صفحه 989 از 1371 نخستنخست ... 48988993997998098198298398498598698798898999099199299399499599699799899910391089 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,881 تا 9,890 , از مجموع 13709

موضوع: نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط cannondale نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز

من از یه استاد جواب زیر رو گرفتم، میشه لطف کنید بگید در چه حد میشه رو جوابش حساب باز کرد؟
    و اینکه به نظرتون اگه به ددلاین این ترم نرسم و ازش بخوام واسه ترم بعد اقدام کنم، ناراحت بشه؟ (چون بعضی مدارکم واسه اپلای شاید آماده نشه)

*** Hi :
    I have funded PhD openings in my group. I think you will be a reasonable fit to the requirements of the project.
    I encourage you to apply to **** and put in my name as a potential advisor.

best
    به نظر جواب تمپلت میاد. استاد فقط تشویق تون کرده به اپلای و احتمالاً بعد از در نظر گرفتن تمام اپلیکنت ها تصمیم نهایی رو می گیره. معلوم نیست ترم بعد هم پوزیشن داشته باشه باید ازش بپرسید

ApplyAbroad Veteran
    Souri_RS آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Atmospheric Physicist at Harvard-Smithsonian

نقل قول نوشته اصلی توسط mech90 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دوستان عزیز به نظر شما چقدر ممکنه این ایمیل general و template باشه؟ چون به نظر خودم استاد خیلی کلی گفته:
    Thank you for your interest in my laboratory at ***. My laboratory is located on the 6th floor of the prestigious Photonics Center. We have many interdisciplinary projects ongoing in the laboratory, with a thematic focus on renewable energy generation and mitigation of the impact of energy generation byproducts on the environment - so clearly your interests and CV are well aligned with upcoming projects.
    I anticipate hiring at least one PhD student for the spring semester of 2016. Students interested in my research can either apply through the Mechanical Engineering Department or Materials Science Division and should mention specific projects that they are interested in working on that fit with my research.
    Please drop me a line to let me know when your application is complete such that I may add my support, as appropriate, in the admissions process. Candidates with a MS degree and a fair amount of publications such as yourself are eligible for a Dean's Fellowship, which requires internal support from a *** faculty member, so I'll need to know when your application is complete to lend this support. If you have any specific research questions, please let me know.
    دوستان با توجه به نداشتن نمره GRE در رزومه ارسالی و اینکه تو ایمیل گفتم فلان وقت امتحان خواهم داد. باز به نظر دوستان این ایمیل چند درصد علاقه استاد رو نشون میده؟ (یه سری از دوستان میگند کلی هست و نمیشه روش حساب کرد و یه سری میگند کاملا متمایز از ایمیل های کلی هست)
    سلام دوست عزیز
    کمی از تملپلیت ها فاصله داره و جواب خوبی دریافت کردین. شما مباحثی که مرتبط به خودتون هست رو به نحو احسن انجام بدین و اپلای کنین. سپس استاد رو مطلع کنین. استاد هرگز جواب قطعی نمیده و باید همه کاندیدارو بررسی کنه. در مورد فلوشیپ هم دپارتمان و استاد اتوماتیک کارشون رو انجام میدن. حداقل برای خودم اینطوری بود یعنی نیازی به کار خاصی ندارین.
    خیلی مرتبط نیست ولی اگر امریکا هست بهتره مباحث مرتبط به ویزا رو بخونین، renewable energy فوق العاده خطرناکه. الان بهترین موقع هست که دوستان قبل از انتخاب از آینده‌ی ویزاشون هم مطلع باشن.
    ارادتمند
    امیر
    از هرگونه پاسخ گویی به سوالاتی که در سطح انجمن قابل پرسش‌اند به شکل پیام خصوصی معذورم.

Junior Member nmn آواتار ها

سلام دوستان
    من به استادی ایمیل زدم و این جواب رو ازشون گرفتم:

Hi,

Thank you for your interest in our program and my
    research in particular. If you are interested, you have
    to apply through the Faculty of Gradute Studies.
    In your application you may mention me as
    a potential supervisor, i.e., as somebody you want to
    be supervised by.

In addition, you may want to have a look a the web page
    http://brocku.ca/nextstep/international-students/
    of the Faculty of Graduate Studies regarding international
    applications, requirements, funding etc.
    راستش هیچی راجع به فاند نگفته و هیچی رو هم قطعی نگفته !
    من در ایمیل ام اشاره ای کرده بودم که دنبال فاند هستم

ApplyAbroad Veteran
    Souri_RS آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Atmospheric Physicist at Harvard-Smithsonian

نقل قول نوشته اصلی توسط nmn نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به استادی ایمیل زدم و این جواب رو ازشون گرفتم:

Hi,

Thank you for your interest in our program and my
    research in particular. If you are interested, you have
    to apply through the Faculty of Gradute Studies.
    In your application you may mention me as
    a potential supervisor, i.e., as somebody you want to
    be supervised by.

