- نفر اول موجود در لیست behzadvaziri هست. ایشون سربازی س داشتن و بسیار جالب هست که بدونید در 31 اکتبر 2014 بعد از 464 روز کلیر میشن. یکبار توی آگوست ازشون فقط سوال شده (اینجا) که سربازی کجا بودی و چیکار میکردی. حالا یه نظریه هم دارم راجع به سوال وقتی از آنکارا ازتون پرسیده میشه که بعدا بهش میرسیم. فقط یادتون باشه توی ماه آگوست ازش سوال میشه و سه ما بعد کلیر میشه . پس وضعیت کلیر (یه موردی هم هست که بهتره همین جا بهش اشاره کنم فردی با آی دی nikpendar1982 که ایشون هم با سربازی س کلیر شدن که نشون میده شانس هایی هم انگار وجود داره)
-نفر دوم alonestamir هستن. ایشون یکبار بعد از 170 روز با بند 306 بخاطر سربازی س ریجکت از عشق آباد شده بودند و از مارچ 2014 همچنان منتظرند. البته نکته حائز اهمیت اینه که ایشون F2 هستند. وضعیت منتظر
-نفر سوم amirmortazavi هستن. ایشون زمینه تحقیقاتیشون تکنولوژی بتن بوده.خودم حدس میزتن شاید ب این خاطر هست که همچنان منتظرتدو یکی دیگه از دوستان عمرانی خودم که علاقه مندی های تحقیقاتیشون مثل ایشون هست الان مدت هاست که از ارمنستان منتظرند. فکر میکنم آفیسر نفهمیده چی بوده گیج میزنه یه وقت سوتی نده با دادن ویزا چون به نظر خطری نمیاد زمینه تحقیقات ولی از معدود عمرانی های دریافت کننده 16 سوال هستند. وضعیت منتظر
- نفر چهارم موجود در لیست naiemeri عزیز هستن. پزشک و خانوم. بدون هیچ بک گراند حساسی. ولی چیزی که امسال اتفاق افتاد برای متقاضیان J1 این بود که امسال به شدت اذیتشون کردن در آنکارا. پست های ایشون گواه این مدعا است و همچنین این پست . البته چندین مورد دیگه هم بوده که به موقع کلیر شدن ولی منتظران ویزای J امسال زیاد از آنکارا خیر ندیدند. ایشون بعد از 6 ماه و 12 روز کلیر میشن. البته چون همراه هم داشتن همراه شون هم با وجود اینکه یه بار کلیر شده بودند دوباره میرن تو پروسه کلیر که حالا داستان این ماجرای همراه ها رو در انتها با هم یه بررسی مجدد میکنیم . پس وضعیت کلیر
- نفر پنجمkavve ایشون بخاطر سربازی س الان نزدیک 6 ماهه منتظرن با توجه به اتفاقات اخیر شانس کلیرشون 50 50 هست چون جدیدا سربازی س چندین نفر کلیر شدن وضعیت منتظر
-نفر ششمhamfar1361 ایشون هم به نظر نمیاد کیس حساسی داشتن نمیدونم کلیر شدن یا نه ممنون میشم اگر به ما آخرین وضعیتشون بگن. وضعیت منتظر
- نفر هفتم keyyvvaann ایشون هم سربازی س بودن. فقط یه بار آگوست آپدیت میشن و ازشون سوال میشه و بعد دیگه هیچی. البته بازم به احتمال زیاد این نظریه تقویت میشه که اگر ازتون سوال کردن و اتفاقی چند روز بعد نیفتاد احتمالا حالا حالا ها باید منتظر بمونید. واسه ایشونم همین اتفاق افتاده. تا اونجا که من میدونم این دوست عزیز به سایت همچنان سر میزنن. خوشحال میشیم برای راهنمایی بیشتر ما رو در جریان بزارن. وضعیت منتظر
- نفر هشتم - anna-90 ایشون هنوز منتظرن ولی همراهشون یعنی f2 بخاطر سربازی ریجکت شده اند و تکلیف خودشون هنوز معلوم نیست. وضعیت منتظر
-نفر نهم Nightclub60 هستن که متاسفانه بعد از بیش از 5 ماه انتظار ریجکت شدت به دلیل سربازی س. وضعیت ریجکت
-نفر دهم Miladazami12- ایشون انسان بسیار کم پستی هستن قبلا هم گفتم شاید بخاطر رشته اشون ک مواد بوده طولانی شده شرایطشون ولی جدیدا توی تاپیک بلیط بودن اگر خبر به ما بدن خیلیی عالی میشه وضعیت منتظر
-نفر یازدهم danyaly- ایشون قبلا بعد از 7ماه انتظار از ارمنستان با بند خطرناک 212 رد شدن ولی الان هنوز منتظرن. اگر توی شرایطشون تغییری نداده باشن کارشون همچنان سخته. هایزنبرگ میگفت این بند بسیار خطر ناکه. وضعیت منتظر
-نفر دوازدهم Hamedspf- به نظر همچنان منتظر. موادی بودن سربازی رو از طریق نخبگان گذروندن و دانشگاه هم مالک اشتر بودن .وضعیت منتظر
-نفر سیزدهم copoltape - ایشون چندین بار آپدیت شدن ولی کلیر نه. بازم به نظرم یه گیری تو کارشون بوده بخاطر اینکه ازشون سوال پرسیده شده. اینجا . 16 سوال منظورم نیستاااا. ولی بازم طبق نظریه من اگر از کسی سوال بکنن و یا آپدیت بشه و خبری نشه احتمال زیاد زیاد باید منتظر بمونه. ایشونم به همین گیر خوردن و همچنان وضعیت منتظر.
