنابراین احتمال زیادی داره که جواب سوال شما مثبت باشه. منتها مسئله اینجاست که شما گفتید بعد از 5 روز ریجکت شده اید اونم با 501. من فکر نمی کنم این استعلام به این زودی برای شما جوابش اومده باشه. فکر می کنم سابقه کار در شرکت مرتبط با انرژی و نفت و گاز یا زمینه تخصصی که صریح به این قضیه مربوط بشه داشتید و بر اساس اونها ریجکت شدید.
یک تغییری توی کیستون ایجاد کنید. آر پی رو بی خطر کنید. اگر می شد دانشگاه رو عوض کنید. بازم توصیه می کنم یادم هست چند نفر با 501 دوباره ویزا گرفتند. اگر براتون مهم هست توی قسمت مربوطه بگردید و جزئیاتشون رو پیدا کنید. آقا یا خانم زبرجدی هم هست که از مدیران همونجا هستند و توی این 501 وارد هستند. با ایشون هم یک مشورت کنید. شاید نهایتاً بد نباشه دوباره همون آنکارا بروید.
این بحث هم ترجیحاً همونجا ادامه بدهید چون اینجا تاپیک مقداری غیر مرتبط هست و ممکنه پاک کنند.
سلام
من بیشتر از یک ساله که امریکا هستم و امسال vizaye کار H1-b گرفتم به دلیله ی سری مسائل باید برگردم ایران و برای بازگشته مجدد amrica باید ویسا بگیرم میخواستم بپرسم که کسی تجربی مصاحبه برای ویزای کار داره از سفارته آنکارا؟ آیا توصیه میکنید دوبی برام یا آنکارا
در ضمن قبلا از دوبی اقدام کرده بودم و اپرو شده budammamnun
ویرایش توسط solaleh : November 21st, 2014 در ساعت 11:30 PM دلیل: ادغام
با عرض سلام.من برای حای ریاضی پذیرش گرفتم.گرایش هندسه.می خواستم بدونم با توجه به تجربیات شما به من کلیرنس می خوره یا نه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
برای وقت گرفتن ویزای توریستی برای پدر و مادر، بین سفارت های دوبی و انکارا و ایروان ، هیچ کدوم برتری ای دارن یا نه. خودم هم 4 ساله تو آمریکا هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)