In addition, you may want to have a look a the web page
    http://brocku.ca/nextstep/international-students/
    of the Faculty of Graduate Studies regarding international
    applications, requirements, funding etc.
    راستش هیچی راجع به فاند نگفته و هیچی رو هم قطعی نگفته !
    من در ایمیل ام اشاره ای کرده بودم که دنبال فاند هستم
    سلام دوست عزیز
    ایمیل زدن=فاند داری؟
    اگر نداشته باشن اطلاع میدن. وقتی میگن سوپروایز شما میشن، از ترم اول، یعنی کیف های پر از پول هم در راهه.
    اگر رزومه‌ی شما در سطح این دپارتمان هست، اپلای کنین و استاد رو بعد از کامل شدن پرونده، مطلع کنین (ترجیحا نزدیک به ددلاین).
    اگر رفتین، از آبشار نیاگارا عکس بگیرین و برای ما بفرستین.
    ارادتمند
    امیر
    از هرگونه پاسخ گویی به سوالاتی که در سطح انجمن قابل پرسش‌اند به شکل پیام خصوصی معذورم.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط cannondale نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز

من از یه استاد جواب زیر رو گرفتم، میشه لطف کنید بگید در چه حد میشه رو جوابش حساب باز کرد؟
    و اینکه به نظرتون اگه به ددلاین این ترم نرسم و ازش بخوام واسه ترم بعد اقدام کنم، ناراحت بشه؟ (چون بعضی مدارکم واسه اپلای شاید آماده نشه)

*** Hi :
    I have funded PhD openings in my group. I think you will be a reasonable fit to the requirements of the project.
    I encourage you to apply to **** and put in my name as a potential advisor.

best
    سلام

به position هایی که داره بستگی داره...
    معمولا position ها قابل به تعویق انداخته شدن نیستند..
    برای اطمینان خیلی صریح ازش در این باره سوال کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

Junior Member

سلام دوستان ... من از یکی از اساتید جواب زیر رو داشتم :

Hello
    Unfortunately I’m not allowed to supervise PhD students. Reason is that I have to take my retirement beginning of 2018. But we have other interesting thesis director like Prof ..... or Prof .... which are working in a similar field
    Best regards
    می خواستم بدونم که وقتی به این دوتا پروفسوری که معرفی کرده ایمیل زدم بگم که ایشون recommend کردن ؟ اصلا این موضوع رو چه جوری بگم بهشون بهتره ؟
    و این که اگه از خودشون بخوام که ایمیل من رو براشون فروارد کنن خیلی زشته ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    مرسی

ApplyAbroad Veteran
    halcyon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanabD نمایش پست ها
    سلام دوستان ... من از یکی از اساتید جواب زیر رو داشتم :

Hello
    Unfortunately I’m not allowed to supervise PhD students. Reason is that I have to take my retirement beginning of 2018. But we have other interesting thesis director like Prof ..... or Prof .... which are working in a similar field
    Best regards
    می خواستم بدونم که وقتی به این دوتا پروفسوری که معرفی کرده ایمیل زدم بگم که ایشون recommend کردن ؟ اصلا این موضوع رو چه جوری بگم بهشون بهتره ؟
    و این که اگه از خودشون بخوام که ایمیل من رو براشون فروارد کنن خیلی زشته ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    مرسی
    دوست من،
    دقیقا ماجرا را بگید، که با فلانی در تماس بودم، ایشان شما رو معرفی کردند و ادامه ماجرا.
    همزمان به هر دو ایمیل ندید، اول با اونی که فیلدشون نزدیکتره تماس بگیرید اگر منجر به نتیجه نشد بعدی.
    خیلی زشت که نیست ولی عرف هم نیست چنین درخواستی.
    .Those who promise us paradise on earth never produced anything but a hell

Karl Popper

ApplyAbroad Hero sasansas آواتار ها

با سلام
    استادی بعد از امکه در مورد شرایط scholarship صحبت کردند و زمینه های کاری خودشون را گفتند...فرمودند که:

Should you wish to pursue a high degree in one of above areas, please feel free to contact me.

قسمت اولش منظورشون چی بوده؟؟؟؟
    I spring over the spring with the spring in the spring

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط sasansas نمایش پست ها
    با سلام
    استادی بعد از امکه در مورد شرایط scholarship صحبت کردند و زمینه های کاری خودشون را گفتند...فرمودند که:

Should you wish to pursue a high degree in one of above areas, please feel free to contact me.

قسمت اولش منظورشون چی بوده؟؟؟؟
    He/she introduced his/her research area ( probably name of some projects), and simply asked you are you interested in any of them for your master/PhD program or not! If you are, you can select one or two of them as your interests and let him/her know

Good Luck
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Junior Member

سلام به همه.
    من این ایمیل رو از یه استاد دریافت کردم.
    Dear Sheilla ,

Thank you for your email expressing interest in my research program. All students must enter through one of Iowa State University's graduate programs. At this time it is not certain whether I will be accepting rotation/new graduate students in my lab for the fall 2015 semester. Nevertheless, I would encourage you to apply to the Neuroscience (NEURO) or Molecular, Cellular and Developmental Biology (MCDB) Graduate Program's if you have an interest. Furthermore, besides myself, there are several other faculty with similar research interests who are members of these interdepartmental graduate programs.

Sincerely
    به نظر شما چیکار کنم؟ قابل اعتماد هست؟ جوابی بهش بدم؟ اگه آره چی بنویسم؟
    ببخشید سوالام زیاد شد اگه استادی بهمون نه بگه ، بهش ایمیل بزنیم و تشکر کنیم از وقتی که گذاشتن یا نه؟
    /مرسی از کمکتون
    ,

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)