من سعی کردم توی اون سه پست صفحه قبل توضیح بدم که آنکارا تقریبا هیچکس رو بی دلیل منتظر نمیزاره
ولی شما دو دوست عزیز مطالب من رو یا نخوندید یا نادیده گرفتید
به نظرم بهتره یه بار دیگه جستجو کنید در سوابقتون شاید چیزی متوجه بشید
نه اینکه اظهار بی اطلاعی کنید
قصدم جسارت به شما دوستان عزیز نیست. چون این مطلب رو همه میان میخونن و بر اساس اون تفکرات و احیانا تصمیماتشون رو جلو میبرن
پس بهتره اگر حدسی میزنید ک چرا شرایطتون طولانی شده رو بیان کنید
با تشکر
ویرایش توسط ladanl : December 3rd, 2014 در ساعت 03:35 PM
حق با شما است دوست عزیز.
من فکر میکنم دلیل اینکه هنوز در پندینگ هستم، رشتهٔ هوا فضا باشه که خوندم.
من سپتامبر ۲۰۱۲ هم با J1 به آمریکا برای کار آموزی رفته بودم و ویزا رو مستقیم بدون کلارنس چک گرفتم.
دلیل دیگری به ذهنم نمیرسه.
خانوم لادن مطالبتون رو کاملا خوندم و خیلی استفاده بردم، و تشکر میکنم از همکاری شما.
منم همین الان تو سایت واشینگتون اپدیت شدم.
روز مصاحبه 10 نوامبر
ددلاین من 5 ژانویه
از بچه های قبل سپتامبر کسی آپدیت یا کلیر نشده؟ هنوز هیچ خبری نیست؟
منم با حرف شما موافقم. ولی ببینید تو کلیرنس ها من خیلی تناقض می بینم. مثلا فکر می کنم خب من مکانیکم و کلیرنسم طولانی میشه، ولی یکی از دوستام که از یک رشته و یک دانشگاه فارغ التحصیل شدیم بعد از 2 ماه کلیر شد . تازه فامیلم داشت اونجا. پس من نتیجه می گیرم فقط رشته به تنهایی نمیتونه باعث تاخیر بشه. و یا فکر می کنم گپ 1 ساله داشتم بعد از سربازی ( که زبان و جی آر ای می خوندم) بعدش می بینم یکی دیگه شرایطش بدتر بوده و لی کلیرنسش انقدر طول نکشیده. روز مصاحبه هم روز خوبی بود ، اصلا خیلی چیزا ازم نپرسید و به چیز خاصی هم گیر نداد. اظهار بی اطلاعی من از مدت زمان بلند کلیرنس به خاطر مسائل اینچنینی دوست عزیز. ولی در کل با حرف شما موافقم . بالاخره برای اونا چیزی مبهم و یا مشکل داره که انقدر طول کشیده. امیدوارم مال ما هم بیاد قبل از اینکه این ترمم از دست بدم. شرایط خیلی سختی دارم. شاید بد ترین و سخت ترین دوران زندگیمو دارم طی می کنم. امیدوارم همه در راهی که در پیش گرفتیم موفق باشیم.
سلام
ببخشید چند تا سوال دارم که نمیدونستم کجا مطرح کنم.
امروز آی بیستم از ویسکنزین فرستاده میشه به سوئد تا از اونجا پست شه واسم با کلی خواهش خانم سندی قبول کرد که شماره سویس و بهم بده تا بتونم وقت بگیرم ترم جدید 20 ژانویه شروع میشه البته میتونم تا دوهفته دیرتر هم برم فکر میکنید تا اون موقع میتونم ویزا بگیرم یا اینکه آفرم و از بهار به تابستان تغییر بدم؟ اصلا اگه یک نفر ویزاش دیر صادر شه وبه ترم مورد نظر نرسه دوباره باید از دانشگاه آی بیست بگیره؟ اگه بعد از مصاحبه و کلیر شدن زمان پیکاپ ویزای مهاجرتی کانادا تو پاس باشه ممکنه ریکلیر بخوره؟
!Never Give Up! Never Back Down! Just Concentrate on Your Target and Minimize Effects of Negative Aspects
علاقه مندی ها (Bookmarks)