- نفر چهاردهم chaprepord - البته اسمشون توی جدول Materi هستش. ایشون 10 نوامبر کلیر شدن احتمالا بخاطر رشته اشون که مواد بوده و زمینه کاری یه مقدار طولانی شد پس وضعیت کلیر
-نفر پانزدهم yazdan901 فکر میکنم ریجکت شده اند آخه بعدا یه جا توی تاپیک ارمنستان گفتن من سپتامبر مصاحبه داشتم وضعیت ریجکت!!
-نفر شانزدهم Mehdymo- از ثابت قدمان این سلیت و همچنان منتظر و فعال- البته متاسفانه سابقه ریجکتی داشتند اوم دوباربه دلایل واهی به قول خودشون :-)). وضعیت منتظر.
-نفر هفدهم
Souphi - همچنان منتظر و فعال در سایت. البته محل خدمت سربازی شاید دلیل باشه بر انتظارشون وضعیت منتظر.
-نفر هجدهم- mahdiarbایشون 21 اکتبر کلیر شدتد و از اون دسته J1 هایی هستند که گفتم امسال خیلی اذیتشون کردند پس وضعیت کلیر
-نفر نوزدهم amirali_8376- کلا زیاد فعال نیستن- البته یه سابق ریجکتی از دبی داشتن وضعیت منتظر.
-نفر بیستم nili_nth- ایشون بخاطر موادی بودن و داشتن فامیل در ایالت محل تحصیل احتمالا کمی به مشکل بر خوردن اینجا ولی خوشبختانه در 30 اکتبر کلیر شدند پس وضعیت کلیر
-نفر بیست و یکم Saeid_Aice - ایشون کارشون 4 ماه و نیم طول کشیده. میتونه سابقه کار طولانی و مکانیکی بودنشون دلیل انتطارشون باشه پس وضعیت کلیر
-نفر بیست و دوم ye_nafare_khob - ایشون هم مکانیکی بودن با زمینه کاری نسبتا حساس شاید واسه همین اینقدر متظر موندن تا در 30 اکتبر کلیر شن. البته تا جایی که من میدونم همراه یعنی اف 2 آقا هستن. یکببار وضعیتشون به کامپلیت تغییر پیدا کرده بود ولی الان مثل اینکه منتظر کلیر شوهر هستن پس وضعیت کلیر
- نفر بیست و سوم Hoszam تا چند وقت پیش منتظر بودن. شاید تنها دلیل انتظارشون سربازی نخبگان بود ولی خوشبختانه به تازگی کلیر شدن پس وضعیت کلیر
حالا چند تا کیس رو هم با هم بیشتر بررسی میکنیم چون اطلاعاتشون تو جدول نیست
کیس sama26 و sweetrazi و mahs هستند. با سابقه ریجکتی از دبی و اینور و اونور. این کیس رو برای این مثال زدم چون هم اینکه اطلاعاتشون تو جدول نیست و هم اینکه ایشون یکی از چندین نمونه هایی هستند که بعد از ریجکت از جاهای دیگه میرن و از آنکارا یک ماهه میگیرن.
sohrab_369 اطلاعاتشون تو جدول نیست. مدت هاست که منتظرن. دلیلش هم میتونه سربازی و زمینه های تحقیقاتی حساسشون باشه.
samars هم یکی دیگه از دوستان هستن که اطلاعاتشون تو جدول نیست. ولی موادی بودن و خیلی منتظر شدن. جولای میرن مصاحبه و نوامبر کلیر میشن. امسال آنکارا بعضی از موادی ها رو بد اذیت کرد ولی خداروشکر اکثرا گرفتن. پس اگر کیستون حساسه آنکارا جای خیلی خوبیه
و در نهایت bright بودن که خیلی وقته منتظرن و خودشونم نمیدونن چرا
علاقه مندی ها (Bookmarks)